Cum să cureți adidașii albi

Pantofii adulți și adidașii sunt o tendință permanentă de modă. Noile incaltaminte albe atrage ochii celorlalti, dar in mediul urban, dupa cateva saptamani, culoarea isi pierde fosta atractivitate, devenind acoperita cu un strat de murdarie si praf. Nu este o sarcină ușoară să păstrați astfel de pantofi în forma lor originală, dar există modalități dovedite de a ajuta la curățarea cizilor albi fără timp și bani.

Pantofi albi curat din remedii populare pânză

Secolul XXI a adus o mulțime de produse noi care simplifică viața. Cu toate acestea, multe hostess recurg la ajutorul unor rețete de vintage testate în timp. Acest lucru se datorează, în mare parte, eficienței și accesibilității acestora: metodele au fost testate de generații, iar cele mai accesibile produse sunt utilizate pentru a le pune în aplicare. Pentru a readuce curățenia albă la adidași albi sau adidași, trebuie să mergeți la cel mai apropiat supermarket și farmacie.

Soda și peroxidul de hidrogen

Soda și peroxidul de hidrogen vor deveni o baghetă magică pentru proprietarii de pantofi de țesături albe. Produsele obișnuite în combinație devin eficiente în combaterea murdăriei urâte.

Pentru muncă aveți nevoie de:

 • Peroxidul de hidrogen - 0,5 st. l.
 • Soda de copt - 1 lingura. l.
 • Apă - 0,5 st. l.

Ingredientele sunt amestecate într-un castron până când se formează un măcinat omogen, care este aplicat uniform pe petele în 1 strat. Lăsați amestecul pe adidași timp de 1 minut și procesați cu ajutorul unei periuțe de dinți vechi: nu depuneți prea mult efort, aceasta este prima etapă de curățare care va elimina murdăria principală de pe suprafață.

Pentru albirea perfectă, amestecul este aplicat în două straturi pe întreaga suprafață exterioară a pantofului. În această formă, lăsați tenisul la soare timp de cel puțin 3 ore. Peroxidul de hidrogen cu sifon va reacționa sub influența luminii. Când amestecul este complet uscat și crăpat, este suficient să îl îndepărtați cu o perie uscată. Albitatea va fi orbitor.

Dacă amestecul rămâne în castron, puneți șireturile în acesta pentru a le înălbui această parte.

pastă de dinți

Pasta de dinti poate fi gasita in orice casa. Pe lângă numirea directă, pasta se potrivește perfect cu murdărirea nuanțelor negre și gri. Pentru a curăța, începeți o periuță specială de dinți - moale, cu o grămadă scurtă. Aplicați pasta pe murdărie și frecați pata cu o periuță de dinți. Îndepărtați reziduurile cu un burete umed.

Instrucțiuni video

Suc de lămâie

Lemon este un instrument de albire recunoscut pe scară largă. În concentrații mai mici, sucul de lămâie este folosit chiar și pentru pielea feței. În plus, metoda are un miros plăcut - prospețimea citricei va rămâne după curățare.

Pentru reteta de care aveti nevoie:

 • Suc de lămâie proaspăt stors - 2 lingurițe. l.
 • Apă - 2 lingurițe. l.

Se amestecă ingredientele și se aplică petele cu un șervețel, ștergeți ușor materialul. Acest lucru va ajuta la eliminarea petelor vechi care nu sunt curățate în alte moduri. Rețineți că sucul de lamaie este destul de agresiv și nu este potrivit pentru o utilizare frecventă.

Curățarea produselor chimice de uz casnic pentru adidași

Produse chimice de uz casnic - un mare ajutor în menținerea curățeniei în casă și în garderobă.

Apă micelară

Locuitorul raftului cosmetic al fetei moderne va elimina nu numai cosmeticele de pe fata ei, ci si pete cu pantofi albi. Folosind un tampon de bumbac, împrăștiați apă peste pată și frecați-l. Metoda nu va face față petelor "dure", dar contaminarea proaspătă cu apă micelară este pe umăr.

Săpun de spălare

Folosind o perie, colectați suficientă săpun și frecați adidașii. Clătiți temeinic orice spumă cu apă curată.

Îndepărtarea de pește și petele de uz casnic marcate cu "Oxi"

Mijloacele acționează delicat, fără a afecta fibrele țesăturii. De obicei se vinde sub formă de pudră. Folosind instrucțiunile de pe ambalaj, diluați produsul în cantitatea necesară de apă și aplicați timp de 15-20 minute pe suprafața exterioară. După aceea spălați chimia.

Sfaturi pentru videoclipuri

Dacă contaminarea este puternică sau veche, faceți o soluție mai puțin concentrată și introduceți adidașii în ea timp de 3-4 ore. După aceasta, petele sunt mai ușor de îndepărtat cu doza obișnuită de detergent.

Cum se curata talpa adidailor

Talpa este cel mai dificil loc de curățat și este supus celui mai mare număr de teste. Cea mai murdară lucrare se încadrează pe tălpi, prin urmare această zonă este acordată o atenție sporită. În caz contrar, toate eforturile de a crea o imagine imaculată vor fi în zadar.

 1. Perfect scrubs eraser de poluare, pe care studenții elimina bloturi în notebook-urile lor. Pentru a îndepărta petele de pe talpă, frecați zona contaminată cu un scruber.
 2. Bureți de melamină - rafturile oaspeților în magazinele de hardware, curățați perfect talpa la culoarea originală.
 3. În cazul în care talpa a devenit galben cu timpul, un lac de unghii ieftin remover va ajuta pentru a reveni fosta alba. Aplicați produsul pe un tampon de bumbac și frecati corect zonele cu probleme. În funcție de starea inițială a tălpii, pot fi necesare mai multe sesiuni.
 4. Pasta de dinți se va descurca nu numai cu suprafața materialului aderent, ci și cu talpa. Folosind o periuță de dinți, răspândiți-o peste suprafață și frecați-o. După procedură, clătiți talpa sub apă curentă.

Cum să cureți piele de piele de piele de piele și piele de piele

Pantofi marcați din piele și piele de căprioară - un lucru scump, care necesită o grijă atentă. Dacă alegeți o culoare albă a încălțămintei, creșteți numai. Cu toate acestea, dacă curățați în mod corespunzător, nu durează prea mult timp și efort, iar pantofii vă vor încânta mulți ani de servicii impecabile.

Înainte de a purta, se recomandă ceartarea pielii, nubucul și pielea - cu un spray de protecție. O astfel de tehnică simplă va crea o barieră protectoare pe material care împiedică pătrunderea murdăriei. Această procedură este recomandată după fiecare curățare umedă a produsului.

Pentru suedele albe, sunt vândute unelte speciale de îngrijire. Pensulele din cauciuc cu o perie scurtă se vor descurca perfect cu aplicarea produselor de curățare și zgârieturile superficiale.

Mai multe probleme sunt cauzate de adidași din piele alba, care au nevoie de curățenie zilnică, lustruire cu smântână și condiționare. Dacă intenționați să rulați în locuri unde nu există asfalt - este mai bine să alegeți produse dintr-o culoare diferită.

Sfaturi utile

 • Deșurubați adidașii și îndepărtați cei mai mari contaminanți cu o soluție de apă cu săpun înainte de a curăța temeinic petele.
 • Dacă ar fi trebuit să umbliți în adidași albi în noroi, așteptați să se usuce complet, apoi curățați.
 • Pentru a preveni murdărirea tălpii, acoperiți-o cu un lac de unghii incolor. Mai multe straturi de lac va economisi, de asemenea, această zonă de la deteriorare.
 • Dacă sunteți îngrijorat de mirosul de pantofi, utilizați o aromă naturală: coaja de portocale, plasată în interior, perfect deodorizată.
 • Pentru a usca adidașii, așezați-le în interiorul ziarului - așa își păstrează forma, iar hârtia va absorbi umezeala rămasă.

Urmând aceste sfaturi simple, va fi posibilă menținerea albului de zăpadă albaștri de acasă. Eforturile mici merită să admirați privirile adresate pantofilor tăi. Amintiți-vă: efectuați curățarea cel puțin o dată pe săptămână, veți economisi de petele vechi, care sunt mult mai greu de curățat decât cele proaspete.

Vizionați videoclipul: DIY: Cum sa iti albesti talpa adidasilor acasa cu doar 10 lei (Noiembrie 2019).

Lasă Un Comentariu