Ce este eschkeree și de unde a venit acest cuvânt?

La anul de absolvire din anul 2017, elevii au strigat în vârful glasului cuvântul misterios "eschere" Ceea ce înseamnă acest lucru nu este cunoscut unui adult. Iar părinții și profesorii au auzit "Ichkeria". Acesta este numele statului autoproclamat al Republicii Cecene. Dar realitatea sa dovedit banală.

De unde a venit

La începutul călătoriei, rapperul Lil Pump (Gezzi Garcia) a stabilit colaborarea cu artistul hip-hop, care are pseudonimul creativ Smokepurpp. În timpul școlii, Garcia a vizitat studioul prietenului său și a încercat să citească câteva versuri sub forma inelului. Acesta a fost începutul carierei sale.

Astfel, Smokepurpp a devenit mentorul său creativ și a început să-și promoveze "proteja" în topul clasamentelor. Garcia a devenit faimos, dar nu sa îmbolnăvit de boala veche, ca mulți tineri interpreți. Dimpotrivă, a rămas recunoscător mentorului său.

De atunci, Smokepurpp apare adesea în clipurile Lil Pump. Împreună prietenii cântă despre sex, droguri și hip-hop. Desigur, fiecare dintre videoclipurile lor comune este un succes răsunător, toate acestea datorită deschiderii și talentului autentic al prietenilor.

La fel sa întâmplat și cu clipul, numit "ESSKEETIT". Aici, prietenii strigă emoțional această frază, în care nu există nici un sens. Dar popularitatea sa dovedit a fi acolo.

Cum se utilizează eshkereee pe Internet

Cuvântul, rostit o dată, a început să meargă singur în diferite grupuri de tineri. Internetul în limba rusă a preluat, de asemenea, această tendință la modă, iar în iunie 2017 a devenit faimos. Astfel, putem numi și tendința principală a sezonului:

  1. VKontakte are un număr mare de grupuri în care apare acest cuvânt. Poate însemna subiectul muzicii, al cărților, precum și fotografiile de celebrități.
  2. Puteți găsi cuvântul Escher în numele sau prenumele utilizatorului oricărei rețele sociale. Probabil, pentru că adolescenții arată clar că sunt "în subiect".
  3. Există un număr mare de parodii pe videoclipul muzical al interpreților. Cea mai populară a fost piesa "I drop the West", care aparține rapperului Face.
  4. Acest fenomen sa dovedit a fi pe emisiunea HYIP "YouTube", care este numită "Sergey Druzhko Show". De asemenea, Lev Shaginyan, care este coloana principală în "Schimbul de meme", a salutat publicul cu acest cuvânt, ceea ce a fost foarte surprins de el.

Trebuie remarcat faptul că pozițiile de trend ale eskkereee nu au fost lungi, până la sfârșitul verii, faima a început să dispară.

Răsucește-te într-o grădină

Primul din gura căruia acest cuvânt de tăiere-ureche a ieșit afară a fost nativ de Florida Gezzi Garcia. El este cunoscut în toată lumea prin numele de Lil Pump. În 2017, el a ajuns la vârsta de 17 ani, dar acest lucru nu la împiedicat să obțină o biografie vibrantă. Lil Pump este un tânăr fondator al ideii:

  1. De la o vârstă fragedă a fost o problemă mare atât pentru părinți, cât și pentru profesori. Avea o dispoziție agresivă, a fost expulzat din școală.
  2. Acest incident nu la răcit, ci, dimpotrivă, și-a dat seama că averea lui era strâns legată de cultura stradală. Și când colegii i-au învățat pe granitul științei, el a scris poezii realizate sub muzica ritmică.
  3. A obținut mai întâi popularitate la vârsta de 15 ani. În această perioadă, Lil Pump (acesta este pseudonimul său creativ) a lansat o piesă cu același nume.
  4. Apoi, ca prin magie, melodiile lovite încep să apară una după alta. Toate au fost conectate într-un mod grozav, stil consistent și texte terse. Succesul unei scări globale a fost doar o problemă de ceva timp.

Mulți cred că cuvântul eshkeree seamănă în propria sa voce tătară sau kirgiză sau limbă asiatică centrală în general. Dar, de fapt, este împrumutat de la limba engleză. Stresul este pus pe a doua silabă. Desigur, în limbajul melodic cevaș există un cuvânt consonant - "ashker", care în traducere înseamnă "hoardă", "bandă", "bandă". Dar nu are nimic de-a face cu memoria populară.

Lasă Un Comentariu