Cum să îndrepți părul fără călcat și uscător de păr

În articol, voi discuta în detaliu metodele care ajută la îndreptarea părului fără călcare și uscător de păr la domiciliu. Multe dintre metodele prezentate necesită investiții financiare și temporare, însă rezultatul va justifica resursele cheltuite.

Pro și contra diferitelor mijloace și metode

Să examinăm avantajele semnificative ale rețetelor populare înainte de procedurile salonului.

Îndreptarea de casă cu măști sau balsamuriÎndreptarea în cabină folosind cheratină și alte substanțe chimice
structurăMastile, preparate singure, nu incorporeaza elemente chimice, deci nu vor avea nici un efect nociv asupra starii parului.Multe dintre instrumentele folosite de maeștri în saloane, numai în exterior au un impact bun asupra părului. Majoritatea dintre ele distrug structura din interior.
Frecvența utilizării și efectelePuteți utiliza propriul mască de casă de mai multe ori pe săptămână. La respectarea unei regularități părul va găsi un aspect mai sănătos și bine îngrijit.Reglarea cu keratină se poate face la fiecare 4-6 săptămâni. Fiecare excursie la salon va costa o sumă substanțială, care nu poate fi comparată cu costurile necesare pentru a pregăti o mască de uz casnic.
Efect terapeuticIngredientele naturale ajută părul să crească mai puternic și să se recupereze de la deteriorări.Acest tip de îndreptare doar ascunde semnele de deteriorare a părului.
Efect terapeuticMulți sunt de părere că naturalețea este o garanție a sănătății. Desigur, modul în care este în majoritatea cazurilor.Produsele utilizate în saloanele conțin, de asemenea, vitamine, dar nu sunt de origine naturală.
valabilitateMasti de casă conform rețetelor populare nu se pot lăuda de o perioadă lungă de valabilitate. Ele oferă rezultatul dorit timp de numai 2-3 zile, dar uneori acest lucru este suficient.Produsele salonului au un efect mult mai puternic asupra structurii părului, motiv pentru care îndreptarea keratinei poate dura până la 6 săptămâni. După aceasta, dacă doriți, puteți repeta procedura.
prețTot ce va fi pregătit de dvs. acasă va fi de câteva ori mai ieftin decât să mergeți la un salon bun.Multe saloane prezintă un preț destul de ridicat al prețului pentru îndreptarea părului, fără utilizarea unui fier și a unui uscător de păr. Așadar, puneți bani pe bani.

Cum să îndrepți părul unui bărbat

Pentru îndreptarea părului bărbaților, au existat și câteva rețete pentru măști care pot fi folosite independent la domiciliu.

  • Ulei de cocos. A devenit o mântuire reală pentru mulți tipi. Nu numai că ajută la îndreptarea părului, creșterea barbă și mustață, dar are și proprietăți deosebite care fac minuni chiar și cu cel mai dur păr. Din extractul de nucă de cocos proaspătă pulpa și se amestecă cu apă sau lapte. Așezați amestecul într-un amestecător și aduceți o masă netedă. Aplicați o mască pe toată lungimea și țineți aproximativ o oră. Procedura poate fi repetată o dată pe săptămână.
  • Lapte cu miere. Laptele natural este un remediu bun pentru îndreptare. Luați-o și amestecați până se lămuri cu 1-2 linguri de miere. Răspândiți-vă pe păr și lăsați timp de 1-2 ore, apoi clătiți cu apă caldă.

Dacă nu există timp pentru procedurile la domiciliu, vizitați un salon specializat în care îndreptarea părului se va face folosind agenți chimici, asigurând rezultatul pentru o perioadă lungă de timp.

Lasă Un Comentariu