Modă coafuri pentru Anul Nou 2019

Anul Nou este una dintre cele mai așteptate sărbători, în noaptea în care toată lumea, fără excepție, primește o sarcină de emoții pozitive și o mulțime de distracție. Și pentru majoritatea, este un simbol al începutului schimbării și al speranței pentru cei mai buni. De aceea, toate femeile din lume se pregătesc cu grijă pentru sărbătoare și doresc să pară uimitoare, stabilind ritmul pentru întregul an care vine. În plus față de costumul elegant și machiajul frumos, nu mai puțin important este alegerea coafurii, care va completa imaginea, făcându-o de neuitat.

Coafuri în 2019: opinia stilistului

În fiecare an, stylistii experimentează crearea de imagini spectaculoase și încearcă să îmbunătățească coafurile pentru fete și femei. Nu se opresc niciodată la ceea ce au atins și eliberează cele mai bune lucruri în lumea modei. În ceea ce privește opțiunile de la Anul Nou 2019, stilistii sunt de acord asupra unei opinii comune, care constă în câteva sfaturi simple:

 1. Indiferent cum alegeți o coafură pentru o vacanță, trebuie să sublinieze avantajele.
 2. Nu mai puțin important - alegerea îmbrăcămintei pentru sărbătoare și completarea accesoriilor. Coafura trebuie să fie în armonie cu imaginea de ansamblu.
 3. De asemenea, alegerea va avea loc în cadrul cercului de familie, cu prietenii, partenerii de afaceri.
 4. Pentru mai multă eleganță, coafura de Anul Nou ar trebui să fie decorată cu orice accesoriu, de exemplu, o panglică de satin luminos sau un ac de păr cu pietre se va potrivi ideal.

Stylistii oferă o selecție largă de coafuri pentru doamnele minunate, rămâne doar să aleagă și să respecte recomandările de mai sus, iar apoi toată lumea va fi impresionată, iar vacanța va avea loc în cele mai bune culori.

Pasul planifică cele mai bune coafuri acasă

Pentru a crea o coafură elegantă nu merge neapărat la un salon de înfrumusețare. Datorită instrucțiunilor pas cu pas, vă puteți crea imaginea de vacanță pe cont propriu acasă. Vă dau câteva opțiuni pentru fiecare lungime a părului.

Păr lung

pachet

Ușor de creat și elegant, cu tinuta potrivită.

 1. Pentru a colecta o grămadă de păr în coadă la înălțimea dorită. Dacă doriți, puteți crea o grămadă de vârf.
 2. Întoarceți-vă într-un pachet (panglică într-o coadă), transformați-vă într-un pachet strâns sau voluminos.
 3. Strângeți structura rezultată cu știfturi sau lacuri, decorați-vă cu un pieptene, ac de păr cu pietre.

Coafura neteda cu o coada simpla

 1. Trageți călcarea părului, colectați într-o coadă mică (înaltă).
 2. Pentru un efect mai mare, înfășurați coada coapsei, panglicii, batista.
 3. Atingerea finală este fixarea lacului sau a gelului.
 4. Opțional, puteți îndrepta cele două părți laterale din față.

Pentru fetele cu păr lung până la talie, diferitele variații ale țesutului arată foarte festiv - o panglică franceză, o panglică elvețiană, un spikelet, o grămadă de panglici mici. Puteți utiliza panglici strălucitoare. Principalul avantaj îl reprezintă ușurința de a crea, siguranța structurii pentru o lungă perioadă de timp.

Coș cu bucle

Luați în considerare crearea unei țesături la modă pentru Anul Nou în 2019:

 1. Separați firele de păr pe laturi și sacrificați pentru confort.
 2. Creați un bouffant în partea de sus.
 3. Din flancurile laterale se prăvălește peștele de pește, formând o coroană de flori.
 4. Buclele pierdute ale cununii rezultate se fixează în coadă.
 5. Rotiți buclele de coadă pe valurile medii. Gata!

Lecție video

Parul cu lungime medie

Lungimea medie a părului - cea mai frecventă opțiune dintre fete, este cea mai convenabilă pentru crearea de imagini.

Stilul retro

Pentru o întâlnire a Anului Nou pentru un păr mediu, coafura în stil retro va fi perfectă Crearea lui este mai ușoară decât oricând:

 1. Cu ajutorul curlingului pentru a face valuri intinse sau bucle in stilul celor 30 de ani si pentru a fixa lac.
 2. Pentru a da o poftă de mâncare, utilizați un jachetă cu văl și flori ca accesoriu.

Faza franceză

Sunt utilizate părul și rola de păr.

 1. Tratați părul cu spumă, piepteneți-l înapoi și în dreapta, fixați-l cu stealth.
 2. Îndoiți buclele în jurul rolei până când se apasă pe cap.
 3. Ultimul pas va fi fixarea cu bastoane și vopsele profesionale.

Coafuri pentru parul scurt

Inițial, înainte de a crea o coafură spectaculoasă pe părul scurt pentru Anul Nou, trebuie să aveți grijă de tunsoare. Ar trebui să fie elegantă, proaspătă și executată profesional.

Cel mai trendy din acest an este stilul cu efectul părului umed. Ca o varietate de bob sau pătrat, părul poate fi așezat în valuri în stilul anilor 30 ai ultimilor ani sau poate crea o imagine greacă cu o margine circulară.

Și, în general, proprietarii cu tunsoare scurte au o mulțime de opțiuni pentru experimentare, principalul lucru este să porniți fantezia. De exemplu, puteți împărți întregul păr în mai multe straturi pe orizontală. Fiecare buclă face bufon la rădăcini (de pe față, întinzându-se) și ușor netedă. La sfârșit, fixați părul cu lac.

Dacă sunteți proprietarul unei tunsoare asimetrice, atunci partea lungă a părului poate fi răsucite ușor în fața feței, cea scurtă poate fi pieptănat înapoi. Pentru a finaliza crearea de coafuri necesare pentru vopsea.

Lecție video

Modă coafuri pentru copii

Când alegeți un costum și o coafură pentru un copil, luați în considerare vârsta. Pentru fetițe, tunsoarea optimă va fi o bob până la umeri. Ea practic nu are nevoie de stil. În acest caz, părul va avea nevoie doar de a decora cu o panglică sau un bandaj, un ac de păr curat. Această coafură în combinație cu o rochie de dantelă este perfectă pentru întâlnirea cu o vacanță.

Fete cu păr lung și breton destul de gros, moduri de a crea coafuri uneori crește. Pentru petrecerea de Crăciun, așezarea buclelor într-o cârpă înaltă, decorată cu un pieptene sau o panglică, este ideală. Alternativ, puteți pur și simplu colecta părul într-o coadă înaltă, completându-l cu o frumoasă barretă sau bandă de cauciuc.

Opțiuni mai spectaculoase pentru fetițele - o panglică de volum sau două pigtailuri. În astfel de împletituri puteți tricota panglici strălucitoare în tonul rochiei. Această imagine este foarte elegantă, în timp ce coafura nu interferează cu bebelușul în jocuri în aer liber.

Acum știi ce coafuri sunt relevante și elegante pentru întâlnirea cu Anul Nou 2019. Și devine clar că nu este necesar să te grăbești la recepția la frizerie, pentru că nu vor fi greu să se facă singuri acasă. Principalul lucru - gândiți-vă inițial asupra imaginii ca întreg, pentru a străluci cu adevărat și a fi centrul atenției în această noapte frumoasă.

Vizionați videoclipul: Cum să strălucești de Revelion. Ce coafuri sunt la modă (Aprilie 2020).

Lasă Un Comentariu