Cum să mănânci păstrăvul acasă - 8 rețete pas cu pas

Peștele roșu este o delicatesă, a cărei apariție pe masă îi face pe oaspeți cu un apetit frenetic. Este cel mai solicitat sub formă de sare, deoarece este considerat cea mai bună gustare pentru băuturile alcoolice. Să ne uităm cum să murăm păstrăvul la domiciliu este gustos și rapid.

Reguli de saltare și sfaturi

Pentru prepararea delicateții aveți nevoie de pești de calitate superioară. Vă recomand să cumpărați păstrăvul refrigerat în ansamblu și să îl dezasamblați independent. Dacă preferați fileul, opriți alegerea pe o friptură în formă de roz. Nu cumpărați fileuri galbene sau roșii strălucitoare.

Uneori nu este posibil să cumpărați păstrăvi răciți. În acest caz, potriviți versiunea înghețată. Pentru a dezgheța produsul, păstrați-l în frigider pe raftul inferior timp de mai multe ore.

Pentru a face păstrăvul sărat bine și pentru a păstra gustul rafinat, urmați regulile de bază ale sării.

 • Potrivit unor bucătari experimentați, păstrăvul râului este mai potrivit pentru sărare. Se caracterizează prin carne de grăsime, culoare bogată, textura suplă și gust bogat.
 • Pentru sărare este mai bine să utilizați pește răcit. Dacă aveți de gând să sare păstrăvul congelat, asigurați-vă că nu re-îngheța. Acest lucru este evidențiat de pete maro pe carcasă. Dezghețați pe raftul inferior al frigiderului și nu în apă sau în cuptor cu microunde.
 • Sare păstrăvul este mai bun într-un recipient de sticlă, email sau plastic. Nu sunt potrivite feluri de mâncare din metal. Rezultatul reacției saramurii cu metalul este gustul "metalic" al delicateții finite.
 • Se crede că păstrăvul proaspăt sărat este imposibil, deoarece absoarbe sarea cât mai mult posibil. Vă recomand să respectați proporțiile indicate în rețete. Rezultatul nu va dezamăgi.
 • Sare de mare medie sau grosieră este utilizată pentru sărare. Nu întinde sucul, care are un efect pozitiv asupra gustului. Dacă nu există sare de mare, piatră, dar nu iodată, este potrivită.

Datorită acestor sfaturi simple, pregătiți o delicatesă acasă, care va da o respingere potrivită pentru analogul cumpărat de magazin. Și amintiți-vă, păstrăvul auto-salting, precum somonul - încrederea în calitate, siguranță, impresii noi și de neuitat într-un singur pachet.

Reteta cea mai rapida si mai delicioasa

Păstrăvul este un pește mare. Unii hostess îl coace, alții îl folosesc pentru a face supă de pește, iar alții îl sare. Voi lua în considerare tehnologia celui mai rapid și mai sărat de sărare, care vă va multumi cu un rezultat incredibil.

ingrediente:
 • Păstrăv - 1 buc.
 • Zahăr - 1,5 linguri.
 • Sare - 2 linguri.
 • Mazăre de mazăre, lauri.
Mod de preparare:
 1. Mai întâi curățați peștele, îndepărtați aripioarele și coada. Tăiați carcasa în două jumătăți și scoateți oasele mari.
 2. Într-un castron mic, amestecați sarea și zahărul. Se amestecă cu ambele piese.
 3. Pune delicatețea pregătită într-un recipient potrivit, adăugați câteva mazăre de piper și câteva frunze de laur, acoperind cu o farfurie. Sus, cu un borcan de apă.
 4. Rămâne să trimiteți peștele roșu în frigider. După o zi obțineți un produs gustos sărat.

Datorită unei rețete rapide, gătiți excelent păstrăvul sărat la domiciliu, care este bun ca o farfurie separată. Este, de asemenea, perfect pentru a face sandwich-uri delicioase.

Reteta clasica

Metoda clasică de preparare implică utilizarea celor mai simple produse. În ciuda acestui fapt, se dovedește delicatese delicioase, care sunt servite la masă pe cont propriu, adăugate la salate, gustări și câteva cursuri. Această rețetă este potrivită pentru sărarea heringului.

ingrediente:
 • Păstrăv - 1 kg.
 • Sare mare de mare - 2 linguri.
 • Zahăr - 2 linguri.
 • Sugar - 5 buc.
 • Laurel - 2 frunze.
Mod de preparare:
 1. Clătiți peștele răcit cu apă și scoateți aripioarele cu foarfece de bucătărie. Cu un cuțit ascuțit, tăiați coada și capul, îndepărtați abdomenul. Vă sfătuiesc să folosiți această parte a carcasei pentru supă de gătit. Taiați peștele de-a lungul creastei, îndepărtați coastele și coloana vertebrală. Ia două fripturi.
 2. Faceți un amestec de decapare amestecând sarea cu zahărul. Puneți fileul pe bord și ștergeți cu un prosop de hârtie. Acoperiți partea de jos a bolului cu un strat de amestec de decapare și puneți un filet de piele în jos. Puneți piperul și laurul deasupra, puneți a doua piesă de șmirghel în sus.
 3. Acoperiți peștele cu o placă, puneți încărcătura deasupra și lăsați-o la o parte timp de 2 ore. După aceea, scoateți încărcătura, iar păstrăvul, acoperit cu un capac, curățați-l în frigider timp de 48 de ore. După aceea, îndepărtați, evacuați brânza, îndepărtați resturile de decapare și frecați filmele cu un prosop de hârtie. Delicacy este gata.

Rețineți că rețeta clasică se bazează pe utilizarea unor cantități egale de sare și zahăr. Pășunul sărat tradițional se amestecă perfect cu pâinea și legumele proaspete. Este servit la masă, pre-tăiat în cuburi sau plăci.

Cum să mâncăm păstrăvul proaspăt întreg

În natură, multe produse care combină beneficii mari pentru organism și gust incredibil. Printre acestea este păstrăvul sărat. Ghidat de rețeta pas cu pas prezentată mai jos, pregătiți o delicatesă delicioasă în ansamblu.

ingrediente:
 • Păstrăv - 2 buc.
 • Sare - 4 linguri.
 • Zahăr - 2 linguri.
 • Sugar - 12 buc.
 • Laurel - 4 frunze.
 • Menta - 20 buc.
Mod de preparare:
 1. Peste curat, indepartati, indepartati aripioarele, capul si coada. După acest strat stratul de grijă cu apă, acordând o atenție deosebită interiorului.
 2. Într-un castron mic, amestecați sarea și zahărul. Cu compoziția rezultată, frecați fiecare pește din exterior și din interior. Așezați frunza de dafin și piper în burtă.
 3. La sfârșitul procedurii picante, împachetați păstrăvul în hârtie de bucătărie și trimiteți-l la frigider. După 48 de ore, vasul este gata.

Păstrăvul ușor sărat este incredibil de gustos. Recomand să gătesc sandwich-uri sau să le folosesc ca umplutură pentru clătite. Timpul de păstrare în frigider este de o săptămână. Pentru a crește durata de depozitare, trimiteți peștele sărat în congelator. Nu va afecta gustul.

Filtru de păstrăv curcubeu cu săruri

Bucătarii experimentați recomandă utilizarea păstrăvului de mare pentru sărare picantă, care este mai grasă, are o structură elastică și o culoare strălucitoare. Păstrăvul curcubeu respectă pe deplin aceste cerințe, deși trăiește în corpuri de apă obișnuite. Există un pește frumos și delicat sărat mult mai plăcut. Cum să gătesc acasă?

ingrediente:
 • Curcubeu curcubeu - 500 g
 • Zahăr - 150 g.
 • Sare - 200 g
 • Ardei gras
 • Mărar - 1 buchet
Mod de preparare:
 1. Faceți un amestec de sare, zahăr, piper și mărar tocat. Se toarnă compoziția rezultată într-un castron profund, se pune fileul deasupra pielii în jos. Presați friptul cu amestecul pregătit deasupra.
 2. Pregătiți bucăți de peliculă curcubeu curcubeu curcubeu, puneți într-un recipient separat și apăsați în jos cu o încărcătură. O zi mai târziu, peștele este gata pentru degustare.

Dacă știați cât de gustos este păstrăvul curcubeu preparat în conformitate cu această rețetă. Acesta este meritul condimentelor și al verdeurilor. Este dificil să descriem gustul calităților gastronomice. Vă sfătuiesc să încercați. Recomand, de asemenea, o reteta salata de somon. Este superb.

Cum să mănânci păstrăvul în saramură

Tehnologia de gătit păstrăv sărat în saramură, care va fi discutată mai jos, se referă la metode industriale, deoarece se concentrează asupra prelucrării unei cantități mari de materii prime într-un saramură. Acest lucru nu înseamnă că nu se poate aplica acasă. Rețeta este potrivită pentru orice pește roșu.

ingrediente:
 • Pasta de pui - 1 kg.
 • Apă - 1 litru.
 • Sare de mare - 350 g
 • Zahăr - 1 linguriță.
 • Laurel, piper, condimente preferate.
Mod de preparare:
 1. Gatiti muratura. Se toarnă apa în tigaie, se pune pe sobă și se aduce la fierbere. Adăugați sare la lichid fierbinte. Opriți când sarea se oprește dizolvarea. Adăugați zahăr și mirodenii pe murături, lăsate deoparte pentru a se răci.
 2. Puneți sare grosieră pe fundul unui vas din sticlă sau din plastic, deasupra cu pielea de pește de pește sărat. Dacă există o mulțime de pești, faceți al doilea strat astfel încât pulpa să atingă pulpa. Umpleți cu saramură.
 3. Acoperiți partea superioară cu un cerc sau o placă, puneți încărcătura. Asigurați-vă că peștele este complet aruncat în saramură. După aceea trimiteți delicatețea la frigider.
 4. Într-o zi veți obține un produs ușor sărat, iar în trei veți obține păstrăvi sărate.

Păstrați peștele în saramură. Dacă păstrăvul este prea sărat, înmuiați-l. Pentru aceasta, umpleți friptura cu apă fiartă și răciți timp de două ore. După aceasta, scoateți-l și ștergeți-l.

Păstrăvul râu într-o cârpă

Continuând subiectul conversației, voi lua în considerare tehnologia de sărare uscată de pește roșu într-o cârpă. I-am spus un om care a lucrat mulți ani în producție. Nu vă faceți griji, rețeta este elementară și este ideală pentru uz casnic.

ingrediente:
 • Păstrăv - 500 g
 • Sare grosieră - 3 linguri.
 • Zahăr - 1,5 linguri.
 • Ardei gras.
Mod de preparare:
 1. Așezați o cârpă uscată pe masă, presărați cu un amestec de sare, zahăr și piper. În partea superioară se coagulează o bucată de păstrăvi presărat cu amestecul.
 2. Sus, cu a doua carne de friptură în jos. Împachetați pestiul într-o cârpă și trimiteți-l în frigiderul de pe raftul inferior. După 3 zile, vasul este gata să mănânce.

Dacă nu ați mâncat imediat peștele, împachetați-l în hârtie de gătit și trimiteți-l la congelator. Deoarece practic nu există lichid în păstrăv, depozitarea în congelator nu afectează gustul.

Pânză delicioasă de păstrăvi

Când se sărate, bucătarii tăieți de obicei partea abdominală și o folosesc pentru a face supă de pește, fără să înțeleagă că această parte a carcasei conține multe substanțe utile care sunt distruse de temperaturi ridicate. Recomand săruri păstrăv păstrăv. Acest lucru este atat gustoase si proprietati sanatoase sunt conservate mai bine.

ingrediente:
 • Trout pantalon - 500 g
 • Sare de mare - 2 linguri.
 • Zahăr - 1 linguriță.
 • Ardei gras - 0,5 lingurite.
 • Allspice - 5 mazăre.
 • Laurel - 1 frunză.
Mod de preparare:
 1. Nu spălați burta de păstrăvi. Folosind un cuțit ascuțit, separați cu grijă carnea de piele. Procedura este opțională, dar facilitează procesul de mâncare a vasului finit.
 2. Așezați pulpa într-un container de sticlă sau etilenă, adăugați zahăr, sare, mirodenii și amestecați. Asigurați-vă că abdomenul este un strat dens, acoperiți cu o placă și puneți o sarcină pe partea de sus. Un borcan de apă va face.
 3. Din motive de umiditate, acoperiți recipientul cu folie sau folie. Apoi puneți abdomenul în frigider timp de 12 ore. Când timpul este în sus, găsiți o cantitate mare de suc în recipient. Nu vărsați. Este abdomen stocat mai mult. Felul este gata.

Sareați produsul sărat cu apă pentru a elimina excesul de sare și mirodenii, ștergeți-l cu un șervețel, tăiați-l în diagonală și serviți-l la masă. Pantalonii de pantaloni merg bine cu clătite sau cu pâine neagră. Eu servesc cu cartofi.

Cum să sare păstrăv de caviar


Oamenii folosesc caviarul roșu pentru alimente mult timp. De mai mulți ani de explorare a acestei delicatețe au fost create multe moduri de a găti caviar sărat de păstrăv acasă, ceea ce este incredibil de gustos. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă proteja pe dvs. și pe familia dvs. de falsurile care umple piața.

Păstrăvul de păianjen de sare preluat din sticlă, deoarece este igienic, nu reacționează cu produsele și nu absoarbe mirosurile. Procedura de sărare este simplă, dar pentru a obține un caviar de înaltă calitate, care își păstrează calitățile nutriționale și de gust, vă recomand să respectați rețeta neabătut. În acest caz, pregăti delicatețea corect.

ingrediente:
 • Iarbă de păstrăv
 • Sare de mare - 60 g.
 • Zahăr - 30 g
 • Apă - 1 litru.
Mod de preparare:
 1. Mai întâi clătiți caviarul folosind un filtru special. Dacă nu, îndepărtați pleava manual. Pentru a accelera procesul, utilizați ușor apă încălzită. După aceea, puneți masa de caviar într-un șuviu și clătiți-o cu apă rece.
 2. Pentru caviarul de sărare faceți brânză. Se dizolvă sarea și zahărul în apă. Compoziția rezultată se încălzește ușor și se înmoaie ouăle în ea timp de aproximativ 15 minute. Dacă aveți nevoie de un grad mai mare de salinitate, mențineți-l mai mult timp. Vă sfătuiesc să fiți ghidat de preferințele gustului și să încercați periodic produsul.
 3. Se toarnă caviarul sărat într-un șuviu, se pune într-un borcan de sticlă, se închide capacul și se trimite la frigider timp de 3 ore pentru a se răci. După aceasta, continuați cu degustarea.

Caviarul de păstrăv preparat în conformitate cu această rețetă este incredibil de gustos. Se dovedește sandvișuri mari și crotoni, care sunt potrivite și în mod obișnuit, și pe masa de sărbători. Îl folosesc pentru a decora salate și gustări.

Păstrăvul este un pește incredibil de sănătos, mai ales în formă sărată. Conține acizi grași care îmbunătățesc funcția inimii, încetinesc scleroza, ajută la tratarea articulațiilor și au un efect pozitiv asupra vederii. Sareți păstrăvul mai des și mâncați în mod regulat. Bon apetit!

Lasă Un Comentariu