În cazul în care pentru a merge să se odihnească în Sărbători mai 2019 în Rusia și în străinătate

În mijlocul primăverii și câteva zile libere poate fi de neuitat, dacă luăm în considerare o vacanță de familie până la cel mai mic detaliu. Desigur, puteți merge în țară, dar există opțiuni mult mai interesante. De exemplu, întreaga familie pleacă în străinătate sau vizitează o stațiune din propria țară. Depinde mult de posibilitățile financiare, deși companiile de turism de astăzi oferă tururi foarte atractive la prețuri accesibile. Deci, hai să vedem unde să ne odihnim în sărbătorile din mai 2019.

Cele mai bune locuri pentru a rămâne în Rusia

Unul dintre orașele cele mai scumpe este Sochi. Costul mediu al unui apartament pe zi este de aproximativ 5 mii de ruble (pentru 4 persoane). La dispoziția dvs. se află un parc tematic, un palat de gheață, un arboretum și multe alte locuri interesante de vizitat când ajungeți la Sochi.

În luna mai puteți merge la Moscova, care, fără îndoială, va face apel la întreaga familie: plimbările în jurul Pieței Roșii, Arbat, o mulțime de divertisment pentru copii și adulți, precum și obiective culturale și istorice vor fi amintite de gospodăriile populației pentru o lungă perioadă de timp. Vacanța la Moscova este foarte scumpă, de exemplu, închirierea de case pentru sărbătorile mai - o medie de 4.900 de ruble.

Sankt Petersburg va face apel la iubitorii de artă și arhitectură. Puteți vizita Schitul, puteți admira altarele ortodoxe, mergeți la suburbii pentru a vedea peisajele frumoase. La dispoziția turiștilor există numeroase cafenele și locuri de agrement. Costul de trai de la 6000 de ruble pe săptămână.

În Gelendzhikk puteți să vă odihniți cu toată familia. În Gelendzhik există mai multe parcuri acvatice, un delfinariu, o chei cu sculpturi, un parc de distracții, un acvariu. Se va încânta și împrejurimile: munți, cascade, râuri. Această frumusețe poate fi văzută cu ochii mei. Pentru cazare în hoteluri va trebui să plătească de la 2500 de ruble.

Unde se poate odihni în străinătate

Dacă încă nu sunteți sigur ce să mergeți la Ziua mai 2019, opțiunile prezentate mai jos pot fi potrivite.

 • Spania. O opțiune excelentă pentru o vacanță în Marea Mediterană. Natura frumoasă, clima blândă, plaje excelente, hoteluri confortabile, obiectivele turistice din Valencia și Barcelona, ​​combinate cu disponibilitatea financiară a călătoriilor, atrag turiștii din întreaga lume. Tur de două pentru Spania - de la 65 000 de ruble.
 • Italia. Sărbătorile de neuitat pentru sărbătorile din mai vor oferi peisaje pitorești, patrimoniu cultural bogat, cumpărături interesante, bucătărie unică și excursii informative. Un turneu pentru doi va costa cel puțin 45 000 de ruble.
 • Tunisia. Exotica este aici la fiecare pas, pentru că șederea în țară este o desfătare. În plus, un avantaj tangibil este zborul scurt. Voucher pentru doi va costa de la 35 000 de ruble.
 • Bali. Bucuria cerului este realitatea. Natura tropicală, fructele suculente, divertismentul pentru fanii sporturilor extreme, prietenii și locuințele la prețuri accesibile, vă vor aduce plăcere reală și veți dori cu siguranță să veniți aici. Preț turistic pentru două - de la 115 mii de ruble.
 • Cipru. Aici, în luna mai, există o vreme minunată, iar o varietate de divertisment va mulțumi atât companiilor de tineret, cât și celor care au zburat în Cipru ca o familie. Beneficiile recreerii pot fi numite servicii excelente și securitate ridicată. Costul permisului - de la 39 000 de ruble pentru doi.

Unde să te relaxezi cu copiii

Atunci când alegeți un traseu turistic pentru a călători cu copii, asigurați-vă că aveți în vedere caracteristicile climatului, nivelul de confort și siguranță. Vă ofer câteva opțiuni pe tema vacanțelor de familie.

 • Grecia. Un loc minunat pentru o vacanță de familie, unde în luna mai vremea este deja vară. Plajele stațiunilor au o pantă blândă și nisip fin, blând, care este excelent pentru înotul cu copii. Hotelul are piscine încălzite. Voucher de preț pentru doi - aproximativ 500 de euro.
 • Egipt. Hurghada este cel mai potrivit pentru a călători cu copii. Plaje convenabile, hoteluri confortabile, precum și o mulțime de parcuri de distracție și de apă, vă vor multumi pe copiii dumneavoastră. Vouchere de preț - de la 35 mii de ruble pe persoană.
 • Israel. În luna mai există o temperatură moderată, în timp ce apa se încălzește până la 24 de grade. Plajele din Israel sunt curate și confortabile, iar Marea Moartă are proprietăți de vindecare. Apropo, copii sub 13 ani iau statiuni gratuit. Costul de odihnă pentru doi va costa aproximativ 40 000 de ruble.
 • Turcia. O țară primitoare, caldă, familială și fascinantă. În luna mai, marea de aici nu este încă destul de caldă, dar copiii vor iubi piscinele încălzite și parcurile de apă. Conținutul va adăuga excursii interesante. Odihna pentru doi va costa de la 30 000 de ruble.
 • Emirates. Pentru o vacanță de familie liniștită puteți merge la Ras al-Khaimah, dacă doriți divertisment, vizitați Dubai, iar o excursie la Abu Dhabi se va potrivi cu fanii petrecerii timpului liber. Călătoria în Emirate nu este ieftină: costul voucherului va fi de la 30.000 de ruble pe persoană.

Tururi populare pentru sărbătorile mai

Printre rutele turistice populare se numără capitalele europene: Paris, Roma, Madrid. În plus, mai jos am plasat topul celor mai preferate locuri de recreere la începutul lunii mai (toate prețurile sunt în ruble pe persoană):

 • Iordania - de la 30.000.
 • Maldive - de la 50.000.
 • Mauritius - de la 67.000.
 • Maroc - de la 28.000.
 • Seychelles - de la 53.000.
 • Austria - de la 20.000.
 • Elveția - de la 37.000.
 • Thailanda - de la 32.000.
 • Dominicana - de la 55.000.
 • Cuba - de la 52.000.
 • Mexic - de la 62.000.

Mulți oameni aleg croaziere: navele mari vin în marile orașe portuare din Europa și în 10 zile veți putea vizita mai multe țări.

Sfaturi utile

Dacă încă nu puteți decide unde să mergeți în mai, următoarele recomandări vă pot ajuta.

 • Cei care au un buget limitat, puteți explora lista țărilor în care puteți merge fără viză. Acest lucru va economisi puțin.
 • Planificați o înot în marea caldă? În prealabil, vizualizați prognoza meteo în țara în care veți călători în curând.
 • Zonele montane nu sunt cea mai bună alegere pentru turiștii cu copii.
 • O călătorie independentă va fi mai ieftină dacă studiați informații cu privire la tipurile de opțiuni de transport și cazare cu o zi înainte. Cel mai bine este să rezervați cazare înainte de a ajunge în țară.
 • Cumpărați un pachet de călătorie pentru întreaga familie, solicitați o reducere de la operatorul de turism, ceea ce va economisi.

Călătorind cu întreaga familie în vacanțele mai este o ocazie excelentă pentru o comunicare caldă și impresii de neuitat. Puteți merge în străinătate sau puteți alege un traseu în interiorul țării. Depinde mult de oportunitățile financiare și de condițiile de viață. Desigur, copiii fac ajustări ale organizării timpului liber, deoarece cu un copil mic este dificil să meargă departe. În plus, scăderea climei și zborurile nu reprezintă cea mai bună opțiune pentru copiii sub 3 ani.

Cei care decid să ia copilul cu ei ar trebui să meargă mai aproape de mare. Aerul din apă și apa întăresc sistemul imunitar, afectează pozitiv corpul copiilor.

Dacă doriți să faceți o călătorie romantică, aveți la dispoziție frumoasă Franța, Italia unică, Spania temperamentală, Maldive romantice. Și dacă preferați extreme, cereți operatorului să aleagă un traseu montan sau un loc mai aproape de ocean pentru a obține maximum de senzații și de a conduce.

Lasă Un Comentariu