Construirea unui pod către Crimeea - cronologia evenimentelor și știri relevante

Pentru a conecta Peninsula Crimeea la continent încercat artificial mai mult de o dată în ultimii 150 de ani, pentru că o astfel de trecere are un caracter strategic important. Ultimul proiect de construcție a unui pod către Crimeea a început să fie dezvoltat la mijlocul anilor 2000, iar prin anexarea peninsulei în Rusia procesul a fost accelerat. Când va fi completat podul și cetățenii vor putea intra liber pe teritoriul peninsulei?

Etape de construcție

Construcția a început în 2016. Cu șase luni înainte, au fost efectuate lucrări pregătitoare. Conform datelor oficiale, la jumătatea lunii iunie 2016 a fost aprobat un plan tehnic de construcție. În luna septembrie, lucrările de terasament au început să se ridice la sol în zona orașului Kerch, deminerandu-se scoicile din timpul Marelui Război Patriotic. În Taman, construcția abordărilor a început în luna octombrie. În februarie 2016, estimarea a fost aprobată.

Cronologia evenimentelor

 1. La începutul lunii martie 2016, construcția a fost anunțată oficial.
 2. În prima etapă, a fost construită o parte din automobil.
 3. La jumătatea lunii aprilie, primii piloni au început să fie ridicați în apropierea insulei Tuzla.
 4. Mai - începutul construcției de suporturi pe amplasamentele marine Construcția completă a stocurilor.
 5. În iunie 2016, au început să ridice span din Peninsula Taman.
 6. În toamnă, a început instalarea arcadelor de transport maritim. În acest moment, construcția infrastructurilor auxiliare a fost finalizată.
 7. La sfârșitul lunii octombrie a început instalarea plăcilor de beton pentru autostrăzi.
 8. În februarie 2017, a început demararea autostrăzii.
 9. Iunie 2017 - finalizarea ansamblului de arcuri deasupra părții de cale ferată. Iulie - peste masina.
 10. În luna decembrie, construcția spanelor a fost finalizată.

Deschiderea portiunii de automobile a podului este programată pentru sfârșitul anului 2018. În 2019, va fi deschisă a doua parte - comunicarea feroviară.

Ultimele noutăți pentru 2018

În 2018, construcția podului de automobile va fi finalizată. În luna ianuarie, lucrările sunt finalizate pe partea auto: instalarea de garduri, iluminat, acoperire completă cu beton asfaltic. Construcția este înainte de termen.

Partea feroviară a Podului Crimeei se construiește într-un ritm accelerat. În 2018, construcția sa va avea loc la capacitate maximă.

Anul va fi ridicat:

 • Restul de 20% din grămezi și suporturi.
 • Construcția a 80% din spații.
 • Montarea căii ferate.

De la începutul anului 2018, au fost instalate dispozitive anti-seismice. Acestea sunt situate între suporturi și deschideri, sunt emițătoare de șoc. Distribuie încărcătura pe punte în mod uniform și ușurează mișcarea suporturilor.

Unde să vizionați camerele online

Multe site-uri oferă monitorizarea construcției în timp real.

 1. Pe site-ul oficial al proiectului www.most.life Puteți găsi cele mai recente informații, cele mai recente știri, cronici de construcție și date multimedia.
 2. Vizualizați podul prin camera online poate fi pe link crimea-media.ru/Web_Kerch_Bridge.html

Construcția unui pod peste Strâmtoarea Kerci este înaintea programului. O mare parte din lucrările complexe au fost deja finalizate până la începutul anului 2018. După 2 ani, podul va funcționa la capacitate maximă. Acest lucru va asigura accesibilitatea transportului la peninsula Crimeei, ceea ce va îmbunătăți într-o oarecare măsură economia regiunii.

Potrivit rezultatelor alegerii tuturor rușilor, locuitorii au ales numele oficial al proiectului "Podul Crimeei". După finalizarea construcției, aceasta va fi aplicată tuturor hărților topografice.

Vizionați videoclipul: Construcție de mântuială la un pod din Gura Vadului, Prahova. (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu