Anul Nou 2019 - manichiura si pedichiura

Anul 2019 nu este departe și este deja posibil să începem să determinăm designul unghiilor în ajunul Anului Nou. Este interesant să cunoști și să modifici tendințele care vor fi relevante în noul sezon, să pregătești în avans, să cumperi lacuri și decorațiuni. Nu este doar o manichiură, ci și o pedichiură, pentru că și picioarele noastre trebuie să fie bine îngrijite și frumoase.

Manikure tendințe în 2019 - opiniile stilistilor

Manichiura moda nu se schimbă niciodată dramatic și dramatic. În noul sezon este întotdeauna relevant ceva de la vechi. În 2019, de exemplu, nuanțele pasteluri mutați sunt încă în tendință:

 • Bright gamma: Nyud, piersic, albastru, nisip, lapte.
 • Gama întunecată: vin marsala, Bordeaux, grenadina, smarald.

Dar din unghiile plictisitoare și enervante de migdal, acestea refuză treptat, prin urmare, iubitorii de unghii ascuțite se pot bucura: în 2019 va exista o manichiură ascuțită. De asemenea, lungimea crește, așa că construirea este o necesitate a noului sezon.

Cele mai curajoase tehnici de unghii sunt combinate cu unghii lungi și ascuțite:

 • "Cale navigabilă" (apă);
 • "Block Color" (mai mult de 3 culori de lac pe unghii);
 • "Marble Stone" (design de marmură);
 • "Spațiu negativ" (manichiură cu inserții transparente);
 • "Bandele metalice" (design metalic cu folie).

Un alt tip distinctiv de manichiura stilistilor de anul viitor numesc stilul "bratari". Aceasta este atunci când gălbenele sunt decorate cu decor sub formă de margele subțiri și diverse elemente (flori, stele, picături, forme geometrice). Și ele sunt suprapuse, adică nu în lungime, ci în lățime. Un cui, pre-vopsit în culoarea nudă, joacă rolul încheieturii, care împodobește brățările irizante.

Modă pedichiură în 2019

Cerințele pentru pedichiură sunt întotdeauna mai puțin stricte. Principalul lucru este că unghiile sunt perfect depuse. Forma, culoarea și designul se estompează în fundal. În 2019, ca întotdeauna, vă puteți picta picioarele în picioare în culori pastelate, corespunzătoare sezonului. Culorile acide nu sunt interzise, ​​mai ales dacă se potrivesc cu costumele de baie. Dar contrastul este nedorit: de exemplu, dacă aveți un bikini roșu, atunci o pedichiură verde nu este foarte potrivită.

Pentru o pedichiură în 2019, tema marină este încă bună. Simțiți-vă liber să decorați unghiile de pe picioare cu dungi albe și albe, coji de vopsea și palmieri pe ele, concentrați-vă pe un unghii, pictați-o într-un ton diferit. Într-un cuvânt, experimentați, în funcție de tendințele la modă ale sezonului, și nu vă fie teamă de soluțiile originale.

Pasul plan pentru cea mai bună manichiură acasă

Pentru a avea nuci frumoase, nu este necesar să mergeți la maestru. Puteți crea frumusețe acasă. Să încercăm să facem o manichiură clasică cu o imagine a unui porc - un simbol al anului 2019.

Va dura:

 • file de unghii și lustruire pentru unghii;
 • Lacuri: incolor, lăptos, roz (2 nuante), negru;
 • perie subțire;
 • scobitori;
 • ac de ac cu bila pe capăt.

Procesul de execuție:

 1. Mai întâi, folosind unghiile, formați unghiile. Odată ce tragem oreionul, lăsați-i să fie ovale sau în formă de migdale.
 2. Bifați un pic de nisip plăcuța de unghii pentru o mai bună lac.
 3. Începem să picurăm: acoperim cu o culoare lăptoasă și așteptăm până la uscarea lacului.
 4. Acum începem să creăm. Să încercăm să desenați un porc simplu. Pentru a face acest lucru, acoperiți mai întâi jumătate din cui cu lac roz. Asteptam uscarea.
 5. Apoi, cu o perie subțire, picurăm nasul purceii cu un lac roz întunecat.
 6. Acum luăm un tijă cu o minge la capăt, dunk în lac negru și puneți două puncte - acestea sunt ochii.
 7. Îndepărtăm o scobitoare în lac negru și tragem o nară pe un plasture. Gilt gata!

Dacă sunteți tineri, vă puteți permite cu ușurință să purtați un astfel de porc pe cel puțin un cui. Doamnelor solide un astfel de design nu va funcționa. Și adolescenții pot decora toate unghiile cu porci sau pot face o astfel de manichiură simplificată cu puncte roz.

Cum sa faci o pedichiura in sine

Cu o manichiură, fetele au uneori probleme asociate cu o mână care nu lucrează. Adică, oamenii dreptaci au un design prea curat pe mâna dreaptă și pe stângaci, pe stânga. Pedichiura în acest sens este mai ușor de făcut.

Spre deosebire de manichiura, pedichiura acasa incepe cu o baie de picioare. Ar trebui să fie apă caldă cu săpun, în care trebuie să țineți picioarele timp de 15 minute. Dacă unghiile sunt foarte murdare, frecați-le cu o perie pentru a elimina murdăria excesivă. După aceea, clătiți picioarele cu apă curată, uscați cu un prosop și continuați. Uneltele vor avea nevoie de aceleași tunsoare sau unelte de tăiat unghii. De exemplu, efectuați o pedichiură în stilul marin, deci luați lacurile alb și albastru.

 1. Cuțite sau foarfece subțire de gălbenele, aliniind pe o lungime. Atenție: nu puteți tăia colțurile, altfel unghiile vor începe să crească! Maximul care este permis să faceți este să creați un pic pentru a da o formă rotunjită.
 2. Buză de grindă mănâncă placa de unghii.
 3. Aplicăm un lac alb. Pentru a face culoarea saturată, aplicați în două straturi (prima trebuie să se usuce timp de 3-4 minute).
 4. Acum trageți cu atenție dungile transversale. Puteți face acest lucru cu o perie de lac sau utilizați o perie specială subțire.
 5. Nu toate nuiele pot fi pictate în acest fel. Unele pot fi subliniate.

Se dovedește o pedichiură foarte frumoasă și luminată în stilul marin, care este foarte relevant pentru anul 2019. Chiar dacă nu vă aflați încă în vacanță, astfel de gălbenele vă va reaminti că vara vine și călătoria spre mare.

Instrucțiuni video

Manichiura este o parte integrantă a imaginii oricărei fete care se respectă. Și chiar dacă nu vă plac culorile și desenele strălucitoare, trebuie să aveți grijă de unghii și să faceți o manichiură clasică. Unghiile ar trebui să arate mereu pur, să aibă aceeași culoare și aceeași culoare. Și în starea de spirit vă puteți răsfăța mereu și puteți efectua unele dintre tipurile de unghii propuse. În 2019, nu vă fie teamă să experimentați, ci încercați să aderați la anumite tendințe.

Vizionați videoclipul: Cele mai hot trenduri de manichiură pentru 2019 (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu