Scene pentru Anul Nou 2019 - amuzant și modern

Pentru a sărbători Anul Nou 2019 este întotdeauna mai distractiv și interesant într-o companie mare, atunci când o mulțime de oameni vin împreună pentru a socializa, înveselească și sărbători o vacanță preferată. Dar, uneori, în aceeași companie există oameni care se cunosc foarte prost.

Cele mai bune scene amuzante pentru compania distractivă

Aceste scene sunt moderne și au fost inventate în mod special pentru a sărbători vacanța de Anul Nou. Viitorul anului 2019 este anul porcului (boar galben), astfel încât să puteți oferi oaspeților o mulțime de scene asociate cu aceste animale. Scene perfecte amuzante, ghicitori și concursuri care implică spectatori. Puteți alege cele mai potrivite opțiuni pentru scenariul de Anul Nou.

Scena veselă "Spectatorii umedi"

Pentru scenă, trebuie să pregătiți 2 recipiente opace (de exemplu, cani), una pentru a umple cu apă, iar cealaltă - confetti. Apoi, prezentatorul se ridică să spună un toast. El spune că în unele țări unde plouă adesea, există o convingere că, în picăturile de apă, Anul Nou aduce fericire, iar fiecare picătură care cade pe o persoană devine plină de dorință. Prin urmare, ploaia în ajunul Anului Nou este considerată un mare succes. Dar, deoarece suntem reci și nu există ploaie, trebuie să căutăm alte căi de a atrage fericirea.

În procesul de vorbire, trebuie să demonstrați că există apă în cană (de exemplu, se toarnă puțin într-un pahar). La sfârșitul toastului, trebuie să înlocuiți liniștit steriliile (asistentul poate trece cel de-al doilea canal sub masă) și, învârtindu-se, se toarnă conținutul pe audiență. Presupunând că există apă în cană, toată lumea se va împrăștia cu scârțâind și țipând, dar numai ploaia de confetti va veni peste ei.

Scena foarte pozitivă pentru compania "Turnip"

Pentru această scenă veți avea nevoie de 7 participanți și un moderator. Participanții sunt desemnați pentru roluri: bunicul, bunica, nepoata, bug-ul, pisica, șoarecele și țapul. Moderatorul spune povestea, iar participanții descriu despre ce vorbește. Sarcina este de a arăta evenimentele cât mai luminoase și mai distractive posibil.

Moderator:

- Bunicul a plantat o grădină.

[Bunicul și grămada apar în fața audienței. Ei trebuie să descrie cum bunicul a plantat o grămadă de struguri. De exemplu, un grătar se poate ascunde sub o masă.]

- A crescut o grămadă mare - foarte mare.

[Râul arată din tabel cum crește.]

- Bunicul a început să tragă porumbul. Trage, trage, nu poate trage. Apelarea pentru bunica.

Mai mult, conform narațiunii, toți participanții se alătură acțiunii. Ei bine, dacă rolul mouse-ului va juca un copil, de exemplu, o fetiță. Bunica poate fi legat șervețel în loc de o eșarfă, și rolul unei pisici de a invita doamna cu cea mai frumoasă manichiură. Cand impreuna, "turnipul" va fi scos de sub masa, ar trebui sa aiba o surpriza in mainile ei pentru toti oaspetii. Cu acest skit puteți servi un tort sau un dulce.

video

Scena "Kolobok" într-un mod nou

Vor fi necesare participanți: bunicul, bunica, Kolobok, iepure, lup și vulpe. Pentru rolul lui Kolobok, cel mai mare participant este selectat și se află pe un scaun în centrul sălii. În același timp, Kolobok și Fox pot fi un cuplu.

Moderator:

- Bunicul și bunica au cotitură pe kolobok, care a ieșit destul de drăguță, dar foarte vagă.

Gingerbread Man:

- Bunicule, bunica, te voi mânca!

Bunicul cu bunica:

- Nu ne mânca, Kolobok, ne vom rescrie apartamentul!

[Un iepure, un lup și o vulpe se rotesc pe scenă.]

Gingerbread Man:

- Hare, iepure, te voi mânca!

Hare:

- Nu mă mânca, Kolobok, îți dau un morcov!

[El dă o sticlă sau un fruct de la masă.]

Gingerbread Man:

- Wolf, lup, te voi mânca!

lup:

- Nu mă mănânci, dragă, îți dau un iepure!

[Prinde un iepure și trece bunul.]

Gingerbread Man:

- Fox, vulpe, te voi mânca!

Fox:

- Nu, aluat de miere, te mănânc singură!

[El ia morcovul din bun și îl lasă pe iepure să plece.]

Gingerbread Man:

- O, ce vulpe! Apoi te căsătorește cu mine!

[Kolobok și vulpea stau pe un scaun împreună, ceilalți participanți ai scenei se adună în jurul lor]

Moderator:

- Și au început să trăiască, să fie bine, dar pentru totdeauna. Și iepurele a fost adoptat.

Scene pentru petrecerea corporatistă cu glume

Pentru partidele corporatiste, este mai bine să selectați scene de masă, în care toți cei prezenți sunt implicați în acțiune. Puteți să jucați următoarele scene.

Scena dansului "În jurul lumii"

Este mai bine să te ții când încep dansurile. Aceasta va ajuta la eliberarea oaspeților și va da o taxă bună partidului de dans în continuare. Gazda anunță solemn că toți cei prezenți sunt invitați să călătorească în întreaga lume. Apoi melodiile sunt activate la rândul lor. Sarcina gazdei este de a aduce cât mai mulți oaspeți pe ringul de dans. Pornind de la nordul îndepărtat - piesa "Te voi duce la tundră". Mergem pe cerbi, ne arată coarnele, prima oprire în tabăra țigănească, cântecul "țigan" și așa mai departe.

"Sly Santa Claus"

Un actor îmbrăcat ca Moș Crăciun se apropie de oaspeți și îi invită pe toți să scrie în funcție de dorința lor. Apoi dorințele înregistrate sunt colectate într-o pungă și amestecate bine. După aceea, Moș Crăciun spune că sa întors recent de la concediu, unde și-a petrecut toată puterea magică, așa că oaspeții vor trebui să-și îndeplinească singuri dorințele. Frunzele sunt distribuite din nou într-o ordine aleatorie, iar oaspeții ar trebui să încerce să-și îndeplinească dorințele pe care le-au întâmpinat.

Scene pentru o companie adultă - vechiul An Nou

Pentru o companie adultă, sunt mai puțin zgomotoase, dar în același timp sunt necesare scene fascinante care vor atrage atenția generală. De exemplu: sarcini pentru informații sau mici concursuri tematice. Următoarele scene cu un element competitiv sunt potrivite pentru a sărbători vechiul An Nou.

„Cea mai apropiată“

Prezentatorul invită mai multe perechi de oaspeți și le dă un mandarin, o minge de Crăciun și o plută de șampanie. Există 3 piese pentru dans lent (15-20 secunde fiecare). În timpul dansului, cuplurile trebuie să țină la rândul lor fiecare dintre obiecte, fără să-l scape. Prezentatorul anunță: Mandarinul simbolizează toate cele mai dulci care sunt într-o pereche și prospețimea simțurilor. Bilele de Crăciun simbolizează fragilitatea inimilor noastre. Corpul poate fi ținut numai dacă vă cunoașteți bine. Câștigătorii primesc un premiu și titlul de "cel mai apropiat".

Scena "Toast de Anul Nou"

Câțiva participanți sunt invitați, fiecăruia i se dă o listă de cuvinte asociate cu Anul Nou. De exemplu: "fulg de zăpadă", "Moș Crăciun", "Snow Maiden", "basm", "dragoste". Participanții trebuie să facă un pâine prăjită folosind aceste cuvinte. Dacă nu există suficiente cuvinte, puteți cere ajutor din sală și puteți obține un cuvânt suplimentar de 3 ori. Pentru cea mai distractivă toast se bazează premiul. Câștigătorul este selectat după numărul de aplauze.

video

Modelele funny și moderne vor ajuta să comunice rapid unul cu celălalt, chiar dacă există o mulțime de oameni care nu sunt familiarizați cu întâlnirea înainte de întâlnire.

Vizionați videoclipul: Home Alone Christmas Reunion - 2020 Movie Trailer Parody (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu