Învață să îmbrățișezi brățări din gumă acasă

Acoperirea cu arce, în special crearea de decorațiuni diverse, câștigă popularitate din ce în ce mai mare. Bratarile minunate ale gingiei au inceput sa apara pe mainile nu numai a copiilor, ci si a adultilor. Acest tip de creativitate provine din America și a cucerit lumea cu ușurință în execuție. În 2014, materialul a devenit mai obișnuit și, astfel, a devenit disponibil pentru femeile de ac. Fetele și fetele iubesc să le tese, pentru că se bucură de plăcerea de a-și crea propriile bijuterii, iar procesul în sine le îndepărtează.

Cele mai ușoare brățări de gumă pentru începători

Cele mai ușoare tehnici includ pescărușul, panglica franceză și cântarele dragonului. Fiecare dintre aceste opțiuni se potrivește în moduri diferite. Ciuperca de pește poate fi țesută rapid în degete, este mai bine să se folosească o praștie pentru tricotarea unei panglici franceze, iar o furculiță este potrivită pentru cântare dragon. Să ne uităm la cea mai ușoară cale - peștele de pește.

Coada de pește

Primul model, care este studiat la început, "pește de pește", seamănă cu țeserea exterioară a unei panglici obișnuite. Pentru ao face, veți avea nevoie de rezinochki, clip de conectare și mâini cu pricepere.

Tehnica este destul de simplă. Prima gumă în forma figurii opt este purtată pe mijloc și pe degetul arătător, în timp ce celelalte două sunt așezate fără răsucire. Apoi, fundul trebuie scos din două degete, astfel încât să formeze o buclă în jurul celor două. După aceea, o bandă elastică este pusă pe partea superioară și este răsucită din partea inferioară, care a fost a doua la rând. Astfel, întreaga brățară este țesută, adică fiecare împletitură ulterioară, bucla dublă precedentă. Când accesoriul are o lungime adecvată, fixați-l cu o clemă de conectare. Coada de pește se poate face în 15-20 de minute.

Lecție video

Panglica franceză

Brățară în tehnica "panglica franceză" arată efectiv pe mâna. Acesta va atrage începătorii pentru simplitatea sa. Pentru a efectua o nevoie de praf, cârlig, fermoar, benzi de cauciuc în două culori.

 1. Gumă roșie prima răsucire în formă de opt pe o praștie. Al doilea, de altă culoare, este înfășurat fără răsucire. Astfel, toate benzile elastice ulterioare vor fi plasate. Culorile se alternează: o singură culoare, cealaltă - o altă culoare.
 2. A treia bandă elastică este pusă și cârligul inferior este îndepărtat astfel încât să formeze o buclă în jurul celui de-al doilea și al treilea.
 3. Rochia a patra. Acum, țeserea merge conform schemei "Spit francez".
 4. De pe o coloană numai guma de mijloc este aruncată, iar din cealaltă doar cea de jos. Media este aruncată numai dacă se află între alte două culori.

După aruncare, se pune o nouă elastică, așa că continuă. Atunci când lungimea dorită este țesută, la rândul său, resetați benzile de cauciuc inferioare ale fiecărei coloane și finalizați acțiunea cu elementul de conectare.

Exemplul video

Dragon scale

Pentru a tunde folosind tehnica scării dragonului, veți avea nevoie de o praștie sau o furculiță, un cârlig, un dispozitiv de fixare și două benzi de benzi elastice. Alegerea furcii sau a prașinii depinde de lățimea produsului. "Dragon Scale" este interesant în lucrul deschis. În funcție de numărul de coloane la țesut, brățara va avea o anumită lățime.

Pentru a realiza o variație mare, este necesar să introduceți corect numărul de benzi de cauciuc și să nu vă pierdeți în țesutul lor. Luați în considerare tricotarea pe o mașină specială folosind opt coloane.

 1. Primul rând începe cu gumming pe perechi de coloane (1-2, 3-4, 5-6, 7-8).
 2. Al doilea rând - vom guma peste celelalte coloane pereche (2-3, 4-5, 6-7), adică într-un model de șah din prima.
 3. Primele două rânduri de gumă roșie, răsucite sub forma a opt.

Procesul constă în faptul că din fiecare coloană, în cazul în care există mai mult de o bandă elastică, cea inferioară este croșetată. Următoarele rânduri sunt executate în același mod ca primul.

Țineți-vă pe o furculiță

Cuțite de toaletă, care se găsesc în fiecare casă. Cu ajutorul acestui dispozitiv simplu puteți face o decorație neobișnuită. Furca poate fi utilizată ca o alternativă la praful și la mașină atunci când acestea nu sunt la îndemână.

Cum sa imbracati bratari pe o prada prada - video

Slingshot este un instrument special cu două sau patru ramuri. Pe ea puteți tricota decorațiuni complexe, care vor fi țesături diferite frumoase. Acoperirea constă în punerea pe benzi de cauciuc și aruncarea peste buclele create, astfel obținându-se un model, complexitatea cărora depinde de combinația de elemente.

Cum să țeseți pe degete

Începătorii încep de la zero și țesuiesc pe degete. În această formă, utilizați indexul și degetul mijlociu al unei mâini. Pe ele sunt benzi elastice strânse, din care se obține prima brățară.

Țesut pe mașină

Modele complexe pot fi țesute pe o mașină specială care arată ca un dreptunghi cu trei rânduri de coloane. Mai des, se folosește doar o parte a mașinii, iar întregul se aplică numai pentru produse mari. De exemplu, modelul "dragon scales" este mai convenabil pentru a țese pe mașină.

Sfaturi utile

La început, meșteșugurile nu vor părea atât de ușor. Pentru a evita dificultățile, urmați sfaturile utile.

 • Urmăriți cu atenție schema și performanța.
 • Utilizați culori contrastante în fazele inițiale de lucru.
 • Marcați locuri dificile.
 • Încercați noi tehnologii.

Brățările din benzi de cauciuc sunt foarte funcționale, nu se tem de umiditate și nu se estompează atunci când sunt expuse la lumina soarelui. O privire strălucitoare și originală asupra mâinii. Și dacă adăugați fantezie și zel, atunci cu ajutorul lor visurile se vor împlini într-o nouă capodoperă artistică pentru bucuria tuturor celor din jur.

Poate că țesutul va fi un nou interesant hobby care va umple stocurile de bijuterii pentru tine și pentru cei dragi. Studiul noilor tehnici de creativitate va ajuta la crearea de accesorii originale!

Lasă Un Comentariu