Cum să ai grijă de extensiile genelor - instrucțiuni și sfaturi video

Pene pufoase și lungi - rezultatul extinderii profesionale. Normele pentru îngrijirea lor depind de materialul folosit pentru a face cilia artificială, abilitățile și eforturile comandantului. Ele nu necesită manipulări speciale, dar atenția zilnică este importantă pentru ei la fel de mult ca și complimentele celorlalți.

Remedii populare pentru îngrijirea genelor

Îngrijirea genelor extinse constă în mare măsură în protecția împotriva influențelor externe. Nu ar trebui să li se aplice remedii folclorice, cu toate acestea, dacă obiectivul dvs. este de a vă întări firele de păr, pentru a accelera creșterea, acest lucru trebuie făcut după eliminarea extensiilor. Aplicarea pe genele artificiale a oricăror uleiuri și creme pe bază de grăsime este exclusă.

Preparate cosmetice și farmaceutice

Îngrijirea zilnică competentă va maximiza viața genelor artificiale. Articolele speciale și produsele cosmetice vă vor ajuta în acest sens.

 1. Pensulă pentru gât. Cu ajutorul său, lipirea este eliminată, firele de păr se umflă, creând volumul necesar. Periați ușor fără a atinge liniile de lipire.
 2. Mijloace pentru întărirea genelor extinse. De exemplu, Lady Victory. Împiedică ruperea și perversitatea.
 3. Produse cosmetice pentru protejarea lipiciului, care păstrează cilia artificială.
 4. Nutritive tonics pentru a consolida fire de fire naturale, deoarece acestea sunt baza pentru extensii.

Sfaturi pentru videoclipuri

Cum sa vopsi genele cu gene extinse

Creșterea volumului genelor datorită extensiei nu implică aplicarea zilnică a rimelului. Părurile artificiale de culoare neagră bogată creează efectul de lungime și pompă. Dacă credeți că evenimentul viitoare necesită crearea machiajului impecabil cu utilizarea obligatorie a rimelului, întrebați-i pe stăpânul dvs. cum trebuie făcut acest lucru, astfel încât să nu fie necesară o corecție prematură.

 1. Utilizați rimel pe bază de apă. Magazinele vând produse speciale pentru genele artificiale. Rezistența la înălbire pentru a elimina fără a face rău este puțin probabil.
 2. Vopsea de la mijlocul lungimii. Dacă aplicați rimelul din rădăcini, puteți deteriora baza adezivă.
 3. Vopsea câteva lovituri de perie. Mai multe straturi de rimel vor strica numai machiajul și starea genelor.

Îndepărtați rimelul, de asemenea, trebuie să aveți grijă. Nu sunt recomandate boboci de bumbac. Înlocuiți-le cu rolele de țesături mici fabricate manual. Pentru a elimina rimelul se aplică numai loțiuni cu conținut scăzut de grăsime.

Reglarea gâtului

Ochii dvs. vor fi încadrați cu genele luxuriante și lungi numai cu condiția corectării corecte.

După prima clădire se face în 2-3 săptămâni. Procedurile ulterioare de corectare sunt efectuate o dată pe lună.

Pleoapa superioară are circa 110 crescând continuu și reînnoind cilia. Corectarea este necesară pentru a îndepărta firele de păr lipite pe genele mari și pentru a le înlocui cu altele noi. În caz contrar, ei vor cădea singuri, răsturnând aspectul. Procedura rar durează mai mult de o oră.

După 3-4 luni, extensiile genelor sunt complet eliminate și actualizate. Aceasta se datorează datei de expirare a adezivului utilizat. Pentru ochii sensibili, această perioadă este scurtă. Un alt motiv pentru înlocuirea obligatorie este acumularea de praf, reziduuri de produse cosmetice și excreții între firele de păr, care pot provoca iritații.

Cum să eliminați genele extinse la domiciliu

Dacă sunteți prea întârziat cu procedura de corecție și genele au deja un aspect sincer neglijent, este mai bine să le eliminați. Cum să faci asta fără a vă face rău? Procedura este dificilă și lungă, dar destul de practică acasă.

Va fi necesar

 • Mijloace de îndepărtare a genelor crescute. Alegeți un gel, deoarece preparatul lichid poate intra în ochi, iar crema va dura mult timp.
 • Mikrobrash.
 • Tampoane din bumbac.
 • Îndepărtarea machiajului ochilor.
 • Ulei de hranire.

Cum să trageți - instrucțiuni pas cu pas

 1. Închideți ochiul tratat și aplicați cu atenție o unealtă specială folosind un microbrash.
 2. Așteptați perioada de timp specificată în instrucțiuni.
 3. Plasați un tampon de bumbac sub genele dvs. și utilizați mișcări verticale artificiale pentru a îndepărta firele artificiale. Dacă nu a fost posibil să eliminați totul, așteptați încă câteva minute pentru ca gelul să funcționeze în cele din urmă.
 4. Îndepărtați adezivul cu un tampon de bumbac înmuiat în îndepărtarea machiajului.
 5. Bucurați-vă ochii cu lapte și spălați-vă.
 6. Aplicați castor, brusture sau ulei de măsline la genele dvs. pentru a hrăni și a spori creșterea. Procedura nu trebuie să dureze mai mult de 1,5 ore, altfel iritarea și umflarea temporară a pleoapelor sunt posibile.
 7. Faceți același lucru cu celălalt ochi.

Înlocuirea unui instrument special pentru îndepărtarea extensiilor genelor poate fi o cremă de grăsime sau orice ulei natural. După îndepărtarea părului artificial, asigurați-vă că vă dedicați timp pentru restaurarea propriului dvs. păr.

Instrucțiuni video

Genele artificiale împodobesc ochii, fac aspectul atractiv și fascinant. Aveți grijă de ei în fiecare zi, nu este dificil, nu? La urma urmei, timpul este cel mai mic sacrificiu în numele frumuseții.

Vizionați videoclipul: Gianina se marita ! Cum se fac planurile pentru nunta! Las Fierbinti (August 2019).

Lasă Un Comentariu