Cum sa scapi de a doua barbie - exercitii si sfaturi

Caracteristicile corecte ale feței - prima condiție a frumuseții. Toți sculptorii celebri și artiștii mari au acordat o atenție deosebită acestei trăsături. Nu este surprinzător faptul că fiecare persoană dorește să învețe cum să scape de a doua barbie la domiciliu, astfel încât trăsăturile faciale să strălucească cu armonie și netedă de linii, admirate atât de artiști proeminenți.

Îndepărtați al doilea bărbat timp de 7 zile

Să ne uităm la lista de exerciții eficiente și ușoare pentru femei și bărbați care nu necesită condiții speciale și o mulțime de timp și vă va ajuta să scăpați de cea de-a doua bărbie în 7 zile.

 1. Îndreptați-vă spatele. Treptat înclinați capul înapoi, îndoind mușchii gâtului. Repetați exercițiul de 15 ori.
 2. Așezați-vă în poziție dreaptă, blocați-vă capul într-o poziție, apoi așezați degetul arătător în fața uneia dintre mâini ca ghid. Uită-te la el și, fără a schimba poziția statică a gâtului, scoateți limba de 15 ori înainte, de parcă vă țineți degetul.
 3. Fără a schimba poziția anterioară, încercați să trageți limba alternativ, apoi maxim în sus și apoi în jos. Exercitarea se repetă de 20 de ori.

Setul de exerciții este simplu, dar nu va afecta eficacitatea dacă îl repetați în mod regulat. Mijloace suplimentare în lupta împotriva problemei vor fi și alte exerciții.

 1. Faceți exercițiul în timp ce stați sau culcați. Țineți pumnul sub bărbie și începeți să deschideți și închideți alternativ gura, simțindu-vă rezistență.
 2. Următoarea tehnică este eficientă cu un gât inflamat. Uită-te drept înainte, apoi puneți palma unei mâini pe marginea capului chiar deasupra urechii. Apăsați pe cap cu mâna și, în același timp, rezistați presiunii capului. Efectuați același exercițiu, dar cu cealaltă mână. Asigurați-vă că umerii sunt în jos și că gâtul tău este drept. Durata de execuție: 30 de secunde pe fiecare parte a capului.
 3. Lie pe un pat sau canapea, atârnă-ți capul de la margine. Trageți ușor gâtul pentru a vă uita în fața dvs. Bărbia trebuie să fie în contact cu pieptul. Repetați de 20 de ori. Dacă vă întoarceți capul ușor dintr-o parte în alta atunci când bărbia atinge pieptul, exercițiul va fi de câteva ori mai eficient.
 4. "Giraffe". Trageți în jos umerii și trageți partea superioară a capului în sus. Mâinile vor ajuta la scăderea umerilor. Încercați să rămâneți în această poziție timp de o jumătate de minut.
 5. Puneți-vă mâinile în "încuietoare", puneți palmele pe frunte și începeți să vă împotriviți capului cu presiunea mâinilor. O abordare este de cel puțin 15-20 de secunde.

Exercițiile enumerate sunt absolut sigure și ușor de realizat. Unele pot fi chiar efectuate la locul de muncă.

Exercitați videoclipuri

Masaj medical împotriva celei de-a doua bărbie

O metodă populară în lupta împotriva celei de-a doua bărbie este considerată a fi un masaj terapeutic. Fiecare terapeut de masaj calificat știe: principiul procedurii este că, cu ajutorul unor manipulări adecvate, se creează un flux crescut și circulația sângelui într-o anumită zonă a corpului. În mod similar, acest lucru se aplică la bărbie. Luați în considerare o serie de sfaturi care vă vor ajuta să faceți un masaj.

 • Aplicați un bărbieritor pe bărbie. Îndepărtați ușor de la centru la margine. Veți simți buzunare plăcute. Acest lucru se datorează faptului că gâtul este locul de concentrare a unei mulțimi de terminații nervoase.
  Continuați să stimulați zona cu probleme cu intensități variate. Efectuați manipulări în mai multe moduri, de 35 de ori fiecare, pentru a simți vărsarea sângelui spre bărbie.
 • Pentru a crește circulația sângelui, utilizați o perie specială care va face masajul chiar mai eficient. Nu uitați să lubrifiați pielea cu o cremă liniștită după procedură.
 • Apa va fi, de asemenea, un excelent ajutor în lupta împotriva problemei, în special - un duș. Transportați un jet puternic pe a doua bărbie, alternând între apa rece și cea caldă.
 • Luați un prosop înmuiat în apă rece cu puțină sare și puțin răsuflat. Ștergeți a doua bărbie, lustindu-l cu o cârpă umedă. Poate exista durere. După ștergere, lubrifiați pielea cu o cremă. Procedura este destinată utilizării pe termen lung și metodic, în combinație cu masajul și exercițiile fizice. Durata - de la 7 zile.

Sfaturi pentru videoclipuri

Cum să eliminați a doua bărbie prin metode populare

Pentru a combate defectele în aparență, se folosesc metode pe care strămoșii noștri încă știau. Aceste proceduri sunt simple și naturale.

 • Comprimat pe bază de plante. Combinația ideală de proprietăți utile are infuzii de cimbru, salvie și musetel. Luați două recipiente cu infuzie rece și fierbinte a uneia dintre plantele enumerate. Apoi, înmuiați întâi tigaia obișnuită într-o perfuzie fierbinte și atașați-o la zona cu probleme. Țineți timp de 2-3 minute. Apoi faceți o compresă rece timp de 6-7 minute. Procedurile regulate îmbunătățesc circulația sângelui și întăresc pereții vaselor de sânge.
 • Miere comprimat. Mierea este un remediu ideal pentru a elimina puful și a strânge pielea. Se rupe o cantitate mică în bărbie până când apare roșeața.
 • Mască de drojdie. Luați o lingură. lingură de drojdie și se amestecă cu apă caldă până se formează o masă pastă. Înmuiați masca timp de 30 de minute, astfel încât drojdia se ridică. Aplicați masa pe bărbie, acoperiți cu pelicula agățată și fixați cu un bandaj elastic. După ce sa uscat complet, scoateți masca de drojdie și clătiți resturile cu apă rece.

Proceduri și instrumente clinice eficiente

Dacă nu există timp sau rețete de casă nu ajută, cosmetologia profesională va veni la salvare, a cărui gamă de servicii este bogată în proceduri, după care veți uita complet de problemă.

 • GPL masaj. Procedura vizează îmbunătățirea metabolismului în grăsimile subcutanate, favorizează formarea colagenului și asigură "slăbiciunea" bărbiei.
 • Terapia biobibernetică. Afectează în mod favorabil tonusul muscular al regiunii cervicale, conferă elasticității extratenei.
 • Mezoterapie. Include utilizarea de suplimente de vitamine speciale și stimulente care accelerează arderea grăsimilor subcutanate într-o perioadă scurtă de timp.
 • Ridicarea RF și lipoliza RF. Îndepărtați depunerile excesive de piele și grăsimi Una dintre cele mai comune proceduri în saloanele de înfrumusețare.

Înainte de a utiliza oricare din metodele de mai sus, consultați un cosmetician pentru a evita gâtul de curcan.

De ce apare oa doua bărbie

Medicii cred că genetica este factorul determinant care influențează riscul unei bărbie dublă. Dacă tatăl, mama, bunicul sau bunica aveau probleme similare, riscul manifestării lor și al copiilor este extrem de ridicat.

Apariția celei de-a doua bărbie este provocată și de o maxilară inferioară slab pronunțată, care este și o trăsătură genetică.

A doua cauză cea mai frecventă sunt diferite tipuri de defecte ortopedice. Poziția de lider printre ei este ocupată de acelea care sunt asociate cu postură incorectă și osteocondroză a coloanei vertebrale cervicale. Un astfel de pericol îi amenință pe cei angajați în munca sedentară. Medicii recomanda diluarea muncii monotone cu exercitii simple pentru gat si spate, ceea ce va ajuta la mentinerea acestor departamente in forma buna si ameliorarea sarcinii.

În procesul de îmbătrânire, apar modificări care afectează negativ forma feței: mușchii gâtului scăzut și pierderea de piele a colagenului responsabilă de elasticitate. Pentru a întârzia în mod maxim acest proces, este necesar să se efectueze zilnic o serie de exerciții simple care vor păstra pielea din această zonă în formă bună.

Nutriționiștii observă că unul dintre motivele pentru care al doilea bărbie crește foarte repede devine un set ascuțit și o pierdere în greutate. Procesele dureroase care au loc în organism pot provoca, de asemenea, această lipsă de aspect. Acestea includ boli grave cum ar fi diabetul zaharat și tulburările glandei tiroide. Cu un aspect ascuțit al celei de-a doua bărbie, trebuie să consultați un endocrinolog.

Confidențialitatea internă uneori duce la acest defect enervant. Nu este recomandat să dormiți pe o pernă inutil de mare. Trebuie să urmați dieta, să nu vă sprijiniți pe alimentele dulci, grase și picante, mai ales înainte de culcare.

Cauzele problemei sunt suficiente. Plătește un lucru - problema este fixabilă la orice vârstă, principalul lucru fiind dorința.

Acordați atenție motivului care a cauzat apariția unei a doua bărbie. Dacă a apărut din cauza unei mângâiri pe timp de noapte, citirea cărților culcate sau pernele înalte, scăpați de obiceiurile proaste și abia apoi luați gimnastică sau metode populare. Obiectivul dvs. este de a face elasticitatea pielii, saturarea cu colagen, întărirea mușchilor.

Soluția este simplă: găsirea cauzei eliminării cauzei ➔ utilizarea remediilor folclorice sau a cosmetologiei ➔ aplicarea de exerciții speciale la domiciliu. Metode radicale, cum ar fi chirurgia, cu excepția cazurilor fără speranță.

Vizionați videoclipul: 6 exercitii pentru a scapa de barbia dubla sau gusa (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu