Cum să cureți vodca și alcoolul la domiciliu

Vodca purificată este mult mai plăcută pentru gust și nu cauzează o mahmureală și o durere de cap a doua zi, deoarece după filtrare, impuritățile sunt îndepărtate, datorită cărora o persoană devine intoxicată din picioare atunci când este intoxicată.

lapte

O modalitate foarte bună de a obține rezultatul dorit. Pentru a filtra 20 de litri de lichid alcoolic, ai nevoie de un pahar de lapte. Se recomandă utilizarea produselor de pasteurizare de 1-1,5% grăsimi.

Adăugați lapte la vodcă sau alcool și lăsați timp de cinci zile. Agitați ocazional recipientul de lichid. Etapa finală va fi filtrarea prin mai multe straturi de vată de bumbac. Rezultatul poate fi murdar, dar totul este fixabil - puneți orice citrice în lichid și problema va dispărea.

Ou alb

Poate elimina diferite uleiuri din vodcă. Pentru o cantitate de 1,5 litri de rapel, luați o proteină de ouă de mărime medie. Înainte de adăugarea la vodcă sau alcool, preparați un amestec de ouă. Bateți proteina, amestecați cu 1 pahar de apă la temperatura camerei și turnați alcool. Insistați până la 7 zile, apoi filtrați prin vată.

congelare

Înghețarea va ajuta la curățarea alcoolului de impurități. Se toarnă vodka în recipientul de aluminiu, se închide recipientul cu capacul și se pune în congelator. Procedura durează în medie 12 ore. Este important să se considere că după înghețarea cetății devine mai mare.

Infuzie și carbon activat

Puneți cărbune activat la o viteză de 2 comprimate pe 3 litri de lichid și lăsați timp de trei zile. Apoi, filtrați folosind vată de bumbac.

Pâine de secară

Utilizați numai pâine proaspătă de secară neagră. Mijloacele de drojdie, care se găsesc în produsul de panificație, ajută la eliminarea gustului neplăcut și la diminuarea turbidității. La 1 litru de alcool, vodca sau luncă se iau 100 de grame de pesmet. Infuzați băutura timp de aproximativ 7 zile, apoi filtrați.

Potasiu permanganat

Cristalele violetice mici pot să curețe vodca cu alcool bine. Se adaugă pulberea în lichid la o viteză de 2 grame pe 1 litru de alcool. Puneți recipientul într-un loc întunecat timp de două săptămâni. După ce lichidul devine o culoare transparentă și un precipitat cade la fund, se filtrează cu tampoane de bumbac. În unele cazuri, utilizați un filtru convențional pentru purificarea apei.

Uleiul

Luați ulei rafinat la o viteză de 100 ml pentru 3 litri de vodcă, închideți recipientul cu un capac și agitați bine. Lăsați o zi. Deoarece uleiul va pluti pe partea de sus, nu va fi dificil să se scurgă băutura fină purificată. În plus, filtrați prin vată de bumbac.

sifon

Acesta va ajuta la vodka ieftină și de înaltă calitate la domiciliu. Utilizați aproximativ 10 g de produs pe 1 litru de alcool. Aparați într-o zi, la sfârșitul procesului eliminați sedimentele.

fruct

Fructele nu numai că ajută la scăderea impurităților inutile, ci și la un gust neobișnuit, adăugând note stralucitoare. Cel mai adesea folosiți portocale, măr sau lamaie.

Într-o sticlă de trei litri umplută cu alcool, se adaugă 1-2 fructe, tăiate în felii. Aparați timp de 2-3 zile și filtrați printr-un tampon de bumbac.

De ce și când să curățați

Cele mai periculoase substanțe găsite în băuturile alcoolice realizate în casă sunt uleiurile de tip fusel. Acestea afectează în mod negativ sănătatea umană în general și datorită faptului că, în ziua următoare consumului, capul se desparte. Pentru a evita acest lucru, curățarea se face prin metodele de mai sus.

Sfaturi utile

  • Pentru a filtra orice alcool utilizați vată de bumbac, tampoane de bumbac sau tifon, pliate în mai multe straturi.
  • Pentru a îmbunătăți gustul, se recomandă adăugarea hameiului sau a mierei.
  • Ele dau un miros plăcut vodcăi sau alcoolului cu diverse plante, fructe de padure sau fructe citrice.

Cum sa faci vodca din alcool?

Pregătirea de vodcă de casă nu este la fel de dificilă cum pare la prima vedere. Principalul lucru este de a menține proporțiile și termenii necesari.

Principalele etape ale transformării alcoolului în vodcă:

  1. Pregătiți apa. Trebuie să fie curățat (depozit în sticle), ideal - primăvară. Utilizarea distilatului este exclusă complet. Cea mai bună opțiune este apa curată moale, cu un conținut minim de sare.
  2. Pregătiți alcoolul. Pentru a obține vodca, este luat alcoolul etilic sau medical, care este diluat cu apă, iar cetatea este monitorizată cu ajutorul unui hipermetru.
  3. Alte ingrediente. Substanța auxiliară în producția de vodcă este glucoza. Pregătirea sa este simplă: dizolvați 1 kg de zahăr în 1 litru de apă, fierbeți lichidul, îndepărtați spuma.
  4. Mierea, acidul citric, sucul de citrice pot fi adăugate dacă se dorește.
  5. Se amestecă toate ingredientele în 100 ml de alcool și 130 ml de apă. Glucoza și aditivii aromatici nu vor afecta cetatea.

Pregătirea de vodcă nu este o treabă uriașă, dar abuzul de alcool cauzează daune ireparabile sănătății. Principalul lucru este să ai un cap pe umeri și să nu te duci departe. Ai grijă de tine!

Vizionați videoclipul: Leacul zilei. Cum să scapi de paraziții intestinali (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu