Ce să dai o fată în Ziua Îndrăgostiților

14 februarie - sărbătoarea mondială a tuturor iubitorilor. Sărbătoarea venită din țările occidentale a fost apreciată de cuplurile iubitoare din țara noastră. Mai ales în această zi pentru a gusta fetele - romantic și visător în natură. Ele creează o mișcare în jurul datei de sărbătoare: este extrem de dificil să se justifice așteptările atât de mari. Fetele sunt foarte diferite și încă nu au inventat un cadou universal. Prin urmare, merită să ne gândim când decidem ce să dăm unei fete care îi va mulțumi cu atenție și grijă.

Listează după profesie

Domeniul profesionist de activitate este unul dintre cele mai semnificative din viața unei fete independente și auto-suficiente și ea vă va ajuta să alegeți un cadou pentru 14 februarie.

Pentru lucrătorii de birou, precum și pentru cei care au propriul birou, de exemplu, pentru medici și profesori, puteți alege un element interior drăguț sau o cameră de flori. Acesta va decora locul de muncă și vă va aminti de multe ori de tine.

Nu ar trebui să li se dea oale și mese de toamnă pentru lucrătorii de catering (nu ar trebui să li se dea deloc - un memento inutil pentru treburile casnice nu este la locul lor). Dar fata va aprecia un set de miros parfumat, condimente rare, o varietate scumpa de ceai sau cafea excelenta.

Evaluați partea feminină a reprezentanților profesiilor cu rădăcini "bărbătești" - militarii, poliția. Dă bijuterii sau bijuterii de modă, punând acea fată, chiar și în uniformă, se va simți ca o adevărată prințesă.

Idei de cadouri prin vârstă

Fiecare vârstă are propriile preferințe. Asta va plăcea fetei în 16 ani, în 30 poate suferi.

  • 14-18 ani - timp de școală mare pentru prima dragoste. Dă-ți draga o broșă drăguță, un jurnal frumos pentru note personale sau căști pentru telefonul tău. Fetele tinere, de regulă, și fanii sunt la fel de tineri și nu au întotdeauna posibilitatea de a cheltui bani. Prin urmare, limitându-vă la un buchet de flori și un set de dulciuri, ea va aprecia totuși galantria voastră.
  • 19-25 de ani - aceasta este deja formată o tânără doamnă care știe ce dorește. Dacă nu ați dorit un cadou, selectați opțiunea universală. Lenjeria de corp toată lumea dorește să obțină un cadou de la un bărbat iubit, iar pantofii - o opțiune mai simplă, deoarece mărimea picioarelor se descurcă discret, mult mai ușor.
  • 26-35 de ani - vârsta, când fetele, de regulă, au atins deja mult în viață și preferă să aleagă propriile genți de mână și alte accesorii. Dar ei, ca oricine altcineva, apreciază oportunitatea de a ieși din comun. Prezentați un weekend într-un hotel de țară sau "Ziua Frumuseții" în salonul dvs. preferat.
  • 36-50 de ani - Doamnelor, în cea mai mare parte, sunt practice. Ele pot oferi telefoane inteligente și parfumuri preferate, inovații tehnice pentru acasă și echipamente - aceste cadouri vor plăcea cu siguranță cele alese.
  • 50 și mai în vârstă. Felicitări pe 14 februarie este necesar nu numai tinere nimfe, dar, de asemenea, da vârstă mai matură. Faceți această zi specială, fă-o să se simtă iubită. Imaginați-vă dimineața, micul dejun în pat, flori, baie cu spumă, la ieșirea din care prezentați o mantie confortabilă. Biletele la cinema sau teatru vor fi un cadou minunat - petreceți timpul împreună, va ajuta la revigorarea celei mai lungi relații.

Cele mai bune cadouri originale și creative

Dacă obiectivul dvs. este de a surprinde, apelați la idei originale care nu vor lăsa nici o fată indiferentă. Dați o impresie vie: comandați livrarea unei cutii pline cu fluturi exotice. După ce a deschis-o, iubita ta va fi într-un paradis tropical pentru un minut: acest dar va fi amintit pentru totdeauna.

O mare opțiune creativă - un portret dintr-o fotografie. Toată lumea îi place să se admire. Dați-i ocazia: capturați frumusețea pe pânză.

O călătorie spontană, organizată independent, va fi, de asemenea, o surpriză, a cărei amintire va rămâne pentru totdeauna în inima ei.

Opțiuni de buget excelente

Criza economică a țării nu a scăzut, iar 14 februarie vine în fiecare an. Nu este necesar să aveți o sumă impresionantă pentru a vă bucura pe cei dragi: semnificația Zilei Îndrăgostiților nu este în volumul portofelului, ci în dragoste unul cu celălalt.

Un dans privat după o cină romantică va fi un cadou original și bugetar: doamna va fi încântată, chiar dacă nu este punctul dvs. forte. Ceea ce este important este faptul că ați făcut un astfel de pas de dragul lui.

Puteți aranja o "SPA pentru doi" chiar în apartament: lumânări luminoase, introduceți o baie de spumă cu petale de trandafir, stocați-vă cu ulei de masaj. Acest proces asigură o relaxare completă și o dispoziție excelentă.

Sfaturi pentru videoclipuri

Un cadou pentru fata cu propriile sale maini

Se crede că cele mai bune daruri sunt făcute de mâinile unei persoane iubitoare. Cartile realizate manual nu sunt aruncate - sunt stocate de mai multi ani. Tot ce aveți nevoie pentru a tăia o inimă din carton colorat și pentru a o decora după preferințele dvs.

O altă opțiune este un salut video cu fotografii partajate. Și dacă scrieți o poezie, un cântec sau faceți inscripții drăguțe pentru o fotografie, fetei i se garantează că va înflori.

Faceți un colaj de fotografii cu fotografiile ei, plasând în centru o declarație de iubire. Acest cadou drăguț cu siguranță va aprecia. Prezentați-o într-un cadru romantic: prin lumina lumânărilor și prin muzica romantică. Multe daruri sunt salvate prin dăruire.

14 februarie - o dată importantă în calendarul fiecărei fete. Poate că este o sărbătoare pentru bărbați și pare sărăcăcioasă, dar de ce să nu-i placă pe cei dragi și să dea o picătură de atenție prețioasă.

Lasă Un Comentariu