Cum să gătești o carlotte cu mere într-un aragaz lent

Charlotte este un desert dulce bazat pe aluat de burete și mere acru. Se pregătește rapid de la produsele disponibile, în special în aragazul lent.

Sfaturi utile înainte de gătit

O carlotte făcută în conformitate cu rețeta clasică este un tort ușor și gustos care îmbină aluatul de burete și umplutura de mere acru. În interpretarea modernă, se adaugă fructe de pădure sau fructe la compoziție, iar alte alimente în afară de zahăr, făină și ouă se adaugă la aluat. Dacă intenționați să coaceți într-un multicooker o carlotină moale, aerisită și gustoasă, ascultați următoarele sfaturi.

 1. În mod tradițional folosite mere acru. Dacă este disponibil un soi dulce, adăugați o mână de coacăze, afine sau puțină coajă de lamaie.
 2. Desfacerea merelor este opțională. Fa-o dacă este densă. Vă recomand să stropiți mere cu suc de lămâie. Ca urmare, ele vor deveni mai aromate. Când folosiți boabe, nu exagerați, altfel aluatul se va uda prea mult.
 3. Baza delicateții este aluatul de burete. Pentru a adăuga un gust suplimentar la gust, vă recomand să adăugați un pic de vanilie, scorțișoară, menta, cafea sau cacao.
 4. În unele gospodine, atunci când ard charlotte arde. Pentru a evita o soartă similară, utilizați o cantitate mică de margarină, unt sau ulei de floarea-soarelui. Ungeți vasul cu o perie siliconică. Acest lucru va ajuta la distribuirea uniformă a uleiului.
 5. Când coaceți, nu deschideți aragazul lent, altfel tortul se va depune. După terminarea programului, așteptați ca desertul să se răcească, apoi ajungeți la el. Decoreaza suprafata roza cu fructe de padure, zahar pudra sau crema.

Tehnologia de coacere într-un aragaz lent a trecut de mult timp dincolo de rețeta standard, așa că nu vă fie frică să experimentați și să vă simțiți liberi să includeți ingrediente noi.

Reteta clasica

Pentru mine, placinta de mere este o călătorie în copilărie. Aroma incredibilă, împreună cu gustul de neuitat, amintește de momentele în care familia sa adunat seara în bucătărie și a primit impresiile culinare unice pe care le-a adus charlotte și ceai.

ingrediente:
 • Ou - 3 bucăți.
 • Zahăr - 1 ceașcă.
 • Mere - jumătate de kilogram.
 • Făină - 1 ceașcă.
Cum se prepară:
 1. Clătiți merele cu apă, coajați și tăiați carnea în cuburi.
 2. Combinați fructele cu zahăr, bateți cu un mixer până când apare spumă, adăugați făină, amestecați și re-bateți.
 3. Puneți umplutura în rezervorul cu ulei de multicooker, împrăștiați aluatul pe partea superioară.
 4. Închideți aparatul, activați programul de coacere, setați cronometrul la 60 de minute. La sfârșitul programului, întoarceți ușor tortul și porniți temporizatorul timp de 20 de minute. Ca rezultat, merele vor fi pe partea de sus și vor deveni roz.

Răciți puțin carota finită și o serviți împreună cu suc de fructe, ceai sau cacao. Cu toate acestea, băuturi adecvate și alte băuturi.

Carlotte magnifică în multicooker Redmond

Bucătarii care pregătesc o plăcintă de mere în cuptor consideră că este imposibil să se ajungă în pompă în aragazul lent. Nu este. Utilizarea dispozitivului "Redmond" la costuri reduse va face un desert excelent. Următoarea rețetă o dovedește.

ingrediente:
 • Făină - 150 g
 • Ouă - 2 buc.
 • Mere - 2 buc.
 • Zahar - 100 g
 • Scorțișoară - 1 vârf.
 • Unt, praf de copt.
Mod de preparare:
 1. Clătiți fructele, coajați și tăiați în felii subțiri.
 2. Luați gălbenușuri și albi în recipiente separate, combinați, adăugați zahăr și amestecați în plus.
 3. Se amestecă făina, se adaugă praful de copt și după amestecare se adaugă treptat amestecul de ou, se amestecă din nou.
 4. Puneți toate ingredientele într-un recipient uns și amestecați pentru a distribui umplutura. După închiderea capacului, activați programul de coacere timp de o oră.

Charlotte, ca mana, devine palidă, deci pentru decorare, folosiți zahăr pudră, ciocolată rasă, crengi de menta, fructe de pădure sau felii de fructe. Pentru a adăuga culoarea, combinați opțiunile pentru bijuterii.

O rețetă delicioasă în multicookerul Polaris

Multe hostess, cum ar fi rețeta în multicookerul Polaris, deoarece desertul gătit în el își păstrează gustul excelent pentru o lungă perioadă de timp. Și dacă adăugați o mică cremă, dintr-un tort obișnuit delicatețea se va transforma într-o stea a unei sărbători.

ingrediente:
 • Acru de mere - 3 buc.
 • Zahăr - 200 g
 • Făină - 200 g
 • Ouă - 5 buc.
 • Zahăr din zahăr și zahăr pudră - 1 sac.
 • Unt - 50 g.
 • Scorțișoară - 1 vârf.
Mod de preparare:
 1. Se separă albii de gălbenușuri. Într-un castron profund, combinați albi cu zahăr și bici într-o spumă. Continuați să bateți, adăugați făină și gălbenușuri cernute. După dizolvarea ingredientelor de stingere, introduceți zahărul de vanilie și amestecați.
 2. Puneți o bucată de unt în recipient, începeți modul de coacere, puneți felii de mere, presărați cu zahăr și prăjiți pe ambele părți timp de 10 minute. Nu închideți capacul.
 3. Umpleți fructele prăjite cu aluat, scorțișoară, închideți capacul și activați modul de coacere timp de o oră.
 4. Deschideți capacul, așteptați câteva minute pentru a ieși umiditatea, scoateți tortul și decorați-vă cu zahăr pudră.

Unele hostess nu caramelizează merele, temându-se să strică fundul containerului. Dacă sunteți unul dintre ei, dar doriți să încercați rețeta în practică, înlocuiți zahărul cu pudră, topiți cu unt pe sobă, apoi prăjiți fructele în amestecul rezultat.

Gătitul în multicookerul Panasonic

Timp de mulți ani, rețeta clasică a devenit mult mai simplă, astfel că carlotina de mere a căzut în categoria celei mai simple coacere.

ingrediente:
 • Mere - 3 buc.
 • Ouă - 4 buc.
 • Făină - 2 cupe.
 • Zahăr - 1 ceașcă.
 • Scorțișoară - 0,25 linguriță.
 • Soda - 0,25 lingurițe.
 • Oțet - 0,25 lingurițe.
 • Unt - 10 g.
Mod de preparare:
 1. În castronul profund, bateți ouăle, bateți cu un malaxor până la o mică spumă. În amestecul de zahăr adăugați zahăr, re-bateți.
 2. Adăugați treptat făină, presărați cu scorțișoară. Se amestecă bine baza pentru a face consistența bulky. Pentru a adăuga fluffiness, adăugați niște sifon hidratat.
 3. După ce clătiți merele, îndepărtați pielea, tăiați miezul, tăiați mărunt carnea.
 4. Puneți fructele într-un rezervor de multicooker unsă și turnați aluatul. Închideți capacul și activați modul de coacere timp de 65 de minute.
 5. Puneți partea prajită pe o farfurie.

În pregătirea celei mai dificile etape - de așteptare. Pentru o vedere frumoasă, presărați cu pudră sau decorați-vă cu fructe sau fructe de pădure.

Bucătarii din întreaga lume au creat multe rețete pentru carlotte. Acest lucru este minunat, deoarece fiecare gospodină poate găsi o opțiune care se potrivește cu preferințele celor dragi.

Unii bucătari adaugă pudră de cacao la aluat, alții folosesc un amestec de vanilie și cardamom, iar altele nu reprezintă carlotte fără scorțișoară. Și, deși rezultatul este diferit, toată lumea iubește coacerea. Bon apetit!

Lasă Un Comentariu