Divinație pentru Crăciun la domiciliu

Toată lumea are dorința de a privi în viitor: să primească răspunsuri la întrebări de interes, să ajute la luarea unei decizii importante, să înveți numele logodnicului - ghicirea va ajuta în toate acestea. Pentru a face acest lucru, mergeți la un țigan sau un psihic nu este necesar, puteți efectua un ritual acasă, trebuie doar să îndepliniți anumite condiții. Să vorbim despre ghicitul Crăciunului acasă.

Cum să ghiciți pe logodit

Orice fată visează la un prinț frumos - un bărbat care este destinat pentru ea însăși. Văzându-l este posibil, întorcându-se la magie în timpul Crăciunului.

Divination pentru logodnic cu carduri

Pentru ritual aveți nevoie de o punte simplă de cărți. Este mai bine să luați o punte nouă, care nu a jucat niciodată. Îndepărtați toate cricurile și cârligele de pe pachetul de cărți - vor simboliza bărbații, îi vor amesteca. Înainte de a dormi, carte cu fața în sus, pus sub pernă cu fraza magică: "logodnica mea, visul despre mine într-un vis și spune-mi despre tine." După aceea, nimeni altcineva nu poate vorbi, trebuie să te duci imediat la culcare. Dimineața, la fel de tăcut, scoateți prima carte care vine în mână. Dacă împăratul este în mână - mirele va fi mult mai în vârstă decât tine, Jack va face un tovarăș sau un coleg. Apoi acordați atenție costumului de carte.

 • Worms - mirele este foarte aproape, este cineva din cercul interior, uita-te la prietenii tăi.
 • Vârfurile - logodnicul va fi o persoană foarte bogată.
 • Scratch - soul mate veți găsi în mod neașteptat.
 • Tamburinele - prieteni sau rude se vor familiariza cu mirele.

Divinație pentru "podul"

În ajunul Crăciunului, puneți-vă pe cîteva sprigi de copaci subțiri, curățați-i de scoarță. Cu puțin timp înainte de culcare, utilizați aceste crengi pentru a crea o punte convențională: plasați două lungi paralele unul cu celălalt și câte 2-3 micuțe între ele. Stăpânul de pod este cu siguranță singur.

Punându-se în pat, puneți meșteșugurile rezultate sub pernă. Adormit, șopti: "Cine este logodnicul meu, dezgustător, mă va conduce peste pod." În vis, fata va vedea un pod real și o persoană care este destinată pentru ea de forțe superioare.

Divinație pentru un logodnic cu un inel

Pentru ca ritualul să necesite un inel de fată norocoasă, mai ales dintr-un metal prețios și un pahar de apă. Noaptea, sub lumina lumânării, fata ar trebui să arunce inelul în pahar și să privească cu atenție centrul: după un timp, imaginea mirelui va apărea în apă.

Crăciun pentru iubire

Absolut toată lumea visează la o mare dragoste, astfel încât averea despre acest subiect este cea mai populară. O persoana vrea sa stie cand trupa de singuratate se va incheia si singura se va intalni. Cei care s-au întâlnit deja cu dragoste, cu avere sunt de asemenea relevanți: pot exista multe întrebări și îndoieli într-o relație de doi.

Ghiciți pe cineva iubit pe monede

Pentru ritual, aveți nevoie de o imagine a iubitului dvs. - este mai bine să tipăriți, telefonul nu este la fel de bun ca hârtia, transferul de energie al persoanei. Imaginea este plasată în centrul mesei între cele două lumânări, concentrându-se asupra fotografiei, trebuie să întrebați întrebarea: "Ce este destinat pentru noi prin soartă?" După aceea, aruncați 10 monezi cu mâna dreaptă, urmărind imaginea. Conteaza cati dintre ei au cazut capete si cozile.

Numărul de vulturiNumărul de coziprezicere
10-Comportamentul față de iubitul tău lasă mult să fie dorit, să îl reconsidere sau relația se va sfârși.
91În viața ta se va întâmpla o serie de evenimente rele care vor afecta negativ relația cu cel iubit.
82Nu ai un viitor comun, această persoană nu este destinată pentru tine.
73Curând va exista un incident care va afecta foarte mult pe amândoi. Acest lucru poate duce la despărțire.
64Dragostea este în joc: ar trebui să petreceți mai mult timp unul cu celălalt.
55Această persoană nu simte dragoste pentru tine.
46Veți fi reînnoiți în familie.
37Persoana voastră iubită are probleme de bani, va avea nevoie de sprijinul și ajutorul dumneavoastră.
28Lucrează foarte mult, dar în curând vă va pune primul.
19Ești iubit infinit, dar de la tine nu primești o întoarcere, care poate duce la certuri.
-10Dragostea ta poate fi invidioasă. Acesta este un sentiment real care nu este amenințat.

Gândiți-vă la o relație folosind o lumânare

Utilizați Ajunul Crăciunului pentru a afla care este viitorul pentru o relație cu un iubit. În timpul petrecerii, luminați o lumanare de lângă ea și priviți flacăra:

 • Flacăra calmă și calmă mărturisește seninătatea relațiilor și dragostea reciprocă.
 • Dacă lumânarea arde cu blitzuri, se topește numai pe o parte - cea aleasă ascunde ceva.
 • Dacă lumânarea "plânge" și scurgerea de ceară nu se usucă, umplând treptat sfeșnicul, persoana se va confrunta cu o soartă dificilă, iar tu împreună cu el.
 • Cel mai rău semn este că dacă fumul din lumânare devine întunecat, iar când arzi, puteți auzi un sunet ca un sunet tâmpit. Acest lucru poate însemna două lucruri: separarea vă așteaptă în curând sau un efect magic negativ asupra satelitului.

Gândirea pentru alegerea unui soț pe bulbi

Dacă vă îndoiți de alegerea unui partener de viață, ritul asupra bulbilor va ajuta la rezolvarea îndoielilor. În noaptea dinaintea Crăciunului, trebuie să luați cât mai multe becuri ca și candidaturile pentru acest rol onorabil. Pe fiecare bec scrieți numele unuia dintre bărbați, apoi puneți-i într-un recipient de apă și așteptați până când germinează. În curând germeni verzi vor apărea pe unul dintre becuri: citiți numele care este scris pe el. Acest om este destinat soarta.

Cum să ghicești viitorul Crăciunului

Toată lumea sa întrebat vreodată: "Ce așteaptă acolo, departe în viitor?" Puteți obține un răspuns în săptămâna de Crăciun. Indiferent de ce prezice soarta, nu trebuie sa disperati. "Avertizat - înseamnă armat" - așa cum se spune în înțelepciunea populară.

Divinarea pe un lanț de aur

La miezul nopții, fiind singur, luați un lanț, țineți-l în palme și începeți să-l frecați până se încălzește. În timp ce efectuați ritualul, clarificați-vă mintea, concentrați-vă asupra întrebării: "Ce mă așteaptă în viitor?". Apoi luați lanțul în mâna dreaptă și aruncați pe o suprafață plană, în timp ce formați un fel de figura. Priveste in ea, simbolizeaza viitorul.

Interpretarea cifrelor

 • O bandă egală - în viitorul noroc și succes în toate întreprinderile va însoți.
 • Cerc sau oval - în curând într-o situație dificilă, de care nu va fi ușor să ieșiți.
 • Unul sau mai multe noduri - un semn proastă, se așteaptă pierderi financiare și boli, cu atât mai multe noduri pe lanț, cu atât semnul este mai rău.
 • Norul este un semn bun, toate visele se vor împlini.
 • Triangle - viitorul a pregătit o mare dragoste, noroc.
 • Șarpe - vei deveni în curând o victimă a trădării, aruncă o privire mai atentă la împrejurimile tale, chiar și cele apropiate pot fi suspicioase.
 • Bow - chiar la colț o nuntă.
 • Inima - cineva te iubește foarte mult.

Ghiciți viitorul pe hârtie

Lăsată singură, luați o foaie de hârtie, ziarul vechi este perfect. Mâinile sparge foaia într-o manieră haotică - trebuie să aibă o formă neobișnuită care să nu cauzeze nici o asociere cu aspectul ei. Apoi plasați hârtia pe o farfurie cu fundul plat și lăsați-o din lumânarea bisericii. Până când este complet arsă, țineți cu grijă placa pe perete, rotiți-o până când vedeți modelul de umbră. Cifra pe care o privești va vorbi despre viitor. Poate fi interpretată corect prin descifrarea caracterelor de pe averea anterioară pe un lanț de aur.

Divinație pe ceară

Brownie este spiritul păzitor al locuințelor, îi ajută pe proprietari, avertizează împotriva necazurilor și nenorocirilor, iar la Crăciun el este capabil să prevadă viitorul secțiilor. Pentru ritual aveți nevoie de o lumânare de ceară de biserică și de o farfurie cu lapte. Lumanarea trebuie să fie topită și turnată în lapte, șoptindu-i textul: "Brownie, stăpâne, vino sub pragul laptelui, bea ceară". Farfurie trebuie să fie plasate lângă pragul casei sau apartamentului. Uitați-vă la modul în care ceara a înghețat, încercați să înțelegeți cum arată:

 • Flori - așteptați o nuntă sau o întâlnire cu iubitul vostru.
 • Crucea este un precursor al trupei de probleme și probleme de sănătate. Cu cât forma mai seamănă cu o cruce, cu atât este mai gravă problema.
 • Fiara este înconjurată de o persoană rea care va pune o roată în roată.
 • Ceara curge în dungi - un drum lung sau o trecere vă așteaptă în curând.
 • Stele - creștere de carieră.
 • Leaf tree - pentru bunăstarea financiară.
 • Oul este un semn că ești copt pentru o nouă etapă a vieții. Dacă decideți o mișcare îndrăzneață, vă puteți aștepta la rezultate bune.
 • Schițele umane - soarta a pregătit o cunoaștere plăcută, care va deveni o prietenie puternică.

După ghicire, nu vărsați imediat laptele cu ceară: li se promite călugărului și ar trebui să stea toată noaptea lângă prag.

Cea mai bună avere la Craciun

Timp de secole, oamenii s-au îndreptat către alte forțe pentru a răspunde la întrebările lor. În acest timp, există multe metode eficiente și simple de ghicire la domiciliu. Datorită folclorului și transferului atent de la generația mai veche la cea mai tânără, au ajuns la noi.

Predictii pentru o companie distractiva

O sesiune de divinație nu este doar o metodă de obținere a cunoștințelor secrete, ci și o activitate plăcută de petrecere a timpului liber, precum studierea horoscopului. De la antichitate, companii zgomotoase au adunat fete și băieți la Crăciun. Deseori ghicește lucrurile la îndemână: ele pot fi ușor înlocuite și adăugate, ceea ce face ca fiecare sesiune să fie unică. Pentru a vă spune averea, veți avea nevoie de: o monedă, o sare, un inel, zahăr, o cheie și o batistă. Toate articolele trebuie să fie așezate în cupe și acoperite cu servetele, astfel încât este imposibil să vedem ce este înăuntru. Ghiciul ar trebui eliminat din cameră, dar în acest moment ochelarii sunt aranjați în mod haotic. După aceea, alegeți un pahar și vedeți ce este în el:

 1. Moneda - la bani.
 2. Sare - la încercare.
 3. Eșarfă - la amărăciune.
 4. Sugar - pentru o viață lipsită de griji.
 5. Inel - pentru căsătorie.
 6. Cheia este să se miște.

Cina de Craciun cu o pisica

De la vremurile Egiptului antic, o paternitate deosebită a fost atribuită pisicilor, aceste fiare grațioase au fost venerate. Se crede că pisicile se află la granița a două lumi și simt foarte sensibil energiile ambelor. Există multe credințe și ritualuri asociate cu aceste animale.

Pentru divinitățile de Crăciun, se folosea adesea o metodă simplă, dar sigură: o persoană care dorește să știe dacă o dorință se va împlini sau nu, o șoptește în urechea unei pisici domestice, după care îl duce în afara pragului și după un minut îl cheamă înapoi. Dacă pisica intră din piciorul drept - răspunsul este negativ, din stânga - planul se va împlini.

Crăciun averea spune la răscruce

Crossroads sunt locuri în care spiritele se adună, de când vrăjitorii veneau sacrificii pentru ritualuri aici, iar simțitorii muritori se temeau să ia mâncare în locurile din apropiere, deoarece erau plini de daune la boli și moarte. Aceasta este o poveste periculoasă folosită de străbunii noștri. În ajunul Crăciunului, trebuie să mergeți singur la intersecția a două drumuri și să ascultați sunetele din jur:

 • Dacă ecoul zgomotului de zbor a zburat - să fie anul plin de bucurie, plin de momente plăcute.
 • Dacă plânsul vine de departe, lacrimi - iar anul pregătește multe încercări amare.
 • Dacă ați auzit clopotele bisericești - acesta este cel mai rău semn, în anii noi se pregătesc afecțiuni și încercări.
 • Dacă cântatul vine de undeva, tânăra doamnă așteaptă o căsnicie rapidă.

Există o versiune mai teribilă a acestei averi: se crede că sunetele predicției auzite într-o biserică veche abandonată sunt mai adevărate. Această opțiune se va potrivi celor mai disperate doamne.

Cinstea de Crăciun este un act vechi. Chiar și o biserică care nu aprobă glume cu magie pentru această perioadă este înmuiată în atitudinea ei. Dacă riscați, întrebându-vă dacă nu doriți, efectuați niște ritualuri simple. În noaptea de Crăciun, cerul se deschide, umplând pământul până la margine cu magie. Dacă înainte de sărbătoarea luminată va întreba cele mai prețuite - se va împlini în anul următor. La miezul nopții, trebuie să ieșiți în spațiul deschis sub cerul înstelat și să vă vorbiți cu voce tare visul tău - universul o va auzi cu siguranță. Daca totul in viata este asa, lipseste doar un iubit, pe 7 ianuarie trebuie sa vii la biserica si sa o plimbi prin rugaciuni de 3 ori. Aceasta va elimina sigiliul singurătății care întunecă viața.

Gândiți-vă la plăcerea dvs. și dacă predicția sa dovedit a fi rău, tratați-o cu înțelepciune. Poate că acesta este doar un avertisment al puterilor superioare și, dacă ești atent, poți evita consecințele negative.

Vizionați videoclipul: Are pe cineva ? Interactiv (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu