Cum să faci depilarea zahărului acasă

Unul dintre principalii factori de îngrijire pentru multe fete este absența vegetației nedorite pe corp. Pentru a rezolva rapid și corect această problemă, vizitați salonul și încredințați procedura profesioniștilor. Dacă doriți să salvați, faceți depilarea acasă.

Cum se face pasta de zahar

Există multe rețete pentru gătit, dar toate se bazează pe trei componente de bază: apă, suc de lămâie și zahăr. Diferența se observă în proporțiile componentelor. Raportul optim dintre ingrediente este de 1: 1.

Pentru prima dată, se recomandă să se facă o pastă într-o cantitate mică și se începe procedura cu îndepărtarea părului pe picioare.

Plan de pregătire pas cu pas

Pregătiți 2 recipiente: metal - pentru gătit paste, plastic - pentru amestecul finit. Veți avea nevoie de o spatulă pentru a amesteca ingredientele.

  1. Se amestecă într-un castron de metal 10 linguri. l. zahăr, 1 lingură. l. apă și 4 linguri. l. suc de lamaie.
  2. Puneți recipientul la căldură scăzută și amestecați ocazional. Imediat ce pasta este gata, se va obtine o culoare aurie. Nu lăsați amestecul să devină maro.
  3. După fierbere, scoateți vasul de la căldură și turnați amestecul într-un alt recipient. Pentru răcire vor dura 3 ore.
  4. Verificați pregătirea pastei pentru răsturnare - ar trebui să fie flexibilă și ușor caldă.

Când gătiți nu schimbați temperatura focului pe aragaz, ar trebui să fie întotdeauna aceeași. Dacă amestecul nu a obținut culoarea necesară, înseamnă că inițial au luat prea multă apă și că va dura mai mult timp. Pentru a accelera procesul, adăugați o lingură de zahăr.

Instrucțiuni pentru depilarea pastă de casă

Pentru a face amestecul gata elastic și moale, frământați-l în mâini înainte de depilare. Aplicați împotriva creșterii părului. Așteptați câteva secunde, după ce "tăiați" compoziția creșterii părului. Pentru a reduce durerea, întindeți pielea în zona de tratament. Pastele de zahăr captează nu numai firele de păr nedorite, ci și cântecele moarte ale epidermei, astfel încât pielea după procedură devine moale și netedă.

Clătiți restul compoziției cu apă caldă și tratați-vă pielea cu ulei sau cremă liniștitoare după depilare. Cel mai adesea nu există iritație, iar roșeața mică dispare în fiecare zi. Rezultatul poate dura cu ușurință o lună.

Diferențele de cumpărare pastă de casă

Magazinele au vândut compoziții gata pentru depilare. Cu toate acestea, acestea nu sunt ieftine, în plus, ele pot conține componente suplimentare care pot provoca reacții alergice.

Deveniți proprietarul unei piele netedă și evitați complet durerea, ajutați la cremele speciale de depilare. Acestea sunt aplicate pe piele și sunt spălate după un timp. Cremele conțin substanțe chimice care distrug structura părului. Dar această metodă este plină de potențial pericol - femeile se confruntă ulterior cu reacții alergice și cu iritații severe. Înainte de a aplica crema pe o arie largă a corpului, se recomandă verificarea mai întâi a încheieturii mâinii.

Metoda nu este potrivită pentru depilarea zonei de bikini, deoarece această zonă are o sensibilitate sporită.

Îndepărtarea părului nedorit cu pastă de zahăr, ca și alte metode, necesită o anumită abilitate, experiență și precizie. Dar avantajele procedurii sunt evidente, este una dintre cele mai populare și mai eficiente. Pentru femeile care preferă componentele naturale în îngrijirea personală, depilarea zahărului este cea mai bună opțiune.

Vizionați videoclipul: DIY:Ceara de epilat cu ZAHAR acasa- reteta pas cu pas (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu