Ce întrebări pot întreba o fată

Mulți tineri au dificultăți atunci când se întâlnesc pentru prima oară cu o fată care le place. Frazele stupide asociate cu întrebări inutile sau inadecvate conduc la încheierea rapidă a conversației. Să ne uităm la întrebările pe care le puteți întreba o fată și care nu merită.

Ce întrebări să ceară să știe mai bine fata

Sufletul unei femei este un puzzle foarte complicat, care este dificil de ghicit. Un rol important în atingerea scopului este formularea corectă a întrebărilor. Subiectul corect ales de conversație contribuie la trecerea rapidă la un val personal. Și, literalmente, în câteva minute apare prima idee a interlocutorului și acesta este modul de a cuceri inima.

Există numeroase site-uri pe Internet, pe paginile cărora au fost colectate un număr mare de întrebări. Firește, întrebarea tuturor în timpul unei scurte conversații este nerealistă. Dar acest lucru nu este necesar. Pentru a cunoaște mai bine fată, următoarele întrebări sunt suficiente.

 1. Ați făcut acțiuni în viață pe care nu doriți să le repetați?
 2. Ce te poate face să plângi?
 3. Ce complimente credeți că sunt cele mai plăcute?
 4. Care dintre cadrele din viață credeți că este cel mai bun?
 5. Dacă ar fi fost posibil să trimiteți sfaturi trecutului, ce ar fi acesta?
 6. Ce vârstă crezi că e cel mai rău?

Aceste întrebări simple și inofensive vă vor ajuta să construiți o conversație serioasă și productivă, deoarece acestea conțin accente psihologice. După ce ați primit răspunsurile, veți afla preferințele interlocutorului și caracterul acestuia.

Nu discutați și păstrați o părere cu dvs. Creați o atmosferă relaxată în care ea poate spune despre ea însăși. În aceasta se află secretul obținerii de informații detaliate și foarte voluminoase.

Aceste întrebări sunt la fel de potrivite pentru comunicarea reală și pentru corespondența pe Internet. În timp, învățați să creați în mod independent întrebări relevante pentru subiectul conversației.

Cele mai bune întrebări de cea mai bună calitate pentru fetele în stilul VK

Calculatoarele personale, netbook-urile, tabletele și smartphone-urile au devenit o parte integrantă a vieții tinerilor. Împreună cu Internetul, ei oferă fetelor și băieților acces la o imensă bancă de informații și divertisment. Mai mulți tineri folosesc electronice pentru întâlniri și comunicare.

Mulți oameni se întâlnesc pe Internet și, eventual, transferă comunicarea de la VC la viața reală. Dar numai cei care sunt atenți, interesanți și întreabă întrebările "corecte" au succes. Mai jos, citiți despre ce este mai bine să întrebați fetele în timpul corespondenței în VC și în alte rețele sociale.

 • Îmi place să călătoresc? Care este locul tău preferat?
 • Îți place să citești? Aveți scriitori favoriți? Ce gen de literatură preferați?
 • Ce muzică ascultă? Ai o trupa sau un interpret preferat?
 • Sa intamplat in cazuri amuzante?
 • Care este hobby-ul tau?
 • Cum te simți în legătură cu sportul?
 • Ce anotimp vă place mai mult și de ce?
 • În ce te străduiești în viață?
 • Există un vis prețuit?
 • Ce locuri de divertisment preferați: teatre, cafenele, restaurante, baruri?

Chiar dacă comunicați cu o fată online, nu uitați de respect. Luați interlocutorul ca persoană. Aveți grijă cu complimentele privind aspectul. Completați mai bine gusturile, realizările sau abilitățile. Mențineți întotdeauna o atitudine pozitivă, deoarece cu o persoană pozitivă este mai ușor și mai interesant să comunicați. Întrebați ce este interesant și nu repetați.

Întrebări bune când se întâlnesc în viața reală

Uneori, în timpul unei întâlniri cu o fată, băieții observă că în timpul conversației starea de spirit a interlocutorului se schimbă. Dacă la început interesul ars în ochii ei, acum indiferența este vizibilă în ele. Acesta este rezultatul greșelilor făcute în timpul cunoașterii.

Lista erorilor care afectează starea de spirit a tinerei doamne este extinsă și unul dintre primele locuri aparține întrebărilor "greșite". În această parte a articolului voi da două reguli simple care vor ajuta la construirea unei conversații fructuoase.

 1. Chiar dacă au apărut multe întrebări originale în capul tău, nu te grăbi să le întrebi pe rând. Fata va avea impresia că este interogată. Se recomandă diluarea întrebărilor cu povești și comentarii interesante.
 2. Alegerea celei de-a doua întrebări trebuie să fie ghidată de evoluția situației. Dacă observați că nu puteți aprinde interesul, treceți la o strategie mai gravă. Dacă întrebările funcționează, pentru succes, țineți ușor caii. Acest lucru va intriga interlocutorul.

În timpul conversației, întrebați-o pe fete întrebări, folosind povestea ei ca un ghid. Dacă intervievatul a menționat lucrurile care vă interesează, utilizați acest lucru pentru a crea o altă întrebare. Crede-mă, în orice conversație există ceva în care te interesează. Da, și puteți începe să vorbiți despre hobby-uri și hobby-uri. Vorbiți despre lucruri indiferente nu va duce la succes.

Nu uitați de întrebări cu un banter. Acestea vă vor ajuta să vă măriți atractivitatea și să scuturați încrederea interlocutorului. Dar amintiți-vă că cuvântul nu rănește mai rău decât o lamă ascuțită. Și întrebările interesante vor fi apropiate mai rapid de obiectivul dvs., dacă demonstrează carisma și încrederea.

Cele mai interesante întrebări adresate fetei - TOP 10

Pentru a face conversația cu o fată productivă, întrebați mai multe întrebări de viață, amuzante, originale și interesante. Vorbind despre unele subiecte inteligente care să intereseze interlocutorul nu va ajuta. Mai jos ne uităm la zece întrebări interesante pentru o fată.

 1. Aveți o caracteristică care o deosebește de alte fete?
 2. Ce calitati masculine esti cel mai valoros?
 3. Îți pasă de opiniile oamenilor din jurul tău despre păr, formă, stil sau haine?
 4. Ce credeți că ați fumat bărbați și femei?
 5. Ce ar trebui să se ghideze o femeie atunci când aleg un tip: minte, inimă, sentimente?
 6. Crezi în dragoste la prima vedere?
 7. Ce vrei în viață?
 8. Îți plac tatuajele sau piercingurile?
 9. Unde vrei să mergi?
 10. Socializezi?

În timpul conversației, nu întrebați toate întrebările enumerate. Pentru fiecare alegeți momentul cel mai potrivit. Și amintiți-vă, dacă comunicarea nu se adaugă, poate că nu vă potriviți împreună. Originea acestor sentimente nu este limitată.

Cele mai multe întrebări din jocul "Adevăr sau acțiune"

Pentru jocul "Adevăr sau acțiune" aveți nevoie de o companie mică și de un set de cărți care să arate o varietate de sarcini sau întrebări originale. Dacă jucătorul desenează o carte cu o sarcină, efectuează sarcina supusă condițiilor. Dacă un jucător primește o carte cu o întrebare, el dă un răspuns onest, motivat.

Acțiunile pentru joc vin cu cele universale, astfel încât fiecare participant să le poată efectua. În ceea ce privește problemele, nu sunt prevăzute restricții asupra subiectului. Totul depinde de ceea ce vreau să știu despre fată. Voi da exemple.

 1. Iti plac sporturile extreme?
 2. Inima ta este liberă?
 3. Citiți scrisorile altor persoane?
 4. Te minți des?
 5. Vrei să gătești?
 6. Aveți multe secrete?
 7. A făcut lucruri absurde în viață?
 8. Au un vis prețuit?
 9. Interferați în afacerile altora?
 10. Gelos?

După cum puteți vedea, întrebările afectează o mare varietate de domenii. Această listă este nesfârșită. Pentru joc a lăsat o impresie plăcută, legătura fantezie și a veni cu cât mai multe întrebări interesante posibil.

Lista de întrebări vulgare

Nu este nimic bun în vulgaritate, dar uneori are rod. Utilizarea corectă a acesteia ajută la eliberarea tânărului doamnă și la sentimentele de aprindere în inimă. Fetele le plac baietii cu "piper", dar nu sunt recunoscuti in asta.

Începeți mic și creșteți treptat gradul. Dacă te duci imediat la vulgaritate, fata te va considera nebună sau anxioasă. Dar dacă a vorbit mai întâi despre sex, nu te opri.

Dacă vulgaritatea nu contribuie la construirea unei conversații normale, terminați imediat experimentul. În caz contrar, conversația se va termina prematur. Și nu uitați de sensul de proporție. Încearcă să vorbești nu numai despre cei de pe pat.

 • Ai făcut sex cu un tip?
 • Cum te simți în legătură cu sexul?
 • Mergând în jurul apartamentului gol?
 • Mărimea contează pentru tine?
 • Urmăriți filme pentru adulți?
 • Te masturbezi?
 • Vrei să te relaxezi într-un loc extrem?
 • Bun venit experimente cu sex?

Chiar dacă întrebările vulgare au ajutat la construirea unei conversații, nu te consideri rege al vulgarității. În majoritatea cazurilor, tinerele doamne se duc la contraofensiune, iar băieții trebuie să se apere.

Nu sfătuiesc să mă concentrez asupra vulgarității, deoarece nu contribuie la crearea de relații. În plus, conversațiile vulgare sunt foarte diferite de realitate. Prin urmare, acordați mai multă atenție conversației reale și acțiunilor reale.

Ce întrebări nu ar trebui să fie întrebate fete

Dacă conversația cu tânăra doamnă merge bine, vorbiți pe orice subiect. Dar chiar și în acest caz, nu uitați de restricții. Există întrebări pe care nu se recomandă absolut nici o întrebare - răspunsul poate pune interlocutorul într-o poziție dificilă, să reamintească evenimente neplăcute sau să strică starea de spirit.

 1. Ce vârstă ai A fi interesat de vârsta fetei este indecentă. Dacă dorește, ea va raporta însăși vârsta.
 2. Care este salariul dvs.? Întrebarea este considerată indecentă în raport cu orice persoană, în special pentru tinerele doamne.
 3. Câți bărbați ai încercat să-ți creezi relații? Chiar dacă au existat mulți tipi, ei au devenit o parte din povestea ei și nu te ating. Și nu fiecare fetiță vorbește cu nerăbdare despre asta.
 4. Vrei să te căsătorești? Nu multe fete găsesc interesant chestiunea căsătoriei. Este indecentă să întrebi acest lucru la prima întâlnire sau la un interlocutor abia familiar. Nu este obligată să împartă dorințele personale cu un străin.
 5. Mărimea contează? Unii tipi sunt dispuși să pună această întrebare, considerând că este ridicol. De fapt, este nepotrivit și vulgar.
 6. Îți place sexul? Poți să te întrebi, dar nu la prima întâlnire. Întrebați dacă este acoperit subiectul potrivit.
 7. Întrebări legate de politică sau religie, într-o conversație cu o fată mereu nepotrivită. Aceste subiecte sunt discutate numai cu o persoană bine-cunoscută.
 8. Ce fel de băutură alcoolică preferați? O astfel de întrebare este o demonstrație a pierderii posibilității de a menține o conversație.
 9. Nu utilizați niciodată subiecte bătute sau trite, cum ar fi "punctele tale forte și slăbiciunile", "familia sau cariera". Astfel de întrebări sunt mai potrivite pentru un interviu, dar nu pentru o conversație personală.

În concluzie, voi da câteva sfaturi. Adresați-vă numai acele întrebări pe care le puteți răspunde singur. Este posibil ca, după ce ai răspuns la fată, să ceară un subiect similar. Alegeți întrebările care vă plac. Fiecare femeie are un sentiment de miros bine dezvoltat și ea recunoaște cu ușurință dacă sunteți cu adevărat interesat de personalitatea și viața ei.

Dacă comunicați adesea cu doamnele și aveți o mare experiență, împărtășiți-vă adunarea în comentarii. Eu și vizitatorii site-ului va fi interesat să citesc întrebări cu semnificație. Ne vedem curând!

Lasă Un Comentariu