Cum sa curatati blana de un castor si blana de iepure

Fiecare femeie visează la o blană frumoasă și caldă de blană. Dar nu toată lumea știe cum să aibă grijă în mod corespunzător pentru un articol de garderobă luxos. Pentru a păstra blănurile de blană de la castor și blană de iepure acasă este ușor. În urma instrucțiunilor de îngrijire, puteți prelungi durata de viață a produsului pentru blană.

Beaver Coating Cleaning

Un strat de blană de beaver poate decora orice femeie din sexul corect. Apreciați o astfel de blană pentru capacitatea de a păstra căldura. Pentru a nu pierde aceste proprietăți și aspectul atractiv, trebuie să efectuați corect procedura. Puteți utiliza produse chimice specializate costisitoare sau să dați preferință unor remedii accesibile la domiciliu.

IMPORTANT! Beaver blana este considerată una dintre cele mai durabile. Puteți utiliza orice produse de curățare, luând în considerare recomandările.

Metode populare eficiente

Următoarele remedii sunt considerate eficiente:

 • Amoniacul.
 • Munk.
 • Amidon.
 • Nisip fierbinte.
 • Șampon fără coloranți.
 • Glicerina.

După ce ați ales un instrument, pregătiți un pieptene sau o perie rigidă. Cu ajutorul lor, pieptene blana și întoarce-l la luciul original. Bărbații cu părul lung sunt zgâriați în direcția creșterii părului, iar pâlnia scurtă este îndreptată împotriva direcției.

Amidonul ca sorbent elimină orice contaminare. Turnați-le pe zonele contaminate și frecați ușor pe suprafață. Se agită rămășițele substratului. Dacă amidonul este gri, repetați din nou procedura. În mod similar, puteți utiliza talc, grâu sau nisip fierbinte.

Amidonul este folosit pentru poluare mică. Manca - o substanță cu particule mari, este utilizată pentru poluare severă. Nisipul curat este cea mai buna alegere pentru curatarea uscata. Se încălzește într-o tigaie curată.

Utilizarea amoniacului lichid este rațională în două cazuri:

 1. Prezența de praf, poluare ușoară. Se amestecă 100 ml de amoniac într-un pahar de apă. În soluția rezultată umeziți materialul, ștergeți și ștergeți locurile murdare. În concluzie, blana se șterge cu un burete umed curat și o cârpă uscată.
 2. Prezența uleiului, urme grase. Se amestecă o linguriță de sare, 3 ml de amoniac și un pahar de apă. Folosind un burete în soluție, ștergeți zonele murdare. Îndepărtați reziduurile cu un prosop umed. Uscați blana la temperatura camerei.

Utilizați șampon pentru animale atunci când nu există alte mijloace la îndemână. Se dizolvă o cantitate mică de șampon într-un pahar de apă și se șterg zonele murdare. Apoi, stratul este uscat și pieptănat.

Purtarea pe termen lung a unui strat de blană de beaver poate duce la pierderea luciului. Pentru a rezolva acest lucru, trebuie să utilizați un burete înmuiat în glicerină. Puteți adăuga glicerină în soluția de săpun. În cele din urmă uscați și periați blana.

ATENȚIE! Este interzisă utilizarea detergentului pentru feluri de mâncare și praf de spălare. Utilizarea produselor chimice de uz casnic va strica aspectul blanii.

Chimie specializată

Producătorii de produse chimice specializate oferă kituri care oferă îngrijire completă pentru produs. Acesta include: curat, spumă, restaurator de blană, perie, pieptene și mănuși.

În mod separat, puteți cumpăra șervețele umede. Cu ajutorul lor este ușor să scăpați de poluare, de exemplu, în timpul unei plimbări. De asemenea, puteți îndepărta murdăria din căptușeală.

Cum sa curatati blana de iepure

Rabatul de blană este delicat și delicat. Îmbrăcămintea de blană de iepure arată spectaculoasă și se încălzește iarna. Blana animalului este considerată capricioasă, prin urmare are nevoie de o curățare specială.

Remedii populare

Remediile populare pentru curățarea blănii de iepure vor atinge puritatea și strălucirea originală. Puteți prefera următoarele:

 • Talc.
 • Peroxidul de hidrogen.
 • Scoateți
 • Oțet.
 • Amidon.

Aplicarea amidonului sau a talcului:

 1. Îndepărtați stratul de blană pe o suprafață orizontală, cu blana îndreptată în sus.
 2. Presăriți amidonul murdar.
 3. După câteva minute, scuturați blana (nu puteți freca blana de iepure, acest lucru poate duce la deteriorarea).
 4. Îmbrăcați-vă cu grija.
 5. Dacă este necesar, repetați procedura.

Potrivit pentru curățarea oțetului amestecat cu apă în proporții egale. Umpleți o bucată de vată de vată cu soluția și ștergeți orice murdărie. O altă rețetă - un pahar de apă și o lingură de peroxid de hidrogen.

Branul trebuie încălzit ușor într-o tigaie curată și presărat pe blană de iepure. Trebuie să frece câteva mâini. După 2-3 minute, eliminați tărâțele cu o perie.

NU UITA! Produsele de blană de iepure necesită îngrijire atentă și curățare atent

Produse chimice de uz casnic

Chimicalele de uz casnic sunt reprezentate de compoziții speciale pentru curățarea blănurilor de iepure. Cu ajutorul lor, este posibil să se realizeze o îngrijire eficientă. Setul are un curățitor, restaurator, spumă, perie, pieptene și mănuși. Restauratorul asigură restaurarea înaltă a părului axial și structura miezului. Utilizarea spumei este rațională atunci când există pete serioase, inclusiv urme de grăsime. După curățare, blana trebuie tratată cu un dispozitiv de curățare a molarului.

Caracteristici de blană de curățare albă

Blană blană este frumoasă, dar marchează. El poate completa orice imagine. Cu toate acestea, multe femei se tem să cumpere un blăn alb, deoarece cred că curățarea lor este o sarcină dificilă. Acest lucru nu este adevărat dacă urmați câteva recomandări.

Utilizați pulbere albă pentru curățare. Acestea includ: talc, grâu, amidon. Avantajul lor este absența coloranților în compoziție.

Poți folosi peroxidul de hidrogen. Trebuie să-l amestecați cu apă și să ștergeți blana. În același timp, nu trebuie să spălați.

Pro și contra de curățenie acasă

Curățenia în casă are mai multe avantaje:

 • Eficiență.
 • Prețul disponibil.
 • Ușor de implementat.
 • Viteza în primirea rezultatelor.
 • Tot ce aveți nevoie este la îndemână.

Există câteva dezavantaje:

 • Probabilitatea deteriorării blănii.
 • Timp personal petrecut.

Sfaturi utile

Sfaturi utile vă vor ajuta să prelungiți durata de viață a produsului și să vă ocupați de atractivitatea acestuia.

 • Curățați stratul în cazul în care murdăria este vizibilă. Îngrijirea este necesară în mod regulat. Înainte de stocarea lungă de vară, trebuie să curățați produsul astfel încât să îl puteți pune imediat în timpul iernii.
 • Este imposibil să uscați un strat de blană lângă dispozitivele de încălzire.
 • Nu utilizați soluții care conțin alcool.
 • Pentru a da produsului un miros, puteți păstra pungi de ierburi aromate de lângă el.
 • Călcarea chiar din partea căptușelii nu este permisă. Acest lucru poate cauza contracția sau întinderea.
 • Este imposibil să ștergi, va duce la daune.

Curățarea blănurilor este o problemă dificilă, responsabilă. Urmând instrucțiunile și recomandările, este posibil să se prevină deteriorarea, să se mențină aspectul atractiv și proprietățile încălzitoare ale unei bucăți de îmbrăcăminte.

Vizionați videoclipul: Cum si de ce trebuie curatate tampoanele cat mai des in timpul lucrului (Aprilie 2020).

Lasă Un Comentariu