Cum să ieșiți de la chef acasă

Dacă o persoană se confruntă cu problema de a ieși din chef, trebuie să căutați ajutor de la specialiști. Luați în considerare recomandările dovedite care vă vor ajuta să învățați cum să ieșiți de la băutură la domiciliu acasă fără ajutorul unui medic.

Cum să ieșiți din chef fără ajutorul medicilor

Principalul lucru este să decideți că într-adevăr doriți să ieșiți din chef și să realizați că nimeni altcineva nu poate forța să o facă. Dorința pacientului determină până la 80% din rezultatul pozitiv, deoarece dependența de alcool nu este numai fizică, ci și psihică.

Una dintre metodele bine cunoscute și aplicate cu succes în lupta împotriva avidelor - metoda celor trei zile.

 1. Prima zi Nu este permisă mahmureala. În prima zi este necesar să suferiți astfel de simptome ca dureri de cap, frisoane, transpirații, modificări de temperatură, amețeli. Se recomandă administrarea a 8-10 comprimate de carbon activat sau un comprimat de aspirină la începutul zilei. Enterosorbentul vizează eliminarea toxinelor din organism, iar acidul acetilsalicilic vizează reducerea simptomelor durerii. Cel mai eficient mijloc în acest caz este somnul.
 2. A doua zi După somn, trebuie să beți ceai dulce puternic. Glucoza va da puterea întregului corp și va avea un efect benefic asupra sistemului cardiovascular. Cafeaua nu poate fi consumată. Dacă există un reflex gag și alimentele sunt dezgustătoare, trebuie să continuați să luați cărbune activ, iar din alimente să utilizați produse lactate. Este necesar să luați un duș - apa va spăla vaporii alcoolici care au ieșit pe piele împreună cu transpirația și va revigora corpul. În nici un caz nu se poate merge la baie sau de a urca într-o baie fierbinte. Seara trebuie să mănânci puțin. Gustul de pui fierbinte, diverse cereale (inclusiv hrisca) sau carnea de pui va ajuta să vă recuperați. O alimentație bună în această perioadă este pur și simplu necesară organismului.
 3. A treia zi Tratamentul principal este o dietă sănătoasă, care cuprinde o abundență de produse lactate fermentate.

Consiliile narcologilor

În unele cazuri, copingul cu băuturi dure la domiciliu nu funcționează. Narcologii dau recomandări când trebuie să recurgă la ajutorul unui specialist.

Unele mahmureli severe pot provoca complicații, dintre care cele mai grave sunt: ​​accident vascular cerebral, infarct miocardic, angina, aritmie, exacerbarea ulcerului gastric, disfuncție renală, pancreatită, tulburări tranzitorii ale circulației cerebrale.

Următoarele semne indică faptul că este nevoie urgentă de a consulta un medic:

 • Întreruperea muncii inimii.
 • Vărsături, dureri abdominale, tenul icteric, probleme cu scaunul.
 • Apăsarea durerii în spatele sternului, sub brațul stâng și lama umărului, poate fi însoțită de teama de moarte.
 • Sânge în urină și scaun.
 • Vedere încețoșată, înaintea ochilor întunecate "zboară".
 • Slăbiciune bruscă a membrelor, sensibilitate cutanată afectată, amorțeală a membrelor.
 • Amețeli sau presiuni, dureri de cap pulsante.

Cum să vă retrageți de la remediile folclorice

La procesul de retragere a pacientului de la chef a fost rapid și nedureros, se aplică și dovedit remedii folk și rețete.

 1. Dimineața, pacientul trebuie să bea o cantitate mare de băutură acidă, de exemplu, mar sau alt suc și 6-8 comprimate de cărbune activat. Un remediu eficient și bine cunoscut este saramura. Cel mai bine este să mâncați castraveți sau murături de varză.
 2. Plăcile din plante vor ajuta pacientul să facă față simptomelor de mahmureală. Iată un exemplu al uneia dintre ele. Într-o tigaie de trei litri până la o jumătate de umplutură de ovăz, adăugați apă. Simmer pentru o jumătate de oră. După aceea, presați supa și adăugați la ea flori uscate de calendula - 100 de grame. În termos, bulionul rezultat este infuzat timp de 12 ore. Beți 1 cană de perfuzie de trei ori pe zi înainte de mese.
 3. Ieșirea dintr-o binge lungă nu înseamnă stoparea imediată a consumului de alcool. Acesta este un proces lung și gradual. În unele cazuri, este permis să beți câteva grame de alcool în prima zi pentru a nu provoca complicații în activitatea sistemului cardiovascular.

Folosind remedii folclorice, trebuie amintit că acest lucru nu este întotdeauna suficient. Acestea acționează adesea ca componente auxiliare în terapia complexă.

Concluzie din partea băuturii tari, fără cunoașterea pacientului

Potrivit statisticilor medicale, este dificil pentru o persoană să iasă din chef pe cont propriu, de multe ori este nevoie de ajutor profesional. În același timp, este dificil (aproape imposibil) să scoateți pacientul din luptă fără să știe. Întrucât un rol important în succesul procedurii este dorința persoanei de a se vindeca.

Pentru a ajuta la depășirea acestei condiții, rudele vor urma următoarele recomandări:

 1. Nu pentru a sorta lucrurile și a nu face scandaluri, deoarece o persoană aflată într-o stare de intoxicare nu-și poate controla acțiunile.
 2. Acordați somn pacientului. Dupa somn, el va fi capabil sa raspunda mai bine la asistenta.
 3. Primul ajutor la domiciliu trebuie să fie furnizat atunci când persoana care iese din luptă are semne de mahmureală: slăbiciune, puls rapid și dorința de a bea din nou.

Pot să ies dintr-o perioadă lungă repede?

Răspunsul la această întrebare este neechivoc: "Nu!". După o înghițire lungă, corpul va avea nevoie de mult timp și efort pentru a se recupera. Dar încă unele sfaturi care vă vor ajuta să ieșiți dintr-o perioadă lungă de timp, există.

 • Dropper. În practica de a elimina de la binge băutori de medici de multe ori utilizați droppers. Medicamentul folosit se descompune și elimină toxinele alcoolice din organism. Datorită acestui fapt, într-o perioadă scurtă de timp, bunăstarea pacientului se îmbunătățește, sindromul mahmurelii scade.
 • Dieta speciala. Într-o serie de activități complexe, se prescrie o dietă. Trei zile trebuie să mănânci feluri de mâncare care vor ajuta organismul să iasă din chef: bogat carne de porc sau carne de vită, miere, supă de varză cu varză.
 • Medicamente. În intoxicația acută cu alcool, puteți da o persoană o soluție: 5 picături de amoniac, diluate în 1 pahar de apă. Pentru a elimina toxinele din organism, puteți aplica "Furosemid", care are proprietăți diuretice. Pentru a îmbunătăți bunăstarea, ei folosesc "metronidazol", consumând multă apă. Dacă aveți probleme cu inima, este necesar să luați Corvalol sau Validol. Din durerile de cap scuti "Paracetamol" sau "Alkazeltzer". Medicamentele au contraindicații, așa că trebuie să consultați un medic.

Alcoolismul este o problemă care afectează nu numai persoana care abuză de alcool, ci și rudele și oamenii din jurul lui. Cea mai evidentă manifestare a alcoolismului este o cheagă, când o persoană consumă în mod constant alcool în mod constant și se simte dependentă de el. Ieșirea din această stare este dificilă și uneori imposibilă fără ajutorul din afară. Atitudinea hotărâtă și aspirația pacientului, respectarea regulilor de prioritate și folosirea de ani de zile a instrumentelor dovedite vor ajuta să se facă față cu beția.

Vizionați videoclipul: VALI VIJELIE & LIVIU PUSTIU - Mare petrecere VIDEO NOU 2018 (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu