Cum să eliminați genele extinse la domiciliu

Din ce în ce mai multe fete măresc lungimea genelor lor cu ajutorul procedurii de extensie. Uneori, pentru un motiv sau altul, trebuie să fie eliminate și nu există oportunitatea de a merge la salon și de a încredința această afacere profesioniștilor. Se pune întrebarea: "Cum pot elimina genele extinse cu ajutorul mijloacelor improvizate, fără a afecta familia?"

Siguranță la înlăturarea extensiilor genelor

Indiferent de metodă, trebuie să vă faceți griji cu privire la siguranța procedurii. În ciuda ușurării aparente, extinderea genelor nu este la fel de ușor de decolare așa cum pare. Rezultatul va depinde de calificările comandantului care a făcut construirea, de calitatea materialelor folosite.

Manipulări care nu sunt recomandate:

 • Trageți pachetele de materiale.
 • Utilizați pentru a îndepărta săpunul și alte produse cosmetice care nu au rolul de a elimina genele extinse.
 • Pentru a efectua manipulări dacă ochii sunt inflamați sau sunteți bolnavi.
 • Pentru a fotografia în timpul perioadei critice, deoarece în acest moment pragul durerii crește semnificativ.

Îndepărtați genele fără a face rău medicamentelor populare

Ulei de ricin

Această opțiune este una dintre cele mai eficiente și, în plus, uleiul se îngrijește perfect de genele naturale - este folosit pentru a întări părul, a accelera creșterea și a adăuga densitate.

Plan de acțiune pas cu pas

 1. Aburi cu apă fierbinte.
 2. Umpleți un tampon de bumbac în ulei și aplicați-l uniform pe genele. Ai grijă ca uleiul să nu intre în ochi, poate provoca iritații.
 3. Împingeți un tampon de bumbac în ulei și țineți-l de-a lungul liniei genelor de la bază, deplasându-vă de la rădăcini la vârfuri.
 4. Îndepărtați cu atenție materialul artificial.
 5. Îndepărtați excesul de ulei din ochi și spălați-l cu apă caldă.

IMPORTANT! Purtarea lungă nu este recomandată - genele nu au cel mai bun efect asupra rudelor: ele fac ca pleoapele să devină mai grele, ceea ce duce în timp la disconfort.

Ulei de floarea-soarelui

Eficacitatea uleiului de floarea-soarelui nu este inferioară produselor cosmetice profesionale. Dacă aveți nevoie să eliminați rapid genele la domiciliu, utilizați această metodă.

 1. Îndepărtați machiajul de pe față, acordând o atenție deosebită zonei oculare.
 2. Cu un tampon de bumbac, aplicați ulei pe genele de la rădăcini.
 3. Așteptați 5 minute și aplicați un alt strat.
 4. Scoateți cu grijă genele extinse și spălați-le cu apă caldă și gel.
 5. Repetați procedura dacă nu ați putut elimina totul de la prima dată.

Dacă se utilizează lipici slab pentru construire, este suficientă o procedură. În caz contrar, trebuie să repetați până la trei ori. Uleiul de legume este, de asemenea, excelent pentru îndepărtarea ochilor de machiaj și este utilizat cu succes în îngrijirea zilnică a pielii.

Ulei de brusture

După îndepărtarea genelor artificiale, nevoia dvs. a crescut atenția și îngrijirea. Îndepărtarea cu ulei de brusture în această privință este una dintre cele mai bune opțiuni. Va fi nevoie de un minim de material pentru a dizolva cel mai rezistent adeziv și pentru a restaura în mod activ cele deteriorate, întărind structura lor - aceasta ajută la o cantitate mare de nutrienți și vitamine în compoziție.

Aplicați instrumentul timp de cel mult 20 de minute, în caz contrar există riscul de umflare a pleoapelor datorită contactului vizual. Uleiul de brustură sugerează anumite caracteristici de utilizat.

 1. Înainte de a aplica la gene, încălziți uleiul la o temperatură confortabilă. Se încălzește de câteva ori mai eficient și va face față sarcinii mai repede, penetrând mai bine în structură.
 2. Aplicați de la mijlocul genelor la vârfuri. Altfel, va cădea în ochi.
 3. Când se aplică cu tampoane de bumbac sau bețișoare, tot excesul trebuie îndepărtat imediat cu un șervețel.

IMPORTANT! Pentru a restabili genele după extensie, se recomandă să le lubrifiați în mod regulat cu ulei de brusture timp de o lună.

Cum să eliminați genele cu aburi

Nu uitați de băile de aburi. Este important să rețineți că riscul de deteriorare a genelor native este minim.

 1. Înainte de procedură, faceți machiajul ochilor.
 2. Pregătiți baia de aburi în prealabil. Se încălzește apa la o temperatură de 80 de grade și se toarnă într-un recipient profund.
 3. Aplecați peste un recipient de apă și acoperă-ți capul cu un prosop. Aburul ar trebui să cadă pe față. Pentru a evita arsurile pielii, nu aduceți fața aproape de suprafața apei.
 4. Închideți fața timp de 15 minute.
 5. După o baie de aburi, umeziți un tampon de bumbac cu ulei și aplicați pe genelor. Îndepărtați fără efort părul artificial.
 6. Spălați cu atenție îndepărtarea excesului de ulei. Uscați pielea.
 7. După procedură, genele procesează orice hidratant.

Dacă doriți, adăugați plantele medicinale preferate sau uleiul aromatic în apă. Procedura va fi eficientă și benefică pentru piele.

Produse profesionale și cosmetice

În plus față de fondurile bugetare populare, genele artificiale pot fi îndepărtate cu ajutorul cosmeticelor profesionale sau preparatelor farmaceutice.

smântână

Metoda este una din buget, pentru că fiecare fată va avea o cremă bogată. În acest caz, tehnica nu este foarte diferită de celelalte. Pentru a elimina genele acasă cu o cremă, aplicați-o ușor cu un tampon de bumbac sau disc în zona rădăcinii. În timp, adezivul se va dizolva complet și firele de păr se vor îndepărta fără efort.

sulfacetamide

Instrumentul este destinat tratamentului bolilor oculare, de exemplu conjunctivită. De droguri este destul de agresiv, dar din acest motiv se dizolvă cu ușurință lipici de cea mai bună calitate. Procedura este după cum urmează.

 1. Umpleți un tampon de bumbac în albus și aplicați liniei de creștere a genelor.
 2. După un timp, aplicați al doilea și al treilea strat.
 3. La sfârșitul celor 30 de minute, încercați să îndepărtați genele. Dacă pachetele sunt separate fără efort, eliminați totul până la capăt.

Atunci când se utilizează albucidă, poate exista o senzație de arsură și o ușoară iritare. Este important să ne amintim că această metodă este de urgență și este utilizată numai atunci când este absolut necesară.

Debonder

Debonder funcționează rapid și eficient, dar există îndoieli în ceea ce privește siguranța completă. Medicamentul este vândut într-o farmacie. Este un solvent cu un miros similar cu acetona. Folosiți cu atenție.

 1. Protejați pleoapele inferioare.
 2. Saturați un tampon de bumbac cu debonder și umeziți genele.
 3. Deplasați-vă din colțul exterior al ochiului spre interior timp de 5 minute. În acest moment, distribuitorul trebuie să dizolve complet cleiul.
 4. După îndepărtarea majorității genelor, rulați din nou un tampon de bumbac peste acestea pentru a elimina resturile.
 5. După procedură, spălați bine cu apă caldă.

Remuver

Comparativ cu debonder, remuver este mai delicat. Medicamentul este potrivit pentru persoanele cu piele sensibilă. Remuver este vândut sub formă de gel, lichid, pastă sau cremă. Cea mai convenabilă opțiune este gelul, cel mai moale - pasta, care nu emite vapori nocivi. Îndepărtarea se efectuează în același mod ca și îndepărtarea folosind un deblocator.

Cum de a restabili genele native dupa ce a crescut

După îndepărtarea extensiilor genelor, propria dvs. poate fi foarte slăbită și deteriorată. O recuperare completă va dura aproximativ 2 luni.

Cele mai eficiente modalități de a restaura genele la domiciliu.

 • Ulei de ricin - un remediu universal și eficient pentru restabilirea genelor, sprâncenelor și părului capului. Pentru desen, utilizați peria veche curățată anterior din cerneală. Aplicați zilnic pe gene și îndepărtați excesul de hârtie cu un șervețel înainte de a merge la culcare.
 • Un amestec de mai multe uleiuri cosmetice va ajuta la restabilirea și întărirea structurii genelor în cel mai scurt timp posibil, accelerarea creșterii. Pentru a pregăti, amestecați în proporții egale piersic, brusture, migdale și ulei de ricin.
 • Mască cu aloe, brusture și ulei de ricin. Aplicați de 2-3 ori pe săptămână. Se amestecă ingredientele și se aplică pe genelor, se lasă timp de 15 minute, se clătește cu apă caldă.

Aceste metode au avantaje și dezavantaje. Alegeți alegerea corectă pe baza preferințelor și a bugetului. Este important să ne amintim că și metodele delicate și ușoare de îndepărtare a genelor la domiciliu pot irita mucoasa oculară. Efectuați procedura cu mâini curate, pre-țineți îndepărtarea machiajului. Dacă nu sunteți sigur de rezultatul, mergeți la salon și încredințați procedura unui profesionist.

Lasă Un Comentariu