Acoperirea la domiciliu - instrucțiuni și sfaturi

Ceara de depilare la domiciliu pentru o lungă perioadă de timp pentru a scăpa de părul nedorit. Datorită cernei, nu vă puteți îngrijora de bărbierit timp de 3 săptămâni, ceea ce este important pentru excursii lungi, relaxându-vă cu un prieten sau prieteni.

Cum să vă pregătiți pentru depilare și tipuri de ceară

Depilarea se face atunci când lungimea părului ajunge la 3 mm. Îngrijitorii îi sfătuiesc să înlăture un maxim de 15 mm, în caz contrar probabilitatea de înrămare este mare. Înainte de sesiune, se recomandă să luați o baie liniștitoare cu uleiuri esențiale și să utilizați o freză care va îndepărta particulele grosiere ale epidermei și va conferi netezimea pielii.

Înainte de a cumpăra bunuri citiți recenzii și asigurați-vă că nu există alergii și iritații la substanțele din compoziție. Puteți verifica cosmeticele de pe cotul cotului.

Alegerea unei metode adecvate depinde de zona în care doriți să eliminați vegetația nedorită. Există 3 soiuri: ceară fierbinte, caldă și rece. Hot eliminat în zone deosebit de delicate: pe față, în armpits, bikini. Restul corpului este tratat cu cald. Pentru firele de păr regrow, se folosesc benzi de ceară. Instrumentele necesare pentru fiecare tip sunt prezentate în tabel.

Ceara fierbinteCeară caldăCeară rece
Lotiune / pulverizare înainte de depilareLotiune / pulverizare înainte de depilareCeară de ceară
talcCeară caldă în cartușeÎndepărtarea ceară după procedură
Ceara tareCartuș de ceară
VoskoplavFastele textile
Bastoane din lemnCremă sau ulei după depilare
Cremă sau ulei după depilareÎndepărtarea ceară după procedură
Îndepărtarea ceară după procedură

Cum se îndepărtează ceara după depilare

Șervețele pentru îndepărtare sunt adesea insuficiente sau deloc în pachet. Aplicați apoi înlocuitori.

 • Lotiune, spray după depilare.

Producătorii eliberează fonduri suplimentare. Substanțele din compoziție nu lasă un sentiment de lipicioasă și de ulei.

 • Crema pentru copii.

Crema clasică pentru copii hidratează și îndepărtează reziduurile de ceară. Când pielea este înmuiată, ștergeți-o cu șervețele normale.

 • Ulei de floarea soarelui, măslin sau copil.

Umpleți bandajul în ulei, aplicați timp de 5 minute în locuri lipicioase și apoi ștergeți-l.

Nu spălați particulele lipicioase cu apă cu săpun, deoarece acest lucru va înmoaie și murdări ceara. Încercările de încălzire cu un uscător de păr nu vor aduce nici un rezultat, sunt pline de arsuri și iritații.

Ceară de ceară fierbinte - plan pas cu pas

Ceara fierbinte este folosită pentru a îndepărta părul dur și dur. Procedura este relativ nedureroasă deoarece căldura deschide porii, iar firele de păr sunt îndepărtate mai ușor. Totuși, aveți grijă să nu deteriorați pielea. Temperatura de încălzire este specificată în instrucțiunile producătorului, este imposibil să se depășească această valoare!

 1. Pentru a topi ceara de parafină. În locul echipamentului special, puteți folosi un cuptor cu microunde sau o reîncălziți într-o baie de apă. În acest caz, măsurați temperatura în mod regulat. Dorința este definită ca o masă vâscoasă și vâscoasă.
 2. Tratați mai întâi pielea cu loțiune de depilare, apoi turnați talcul. Datorită acestei manipulări, ceara se va lipi mai bine. În loc de pudră de talc, pulberea copiilor va face.
 3. Puneți masa topită pe piele cu un baston de lemn. Țineți un strat elegant pe mișcarea de creștere a părului, fără a atinge cele care sunt îndreptate spre alte direcții.
 4. Lăsați să rămână. Durata maximă de expunere este de 1 minut.
 5. Îndepărtați materialul întărit cu o tragere instantanee împotriva creșterii părului. Masa rigidă pentru a rupe numai în 1 mișcare! Mâna cea de-a doua ar trebui să țină pielea și să tragă. În caz contrar, nu toate firele de păr vor fi îndepărtate și va trebui să repetați procedura, ceea ce va duce la iritare.
 6. Îndepărtați particulele blocate cu șervețele de ulei.
 7. Închideți porii cu o cremă de răcire, un duș de contrast sau prin aplicarea gheții.

Principala regulă: înainte de a aplica ceara, studiați cu atenție direcția de creștere a părului, așa cum este în mod individual pentru fiecare persoană.

Suprafața feței

Pentru a îndepărta părul facial, cosmeticienii recomandă ceară fierbinte. Masa preîncălzită este pre-verificată pe braț, apoi utilizată pe față. Locația tipică a părului în partea superioară a gurii este direcția de la centrul buzelor la obraji. Scoateți materialul din colțul gurii în nas.

Suprafața zonei

Pielea inferioară este destul de sensibilă, iar pentru depilare este recomandată o ceară foarte caldă. Destul de des, părul este îndreptat în direcții diferite față de pliul din mijloc. Apoi sunt îndepărtați la rândul lor.

Zonă bikini profundă

Particularitățile de creștere a părului în această zonă nu permit depilarea unui bikini adânc în monoterapie. O persoană poate face un bikini clasic, dar un bikini adânc implică participarea unui asistent. Mișcările clare împotriva creșterii părului sunt fizic imposibile în apropierea picioarelor și feselor. În plus, este necesar să fixați pielea în momentul ceara.

Instrucțiuni video

Cum se face ceara calda de depilare

Compoziția de ceară caldă conține componente care îl fac moale și nu fierbinte. Șansa de a fi arsă atunci când utilizați această metodă este mult mai mică. Totuși, gradul de interacțiune al ceară cu pielea se deteriorează. Cartușele de ceară facilitează îndepărtarea părului la domiciliu.

 1. Pregătiți pielea cu loțiune înainte de procedură.
 2. Curățați cilindrul înainte de a aplica ceară caldă și aplicați-o în direcția creșterii părului. Pentru a face acest lucru, cilindrul este fixat pe banda de tesatura. Dacă acest lucru nu se face, procesul va provoca disconfort.
 3. Lipiți imediat banda de material și apăsați-o cu mâinile.
 4. Îndepărtați banda cu o mișcare împotriva creșterii părului. Mâna liberă trebuie să tragă pielea. Pentru a reduce senzațiile de durere, puteți apăsa zona afectată cu mâna
 5. Îndepărtați părul rămas cu pensete.
 6. Compoziția este îndepărtată prin îndepărtarea materialului după procedură.
 7. Aplicați o cremă sau un produs cosmetic pentru a hidrata pielea.

Zona piciorului

Aplicați ceară de la genunchi la tibie. Straturile din bumbac sunt îndepărtate din contră - de jos în sus. Majoritatea oamenilor au viței cu părul îndreptat din exteriorul piciorului inferior spre interior. O atenție deosebită trebuie acordată în cazul depilării la șolduri.

Avantajul acestei metode este o perioadă lungă de timp între proceduri, până la 5 săptămâni. Acasă, ceara caldă este mai sigură, deoarece exercită ușor căldură pe piele și deschide porii. După terminarea sesiunii, îngrijirea nu diferă de grija după opțiunea fierbinte.

Caracteristici de depilare cu ceară rece

Cercetarea cu aspect rece nu necesită achiziționarea de echipamente profesionale. Confortul este în benzi finisate, care sunt deja saturate cu o compoziție de ceară.

 1. Îndepărtați cu atenție banda cu mâinile și cleiul pe zona tratată. Timpul pentru fiecare firmă este diferit. Timpul standard de expunere este de 30 de secunde.
 2. Tăiați banda împotriva creșterii părului cu o mișcare ascuțită.
 3. Aplicați o cremă liniștitoare.

Cu opțiunea rece, eliminați și re-apăruiți fire de păr care nu sunt suficient de dezvoltate pentru alte proceduri.

Răspunsuri la întrebări

Waxing sau shugaring - ceea ce este mai bine

Shugaring are o serie de avantaje comparativ cu depilarea ceară. Cu toate acestea, de multe ori aceste avantaje sunt inventate în scop și nu au nimic de-a face cu realitatea.

fapte:

 1. Procedura de înfundare implică îndepărtarea părului în direcția creșterii și epilarea - împotriva. Acest fapt nu afectează frecvența sesiunilor.
 2. Ambele metode utilizează ingrediente naturale în compoziție. Cu toate acestea, există cazuri de alergii la anumite substanțe.
 3. Gradul de durere este dictat numai de caracteristicile individuale ale persoanei, prin urmare, nu se poate spune că o cale este mai dureroasă decât alta.
 4. Dacă încălzi consumabilele în mod corect, în ambele cazuri nu vor exista arsuri.

Pentru a face o alegere în favoarea depilării sau a răsturnării, merită să încercați fiecare metodă.

Diferențele dintre epilare și depilare

Epilarea este un tip de îndepărtare a vegetației, cu distrugerea parțială sau completă a foliculului de păr. Adică îndepărtarea permanentă a părului, distrugerea artificială a rădăcinilor. Astfel de metode sunt utilizate în cosmetologia hardware: laser sau fotoepilare.

Depilarea este o procedură care vă permite să îndepărtați temporar părul fără a afecta baza. Ceara, răsturnarea și chiar bărbierirea cu epilatori este un tip de depilare.

Cel mai bun mod de a anestezia locul tratat

Conform studiilor, cele mai eficiente metode de a scăpa de durere în timpul depilarei sunt medicamentele. Înainte de a utiliza în interior, se recomandă să consultați un medic. Puteți folosi o cremă și loțiuni speciale pentru a reduce sensibilitatea pielii.

Cât durează ultimul efect

Aici totul este individual, deoarece gradul de creștere a părului este diferit pentru fiecare persoană. Durata minimă a efectului este de 1 săptămână. Pentru majoritatea oamenilor, durata este de 3 săptămâni.

Cât de des

Cu cât se procedează mai mult, părul devine mai moale și mai subțire, prin urmare pauza temporară va crește în mod constant. Perioada maximă posibilă între proceduri este de 1,5 luni.

Sfaturi utile

 1. Nu puteți răni molici de ceară și alte neregularități ale pielii.
 2. Când scoateți materialul, fixați bine pielea. În caz contrar, apar vânătăi.
 3. Pentru a termina depilarea adecvată de cremă și cremă de îngrijire.
 4. După procedură, se abține de la îmbrăcăminte, constrângerea mișcării, timp de 3 zile.
 5. Nu cădeți în lumina directă a soarelui.

Acoperirea la domiciliu este o metodă naturală de îndepărtare a părului. Datorită diferitelor tipuri de ceară, puteți obține rezultatul dorit chiar și pentru zonele sensibile. În comparație cu alte metode, această opțiune este cea mai eficientă și mai sigură.

Vizionați videoclipul: Dispozitivele de îngrijire la domiciliu - o viață mai bună pentru pacienții imobilizați (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu