Cum să mură volnushki acasă

Lupii sunt clasificați ca ciuperci comestibile condiționate. În unele țări ale lumii nu sunt consumate, dar nu în Rusia. Avem mulți fanii de vânătoare liniștită cum ar fi să sară pe vântul acasă pentru iarna.

Rețetă clasică de sărare

Luarea în considerare a rețetelor pentru saltarea înfășurărilor la domiciliu va începe cu "clasicul". Adevărul este că tehnologia clasică de gătit ajută hostessul să câștige experiență și deschide calea cercetărilor și experimentelor.

ingrediente:
 • Volnushki - 1 kg.
 • Apă - 1 litru.
 • Acid citric - 2 grame.
 • Sare - 50 de grame.
 • Condimente și condimente - la gust.
Mod de preparare:
 1. După curățarea și spălarea prosoapelor, înmuiați-le în apă sărată. Adăugați și acid citric. Pregătiți un castron adânc în care să murăți sau să marinați. Bazin de smalț adecvat sau butoi din lemn.
 2. Scurgeți apa, așezați ciupercile în vasele de pâslă jos. Faceți totul în straturi, uitând să stropiți cu sare și condimente. După ce ați pus toate ingredientele, puneți încărcătura deasupra pentru a le aplatiza bine.
 3. Lăsați timp de 2 zile într-un loc răcoros. Ciupercile vor porni sucul și vor scădea în volum. Dacă ați adunat mai multe valuri, adăugați restul, presărați cu sare.
 4. După ce ați făcut toate acestea, lăsați-l într-un loc răcoros timp de 1-2 luni până când sunteți gata.

După cum puteți vedea, este foarte ușor și simplu să murăți volnushki în conformitate cu rețeta clasică. Astfel de ciuperci pot fi folosite ca o gustare sau un ingredient pentru gătit orice alt fel de mâncare. Vă sfătuiesc să le folosiți ca o umplutură pentru clătite cu lapte.

Cum să murăm dulciuri pentru iarnă în bănci

Este cel mai potrivit pentru sărarea volnushki roz, care marinate, conserve și sărate într-un mod fierbinte sau rece. Vă sugerez să luați în considerare ultimele două modalități de pregătire pe care le-ați luat cea mai bună opțiune.

Mod răcit

Modul rece este consumator de timp, dar rezultatul merită. Deoarece produsele nu sunt supuse unui tratament termic, se păstrează cantitatea maximă de substanțe utile. Și acest lucru este bun, deoarece volușki întăresc vasele și normalizează lucrarea inimii.

ingrediente:
 • Volnushki - 1 kg.
 • Hrană de frunze.
 • Frunze de cirese
 • Coada de frunze.
 • Frunza de bivol și porumbul.
 • Sare - 50 g
Mod de preparare:
 1. Se curăță și se spală ciupercile. Pentru această metodă de sărare este mai bine să selectați mătăsuri de păr tânăr de aceeași mărime. Separați capacul de picior și înmuiați-l în apă timp de 2 zile pentru a scăpa de amărăciune. Schimbați apa periodic.
 2. Scurgeți și procedați la decapare. Luați un bazin sau o găleată spațioasă. La partea de jos pune frunzele de hrean, cireș, coacăz. De asemenea, trimiteți lauri, mazare de piper.
 3. Răspândiți straturile în straturi, fără a uita să sare. Asigurați-vă că utilizați numai sare de rocă, deoarece fermentația iodată sau marină va duce la o perioadă de valabilitate a conservelor.
 4. Stingeți ultimul strat, acoperiți cu o farfurie și apăsați în jos cu o încărcătură. În a doua zi, dulciurile vor face suc. Lăsați o săptămână, apoi transferați în borcane și ridicați capacul.

Undele de sare sunt un fel de mâncare grozavă. Adaugati ceapa si ulei vegetal tocate si serviti. Cea mai bună gustare pentru băuturile alcoolice pur și simplu nu se găsește.

Cale fierbinte

Unul dintre dezavantajele metodei de sărare la rece este considerat a fi un timp lung de gătire. Prin urmare, dacă doriți să obțineți rapid ciuperci sărate, utilizați tehnologia de gătit caldă.

ingrediente:
 • Volnushki - 1 kg.
 • Marar - 2 umbrele.
 • Coacăz negru - 10 frunze.
 • Usturoi - 3-4 cuișoare.
 • Sare rock - 3 linguri.
 • Frunza de brad, cuișoare, varză și piper negru.
Mod de preparare:
 1. Diferite tipuri de ciuperci sunt potrivite pentru sărare, care trebuie curățate și inspectate pentru prezența viermilor. Deoarece volnushki fragil, cum ar fi russules, face-o cu atenție.
 2. Separați capacele de picioare. Capete foarte mari tăiate în 4 părți, mediu - în 2 părți, și lăsați mici în întreaga formă.
 3. Spălați bine piesa de prelucrat și înmuiați în apă cu gheață timp de 48 de ore pentru a scăpa de amărăciune. Principalul lucru pe care volnushki a acoperit complet apa. Nu uitați să schimbați apa de 3 ori pe zi, așezând-o într-un loc răcoros, pentru a nu se încinge.
 4. Scurgeți și puneți ciupercile pe foc în apă sărată. Se amestecă și se îndepărtează în mod regulat spuma. Se fierbe timp de 20 de minute, apoi cu un colaj de trestie apa.
 5. Începeți să săriți. În partea inferioară a recipientului pregătit, puneți frunzele de coacăz, mărarul și cuișoarele cu piper. Apoi, stratul de ciuperci are o grosime de 5-8 cm. Se presară cu sare și cățel de usturoi tocat. În viitor, puneți toate straturile: frunze de coacăz, mărar, cuișoare, ciuperci. Sare fiecare strat, adaugati usturoi.
 6. Puneți muratul într-un loc răcoros timp de 48 de ore. Ca urmare, va apărea o soluție salină, iar umflăturile vor scădea în volum. Puneți-le în borcane, acoperite cu frunze de coacăz, rostogoliți capacul.

Metoda de gătit caldă este considerată cea mai frecventă dintre gospodine. Conservele de ciuperci sunt depozitate mult timp într-un loc răcoros. Deci, chiar și la sfârșitul sezonului de iarnă, o minunată delicatesă va apărea pe masă. De asemenea, vă sfătuiesc să încercați rețete de suc sărat. Ei sunt, de asemenea, buni.

Sfaturi utile înainte de gătit

Vânătorii de ciuperci adevărați știu că rezultatul final depinde în mare măsură de pregătirea corespunzătoare a ciupercilor înainte de sărare. Prin urmare, voi împărtăși secrete care vor ajuta la pregătirea murăturilor excelente pentru iarnă.

 1. Separați albul de valurile roz, de obicei sunt sărate sau conservate separat. Selectați cu atenție frunzele și murdăria. Tăiați piciorul, lăsând un ciocan o jumătate de centimetru.
 2. După trecerea prin bobine, înmuiați-le timp de două sau trei ore în apă, astfel încât murdăria fină să fie scoasă din capac. Apoi folosiți o perie pentru a curăța în cele din urmă, clătiți în apă curată.
 3. Curățați ciupercile cu apă și lăsați timp de 2 zile. Această tehnică vă va ajuta să scăpați de gustul amar și să faceți corpul fragil mai dens. Asigurați-vă că schimbați apa de trei ori pe zi.
 4. Lupii trebuie să fie complet imersați în lichid. Prin urmare, asigurați-vă că plasați o placă deasupra și apăsați în jos cu o încărcătură. După două zile, scurgeți apa și clătiți bine ciupercile.

Datorită acestor sfaturi simple, puteți avea cu ușurință la dispoziție materiile prime pentru pregătirea vasului final. Asigurați-vă că treceți prin etapa pregătitoare, apoi continuați cu murăturile de ciuperci în oricare dintre căile descrise mai sus. Acesta este secretul gustului incredibil.

Lasă Un Comentariu