Cum de a crește genele la domiciliu

Orice femeie tinde să fie fermecătoare și încearcă să aducă un accent deosebit imaginii care o va face să iasă din mulțime.

Alegerea genelor pentru auto-construire

Abordare rezonabilă pentru selectarea genelor. Experții recomandă utilizarea materialelor pe bază de poliester pentru auto-acumulare. Cilia diferă în funcție de lungime, grosime, grad de îndoire (marcat cu litere).

Pentru a creste acasa va fi nevoie de cilia de diferite lungimi. Când selectați dimensiunea, luați în considerare locul de adeziune și imaginea dorită. Artiștii de machiaj recomandă o creștere a lungimii mai scurte până la mijlocul secolului, ceea ce va accentua naturalețea. Lungile genelor la colțurile exterioare ale ochilor vă vor ajuta să dați adâncimea de vedere.

Observați măsura atunci când alegeți un formular pentru a împiedica apariția unei păpuși nefiresc. Schema de culori a materialului se va potrivi oricarei.

Obțineți materialul într-un magazin de specialitate, dar nu fi zgârcit, deoarece produsele ieftine pot avea un impact negativ asupra retinei. Cilia vândute în ciorchine sau individual. În saloanele sunt folosite pentru a construi produse de înaltă calitate:

  • Ardell.
  • Kodi.
  • Salon Perfect.

Siguranță și măsuri de precauție

Atunci când efectuați o construcție independentă, respectați tehnologia și siguranța.

Sterilizați și dezinfectați instrumentele. Dezinfecția face posibilă dezinfectarea și distrugerea agenților infecțioși. Pensulele, periile și orice instrument utilizat ar trebui să fie înmuiate în soluția de dezinfectare după terminarea utilizării. Utilizarea necorespunzătoare în acest scop a tamponului de bumbac umezit cu alcool. Bacteriile în acest caz nu vor fi complet eliminate.

Timpul de dezinfecție trebuie să respecte instrucțiunile. Se recomandă dezinfectarea materialelor "Optimmax" sau "Bebidez ultra". După spălarea temeinică sub apă curgătoare, procedăm la sterilizare, care va elimina obiectele de microorganisme. Sterilizarea se poate face atât prin fierbere, cât și prin tratare cu aburi. Pensetele după procedură sunt curățate cu un solvent organic din baza de lipici. Decontaminatorul lichid este de asemenea adecvat pentru decontaminare.

Nu vă distrați în timpul procedurii și nu clipiți, nu uitați să urmați regulile de igienă personală.

Când cumpărați materiale, alegeți produse hipoalergenice fabricate din material artificial artificial, care va împiedica apariția de erupții alergice pe piele. Adezivul trebuie să conțină o cantitate minimă de formaldehidă, iar aroma ar trebui să fie abia perceptibilă.

Instrumentul de gătit și fața

Înainte de procedura de extindere, achiziționați materialele necesare care sunt enumerate în tabel.

materialeinstrumente
Tratarea antibacteriană a mâinilorUlei vegetalPensete drepte
Îndepărtarea machiajului pentru ochidegresantPensete curbate (pot fi necesare pentru corecție)
Îmbrăcăminte din gel (pe cilia inferioară)lipiciContainere din plastic (pentru lipici)
Oglindă, imagine magnificăLipiți solventulcarton
Setul de cilii

Planul pas cu pas

În procesul de construire nu vă faceți griji și nu vă grăbiți. Observând instrucțiunile pas cu pas, puteți crește rapid genele cu propriile mâini acasă.

  1. Deschideți ambalajul cu gene. Mai întâi selectăm pe cei cu care începe procesul, iar restul ne împingem pentru a nu deruta.
  2. Urmează o bază de lipici pe carton.
  3. Cu ajutorul pensetă, prindeți genele și coborâți-le în baza de lipici.
  4. Foarte rapid se lipeste pe un loc marcat anterior pe pleoapa. Puteți lipi pachetele de materiale, ceea ce economisește timp, dar acest lucru nu pare foarte impresionant.

Pentru a lipi părul, păstrați fără durere genele fixate cu pensete în locul lipirii, apăsați părul cu degetele celei de-a doua mâini la genele tale. Nu eliberați imediat materialul. Este recomandat pentru o setare mai bună să le țineți timp de 4-5 secunde.

Unii începători fac o greșeală prin lipirea cilia artificială sub ei. În nici un caz nu trebuie să repetați astfel de acțiuni. Aplicarea materialului este posibilă numai pe genele tale. La lipire, este important să se respecte simetria, care va accentua naturalețea imaginii.

Informații despre video

Răspunsuri la întrebări

Adesea începătorii pun întrebări de interes pentru ei, mai jos sunt răspunsuri la cele mai populare.

Cât durează ultimele genele?

Întrebarea îngrijorează toate fetele care au întâlnit întâlnirea acumulată. În special, interesul este demonstrat de femeile de afaceri, ale căror programe sunt pictate literalmente în fiecare minut și pur și simplu nu au timp pentru excursii zilnice la saloanele de înfrumusețare.

Părul splayed este capabil să-i mulțumească proprietarului, până când crește cilia proprie. Practic, această perioadă este amânată timp de trei luni. După 9-11 săptămâni, trebuie să refaceți cilia pentru a vă recâștiga un aspect minunat.

Cum se spala cu gene?

Când spălarea trebuie să fie cât mai atentă posibil. Dacă nu utilizați rimelul, este suficientă apă caldă obișnuită. Nu folosiți adesea săpun și diverse spume.

Este necesar să se renunțe la obișnuința de frecare a ochilor și să se elimine utilizarea de agenți grași care contribuie la dizolvarea cleiului, altfel cilia va dispărea rapid.

Apa micelară este potrivită pentru îndepărtarea machiajului și îndepărtează ușor resturile cosmeticelor cu mugurii de bumbac.

Este posibilă vopsirea genelor cu gene extinse?

După extensie, puteți utiliza rimelul, dar trebuie să vă gândiți la motivul pentru care ar trebui să tentați cilia deja elegantă.

Dacă colorarea este inevitabilă și sufletul cere culori strălucitoare, se recomandă folosirea rimelului de tonuri negre, maro și violet. Dacă doriți, puteți utiliza vopsele speciale care țin de genele pentru aproximativ 20 de zile.

Este posibil să crească genele în timpul sarcinii?

Stylistii susțin că cilia și baza adezivă pentru clădiri nu conțin substanțe toxice care pot afecta în mod nefavorabil fătul sau bunăstarea femeii. Construcția este posibilă în orice moment, totuși, amintiți-vă că modificările hormonale care apar în timpul sarcinii pot afecta rata de creștere a genelor.

Extinderea gâtului la domiciliu depășește puterea oricărei femei. Principalele reguli ale lucrării sunt calmul, lipsa de grabă și respectarea deplină a simetriei. Dacă urmați instrucțiunile pas cu pas, rezultatul va fi foarte impresionant.

Pentru prima dată, procesul de construire durează mult timp. Procedurile ulterioare sunt mai rapide și la un nivel înalt. Auto-acumularea va economisi bani și timp de mers pe jos în saloane. Dacă doriți, puteți modifica tipurile de genelor, ceea ce va oferi posibilitatea de a actualiza periodic imaginea.

Cu câteva luni înainte de prima extensie este recomandat să vă întăriți propriile gene. Pentru a face acest lucru, puteți stabili un aport sistematic de complexe de vitamine și tratați firele de păr cu ulei de ricin. Pentru a elimina erorile cu lungimea materialului și a obține linii perfect netede și drepte, ar trebui mai întâi să le încercați.

Vizionați videoclipul: Unghii cu gel acasa Unghii cu gel pas cu pas Unghii cu gel naturale (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu