Curățați curățarea părului - un angajament de frumusețe și sănătate

Femeile au multe accesorii care ajută la menținerea atractivității. Pieptenele sunt un subiect special care implică o parte din putere. Dacă nu-l păstrați curat, se poate produce o transformare: părul și murdăria acumulată - aceasta este o energie proastă pe care o femeie o întoarce la fire cu propriile sale mâini. Pentru a nu se acumula negativ, pieptenele ar trebui curățate în mod regulat la domiciliu.

Ce este poluarea periculoasă pe pieptene

Parul este sărat în mod constant (toate în moduri diferite), acumulează murdărie și praf pe ele însele. Aspectul static este observat dacă o femeie folosește muse și lacuri de stil. Toate aceste "acumulări" intră pe cap atunci când piepteneau, poluând în continuare firele.

Comb poate provoca matreata si mâncărime, provocând boli de piele. Parul slab este o energie moartă. Poate provoca nu numai slăbirea foliculilor de păr, dar provoacă și dureri de cap și alte boli.

Curățarea pieptenilor din lemn

Apa nu poate fi folosită pentru un pieptene de lemn. Din umiditate, materialul se va umfla, se va exfolia, va deveni inutilizabil.

Eficace pentru un material natural este un agent care conține alcool (vodcă, loțiune). Discul de bumbac umezit și ștergeți fiecare dinte.

Mijloacele elimină murdăria, descompun grăsimea corporală și dezinfectează. Previne apariția sporilor fungali. Materialul natural trebuie să fie curat pentru a emite o energie sănătoasă.

Cum să curăț un pieptene de plastic

Plasticul atrage murdăria, sebumul, particulele epiteliului și părul fragil.

  • Pentru a curăța pieptenele de acest material este ușor. Înmuiați o oră într-o soluție de săpun cu adaos de amoniac (este de ajuns 30 ml). După spălare, spălați-o sub robinet.
  • Urmele de murdărie sau grăsime pot fi curățate cu sifon. Aplicați-l cu o periuță de dinți veche, apoi spălați-o în apă și uscați-o.

Metal piepteni

Piesele metalice trebuie manipulate cu grijă, astfel încât să nu se deterioreze stratul protector.

Puteți utiliza două metode.

  1. În apă caldă, dizolvați niște pulbere de spălare. Puneți pieptenul metalic în soluție timp de 30-40 de minute, apoi clătiți cu apă.
  2. Îndepărtați contaminarea va ajuta "Biolan". Se aplică pe periuța de dinți și se freacă zonele cu probleme.

Când pieptenele sunt spălate, trebuie să fie șterse cu un șervețel de prosop sau flanel. Dacă se usucă în mod natural, apa va rămâne și va apărea o rugozitate.

Pieptene cu fire naturale

Pilele naturale necesită îngrijire delicată. Pentru a curăța un accesoriu, se aplică șampon pe dinți și, după 10 minute, se spală manual, într-un recipient cu apă caldă. Este mai bine să folosiți o periuță de dinți sau una specială - cu peri lungi. Cu ajutorul său, procedura este simplificată.

ATENȚIE! După clătire, este uscat într-un mod natural. Acest lucru îi va împiedica să se răsucească.

Perii de masaj

Unele femei în îngrijirea părului preferă periile de masaj. Curățarea lor cu mai multă poluare este mai dificilă. Compoziție recomandată: 1 litru de apă caldă 2 linguri. l. șampon, 3 lingurițe. l. oțet (9%). Țineți peria de masaj în soluție timp de 15-20 minute, clătiți-o cu un jet puternic de apă, apoi uscați.

Perie rotundă

Nu este ușor să curățați manual și peria rotundă, pregătiți astfel o compoziție care dizolvă depunerile grase și murdăria. Va lua 1 lingura. l. amoniac, peroxid de hidrogen și puțin șampon. Totul se adaugă la apă caldă și spumă. Într-o oră nu va mai exista urme de murdărie.

Cele mai bune produse chimice de uz casnic pentru dezinfecție

Contaminarea este un teren de reproducere pentru bacterii, ciuperci și germeni. Pensulele murdare pot duce la scăderea păduchilor. Dezinfectați periodic utilizând amoniac și amoniac.

Se pot folosi preparate cu conținut de clor: lizoformină, formaldehidă etc. Tinctura de iod sau peroxidul de hidrogen va face. Atunci când aleg un produs, se concentrează asupra sănătății femeii, deoarece unele medicamente provoacă o reacție alergică.

Cum să ai grijă de pieptene

Indiferent de materialul folosit pentru a face pieptenele, trebuie să fie curățat. Spălați-o o dată pe săptămână. Din părul liber după fiecare pieptănare. Accesoriu ar trebui să aibă un loc permanent - pe raft în baie sau pe comoara, nu ar trebui să se rostogolească în locuri aleatorii.

Dacă o femeie poartă un pieptene în geantă, este mai bine să alegeți un buzunar separat pentru ea sau să îl puneți într-un caz special (cum ar fi ochelarii). Acest lucru previne contactul cu alte obiecte și elimină murdăria excesivă.

Sfaturi utile

Periuța de păr - un element individual de îngrijire a părului. Nu ar trebui acordată colegilor și prietenilor. Fiecare membru al familiei ar trebui să aibă un pieptene. Aceasta nu este doar regula de igienă, trebuie să vă luați în considerare câmpurile energetice ale celorlalți. Nu trebuie să transferați negativul dintr-un cap în altul, pentru a nu ghici despre cauzele bolilor lor.

SFAT! Mergeți într-o excursie, vă faceți griji pentru pieptene. Trebuie să aveți la dispoziție mijloace de curățare și dezinfectare. La locul de muncă, au peroxid de hidrogen, tampoane de bumbac și scobitori pentru a păstra accesoriul în ordine.

Evitați acumularea de murdărie și păr pe un element important de îngrijire personală. Acest lucru va afecta în mod negativ aspectul și sănătatea. Un pieptene curat vă va umple părul cu energie, făcându-l mai atractiv. Și ce altceva are nevoie o femeie pentru o stare bună?

Vizionați videoclipul: Curățați Plămânii În Trei Zile - Detoxifiere Pulmonară (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu