Cum să ai grijă de o barbă și mustață

Rezultatele unui studiu amănunțit au arătat clar că bărbații cu părul facial bine îngrijit, potrivit femeilor, arată mai sexy, mai atrăgători și mai curajoși decât reprezentanții sexului mai puternic, care se radă în mod regulat. Prin urmare, ele sunt interesate de modul în care să aibă grijă de o barbă și mustață acasă.

Angrenaje - consultanță profesională

Îngrijirea adecvată a părului facial este sarcina primordială a tuturor bărbaților bărbați cu respect față de sine. Acesta este un proces consumator de timp și consumator de timp, dar rezultatul merită. Bărul bine îngrijit adaugă farmec, accentuează stilul, indică masculinitatea unui tânăr.

Profesioniștii recomandă începătorilor să crească în mod corespunzător o barbă. Când lungimea părului facial ajunge la 5 centimetri, mergeți la coafor. El va ajuta la alegerea formei și a coafurii barbă și mustață, va rade părul în exces și va transforma "remorca căzută" într-o operă de artă. Va fi necesar ca această decorare naturală să aibă grijă. Următoarele sfaturi vă vor ajuta.

 • Cumpărați un tund. Aceasta va ajuta la menținerea barbei și a mustaței în formă perfectă. Dacă nu a trebuit să lucrați cu acest dispozitiv înainte, începeți cu o duză care lasă părul cel mai lung. Alte sfaturi vor veni la îndemână după câștigarea experienței.
 • Îngrijirea adecvată a vegetației implică utilizarea unui pieptene cu dinți mari și rare. În fiecare zi după somn, puneți barba. Ca urmare, ea "își amintește" formularul.
 • Medie și lungă vegetație tăiat cu foarfece ascuțite cu un bici. Acest lucru va da barba o schiță. În cazul în care părul nu este tăiat în timp, decorarea va arăta necorespunzător.
 • Dacă barba este mâncărime, folosiți uleiuri specializate. În acest scop nu sunt fonduri potrivite, care includ alcoolul. Acestea cresc disconfortul și usucă în continuare pielea.
 • Acordați o atenție deosebită mustaței. Pe măsură ce cresc neuniform, tăiați cu foarfece. Dacă nu doriți să faceți imaginea comică, nu tăiați partea superioară a mustaței. Pentru a face ca mustața să fie perfectă întotdeauna, folosiți ceară.
 • Spălați părul facial simultan cu fața. O dată la fiecare trei zile, aranjați ziua băii barbei. Pentru a face acest lucru docil, neted și moale, cumpărați un șampon special.
 • Sapunul obișnuit nu este potrivit pentru spălarea barbilor și a musturilor. Aceasta face ca firele de păr să fie rigide, ceea ce complică stilul. Crama săpun este mai potrivită pentru acest scop.
 • Pentru a elimina mirosul nedorit de aromă de ulei aromat. Acesta va ascunde mirosul de fum de țigară și mirosul de hering mâncat cu ceapă, va invigora și va înveseli.
 • Uscați-vă barba cu un prosop. La sfârșitul tratării apei, uscați vegetația cu un prosop. Nu este recomandat să folosiți un uscător de păr pentru uscare, deoarece usucă părul și promovează aspectul matreții.

Sfaturi pentru videoclipuri

Urmând sfatul specialiștilor, faceți barba frumoasă și bine îngrijită. Și ca un semn de recunostință, ea se va asigura că mereu arăți irezistibil. Apropo, dacă trebuie să ieșiți în îngheț după o baie, este recomandat să folosiți un uscător de păr în cazuri izolate pentru a usca rapid barba. Hipotermia va provoca mai multe daune părului umed decât aerul fierbinte.

Remedieri populare pentru îngrijirea unei barbe

Imaginea unui bărbat cu barbă și mustață este incredibil de populară în rândul femeilor. Părul facial bine îngrijit face ca fața unui tânăr să fie curajoasă și ajută la corectarea vizuală a feței ovale.

Această tendință va continua mai mult de un an. Reprezentanții industriei cosmetice știu acest lucru, rezultând astfel că pe piață apar în mod regulat o varietate de produse pentru îngrijirea podoabelor acestui bărbat natural.

Barba întotdeauna părea irezistibilă, nu este necesar să cheltuiți bani pentru achiziționarea de produse cosmetice din fabrică. Există remedii folclorice care ajută la îngrijirea unei barbe nu este mai rău.

 1. Ulei de brusture. Mulți bărbați se confruntă cu problema, a cărei esență este redusă la părul facial rar. Uleiul de brusturà va ajuta la îmbunàtàțirea calitàții barbiei și la creșterea grosimii acesteia. În mod obișnuit, aplicând pe păr, veți vedea rezultatul într-o lună.
 2. Sampon de casă. Barba, ca și părul de pe cap, necesită spălare zilnică. În locul unui produs achiziționat, se recomandă utilizarea șamponului de casă. Pentru a face acest lucru, se amestecă cantități egale de conuri de hamei, rădăcină de brusture, frunze de mesteacăn și flori de calendula, se toarnă 50 ml de bere fierbinte și se așteaptă un pic. Apoi tulpina și utilizați în loc de șampon.
 3. Apă de apă. Dacă apare mătreața pe barbă, apa din sfeclă va ajuta la rezolvarea problemei. Luați un borcan de trei litri, turnați jumătate de litru de apă și puneți sfecla decojită și tocată. Când compoziția este perfuzată, utilizați o barbă în loc de apă pentru spălare. Înainte de utilizare, se diluează perfuzia cu apă caldă.
 4. Mască de măsline. Bărbații cu piele sensibilă se recomandă să utilizeze o mască care oferă un efect de curățare blând. Cea mai bună soluție este compoziția pe bază de ulei de măsline și praf de muștar. Se amestecă componentele în raport de 1 până la 2 și se aplică pe barbă timp de 20 de minute.
 5. Măști de muștar. O mască hrănitoare este potrivită pentru întărirea rădăcinilor părului. Pentru ao pregăti într-un șampon obișnuit, adăugați o pulbere de muștar puțin. Compoziția rezultată procesează barba, după 30 de minute, clătește și clătește cu apă caldă.
 6. masaj. După spălare și procedurile de apă se face masaj. Efectuând mișcări circulare cu degetele, masați ușor pielea feței. Acest lucru va îmbunătăți circulația sângelui în zona barbă și va avea un efect pozitiv asupra creșterii părului.
 7. Aromaterapie. Fumatorii cu barba nu vor interfera cu aromoterapia cu barba. După spălarea la baza vegetației pe față, aplicați puțin ulei esențial și împrăștiați-l pe suprafața părului. Uleiul esențial de musetel, trandafir, calendula, rozmarin sau lavanda este potrivit pentru acest scop.

Rezultatele numeroaselor studii au arătat că nutriția are un impact enorm asupra stării părului facial. Prin urmare, încercați să mâncați bine, inclusiv în dietă cât mai mult posibil, saturate cu vitamine și produse utile din microelemente.

Produse de îngrijire pentru barbă achiziționate

A vândut o mulțime de produse cosmetice remarcabile. Luați în considerare achiziționarea de produse pentru îngrijirea bărbilor după categorie, concentrându-se asupra utilizării corecte. Acest lucru va ajuta la îngrijirea barbiei și protejează împotriva problemei.

 • ceară. Această achiziție înseamnă că se descurcă perfect cu sarcina de a îmblânzi părul dezordonat. O altă ceară este bună în ceea ce privește stilul. Este folosit pentru mustață și barbă. Amintiți-vă, cu acțiunile greșite înseamnă că se lipește părul și nu oferă un efect destul de plăcut. Prin urmare, este mai potrivit pentru bărbații experimentați cu barbă.
 • Uleiul. Produsul achiziționat este un amestec de uleiuri amestecate cu un complex de vitamine și un parfum natural. Uleiul ajută la întărirea foliculilor de păr. În arsenalul unui bărbat începător, acest remediu trebuie să fie prezent, deoarece în perioada în care părul crește într-o barbă scurtă, însoțită de senzații neplăcute, înmuiește și calmează pielea.
 • Săpunul. Săpunul obișnuit nu este potrivit pentru îngrijirea barbiei, deoarece usucă pielea și face părul dur. Utilizați un săpun special sau de casă. Conține componente care curăță pielea, hrănesc și protejează firele de păr. După utilizarea produsului, tratamentul pielii cu o cremă hidratantă este binevenit.
 • șampon. Culoarea părului de pe barbă este diferită de părul de pe structura capului. Sunt mai dure și mai puțin ascultători, iar șamponul obișnuit curăță, dar nu se înmoaie. De aceea, îngrijirea pentru barba la domiciliu implică utilizarea unui șampon special. Datorită compoziției sale speciale, aceasta afectează pozitiv barba, îl face moale și docile și protejează împotriva aspectului matreții. Spre deosebire de mijloacele obișnuite pentru cap, un șampon special este potrivit pentru utilizarea zilnică.

Rezumând, voi spune că în arsenalul oricărei persoane care are grijă de îngrijirea bărbii, trebuie să existe câteva lucruri obligatorii. Vorbim despre ulei, săpun, șampon și balsam. Aceste instrumente, combinate cu sfaturile specialiștilor, vor face barba șic, iar ea va mulțumi gazdei cu un aspect de neegalat și un efect uimitor.

Îngrijirea profesională la domiciliu

Mustache bine îngrijită - un simbol al individualității masculine. Acestea ajută la schimbarea stilului și la aducerea cojii imaginii. Dar să nu ai grijă de mustață acasă nu este ușor. Dacă rasul durează mult, îngrijirea vegetației necesită mult timp, sporită de diligență.

Două tipuri de mușchi sunt populare printre bărbați.

 1. Adunarea mustașei. Acestea se caracterizează printr-o lungime mică de vegetație adiacentă pielii. Această opțiune este o mustață cea mai populară printre bărbați, deoarece necesită mai puțin efort atunci când pleacă. Pentru modelare este folosit un dispozitiv de tundere, iar lungimea este ajustată cu foarfece.
 2. Mustață independentă. Aceasta este o formă de model de vegetație lungă. Astfel de mustăți sunt eliberate de bărbați care nu se tem de experiențe îndrăznețe cu aspect și sunt încrezători în capacitatea de a asigura vegetația cu îngrijire corespunzătoare.

Profesioniștii recomandă începătorilor să înceapă cu mușchii adiacente în creștere. După dobândirea competențelor necesare și finalizarea cu succes a experimentelor cu prima opțiune, puteți trece la mustăți independente. Acum, despre plecare.

 • Periați mustața în mod regulat.. Această tehnică simplă ajută la identificarea firelor individuale, lipite incorect. Utilizați un trimmer sau foarfece pentru a corecta conturul mustașului.
 • Îndreptați ornamentele.. Mai întâi, tăiați mustața din mijloc, apoi ajustați lungimea unghiurilor drepte. Pentru a face forma finală, tratați linia din partea inferioară a mustaței cu o lamă de ras.
 • Utilizați ceară pentru a fixa forma vârfurilor.. Încălziți produsul în mână, aplicați o picătură pe partea inferioară a mușchilor și dați-i o formă. Cu eforturile comune ale degetului mare și degetului mijlociu, răsuciți vârfurile în direcția corectă.

În cele din urmă, voi împărți un mic truc. Dacă nu există ceară pentru fixarea părului la domiciliu, înlocuiți cosmeticele achiziționate cu săpun sau miere. Aceste instrumente se confruntă cu sarcina de a stabili și a stabili nu mai rău. Numai în vremea ploioasă este mai bine să nu le folosiți.

Pentru a oferi mustaței un aspect elegant, aveți nevoie de o practică asociată cu răbdare. În viitor, procedura de îngrijire va deveni obișnuită, în urma căreia îngrijirea va deveni mai puțin consumatoare de timp și costisitoare.

Îngrijirea pentru o barbă și o mustă nu este o sarcină ușoară, dar bărbații moderni consideră că este mai ușor să aibă grijă de părul facial decât bărbații bărbați din epoci anterioare, deoarece de-a lungul anilor au fost dezvoltate multe tehnici, tehnici și proceduri care să ajute la obținerea celui mai bun rezultat.

Este posibil ca în stadiul inițial să apară dificultăți în alegerea dispozitivelor și a produselor pentru îngrijirea unei barbe cu mustață. De-a lungul timpului, vă veți perfecționa abilitățile și veți începe o viață fără barbă, "barbă".
Sper că acest ghid va fi un ajutor sigur în atingerea scopului. Nu uitați să apreciați rezultatul muncii mele, deoarece feedback-ul cititorului este un stimulent pentru dezvoltarea proiectului. Mult noroc!

Vizionați videoclipul: CUM SĂ ÎŢI FACI BARBA SĂ PARĂ MAI DEASĂ. BARBA LA ADOLESCENŢI (Noiembrie 2019).

Lasă Un Comentariu