Cum de a curăța apartamentul de negativ

Există energie în fiecare particulă a lumii. Pentru a obține o armonie în viață, trebuie să puteți controla fluxul.

Metode eficiente de curățare de la un negativ și de daune

Curatarea cu sunet

 • Pentru a preveni apariția unui negativ la domiciliu, atârnați un breloc cu vânt de vânt la intrarea în apartament.
 • Aruncați o privire la fiecare colț din casă, cu un clopot de apel continuu. Țineți în cele mai întunecate locuri: în dulapurile și depozitele.
 • Mergeți în jurul apartamentului din jurul perimetrului, bateți-vă pe mâini. Fiți atenți la colțuri. Spală-ți mâinile cu săpun după ritual.
 • O altă modalitate de a curăța apartamentul de sunetul negativ se realizează folosind castronul de cântări tibetan - un obiect magic care ajută la expulzarea forțelor răului. Determinați centrul casei, puneți un scaun, stați jos și începeți să jucați un instrument muzical până când simțiți schimbările pozitive.

Tămâie, ierburi și uleiuri esențiale

Este suficient să lăsați bastoane de tămâie, să picurați uleiul esențial pe un scaun, o canapea sau un covor. În aceste scopuri, cumpărați arome speciale:

 • Orange atrage emoții pozitive, mărește stima de sine și îndepărtează depresia.
 • Vasile crește credința în puterea proprie, curăță aura după contactul cu oamenii negativi.
 • Melissa atrage noroc și ajută la daune și la ochiul rău.
 • Lavanda ajută la relaxare, vindecă daune în aura.

Marea și sare de rocă

Un condiment comun folosit în viața de zi cu zi absoarbe energia negativă ca un burete. Sarea este o componentă importantă a ritualurilor magice. Curățați locuința. Când spălați podele, ferestre și mobilier, adăugați o cantitate de sare la apă. Dacă este posibil, puneți farfuriile cu condimente în fiecare colț și plecați câteva zile. În acest timp, sarea absoarbe negativul acumulat în casă. Apoi, spălați sarea pe toaletă.

Tablouri de energie, fețe ale sfinților

Elementele magice și atributele încărcate în mod special sunt surse puternice de protecție care pot face față eficient energiei rău într-un apartament. Înainte de a cumpăra o pictură sau o icoană, studiați semnificația lor, citiți literatura de specialitate pentru a scăpa de fluxurile energetice greșite pe care le poartă.

Operele de artă nu conțin energie pozitivă sau negativă. Ei acționează ca conducători prin care energia este transmisă. Selectați cu atenție locul în care va fi localizat obiectul. Pentru ca oamenii din apropiere să fie acuzați numai de emoții pozitive, luați în considerare situația:

 • Plasați o imagine a lui Hristos peste masă pentru a vă oferi rugăciuni înainte de masă.
 • Plasați pictogramele pe panoul de comandă.
 • Iconostasul de acasă ar trebui să fie în colțul roșu: cea mai luminoasă parte a casei.

lumânări

Elementul de foc - un atribut necesar ritului. Lumanari sunt folosite pentru purificare, în mod ideal, lumânări bisericești care sunt încărcate cu energia puternică a unui loc sfânt.

Aprindeți o lumânare și mergeți în jurul apartamentului sau casei, acordând o atenție deosebită ușilor, locurilor greu accesibile sub paturi, canapele, care acumulează ciorchini de energie proastă. La sfârșitul ritualului de curățare a lumanii nu stingeți. Citiți rugăciunea și așteptați până când lumânarea arde până la capăt. Este important să protejați camera de reapariția negativă după purificare.

Apă și lumânări sfinte

De la ușa din față mergeți în jurul apartamentului cu lumânări aprinse în mâinile bisericii, citiți "Tatăl nostru". În locurile în care focul lumanii va începe să pop sau să ardă mai mult, stați mai mult. Acordați o atenție deosebită suprafețelor reflectorizante din casă (sticlă, oglinzi), deoarece acestea conțin energie slabă. Apoi traversați colțurile casei de trei ori. Traversează ușile lumânării afară. Presărați apartamentul cu apă sfântă. Acordați o atenție deosebită colțurilor și oglinzilor. La sfârșitul sesiunii, aruncați bucăța de lumanare din casă sau o arzi complet, faceți un duș.

Curățare generală și scutire de gunoi

Curățarea generală ajută la scăderea negativului acumulat. Scapa de raiul fluxurilor negative de energie: lucruri vechi, obiecte inutile, vase sparte, oglindă crăpată.

Spălați cu atenție apartamentul cu gândul că aruncați gânduri și amintiri negative din casă. Fiți atenți la lucrurile vechi - dacă nu fac obiectul unor amintiri plăcute, scăpați de ele.

Cum se pune protecția împotriva negativității

Există multe modalități de a vă proteja casa de energia rău.

 1. Cu ajutorul sarii, care absoarbe repede negativul, cei mai multi oameni curata cartierele de locuit, lucrurile si chiar ei insisi prin luarea de bai de sare. Pentru a efectua ceremonia, încălziți sarea într-o tigaie, împrăștiați-o în jurul apartamentului. O zi mai târziu, eliminați-o, gândindu-vă că negativul merge cu ea.
 2. Protejați plantele acasă și în interior. Ei absorb energie rea, reciclează, dau bine. Este util să aveți o mulțime de flori în casă. Se dizolvă ficus, cactus, agave și geraniums.
 3. Efectul pozitiv va oferi pietre și cristale. Aceștia sunt acuzați în mod special în acest scop. Înainte de utilizare, studiați efectul și influența pietrelor și a cristalelor.

Deci, casa nu acumulează energie rea și negativă, curăță-te pe tine și gândurile tale, tunează-te la pozitiv. Curățați camera. Principalul lucru este să crezi în ceea ce faci, altfel nu vor ajuta ritualuri și ritualuri.

Vizionați videoclipul: Cum să îți ferești casa de energia negativă (Decembrie 2019).

Lasă Un Comentariu