Glume și glume pe 1 aprilie

Sărbătorile din 1 aprilie - ziua tragerilor, surprizelor, râsetelor și distracției. În această zi, jucați-vă prieteni, colegi, cunoștințe și rude. Nu este surprinzător, pentru că glumele și glumele pe 1 aprilie vor înveseli și vor lăsa amintiri bune. Și, deși calendarul oficial nu indică ziua râsului, se bucură de o popularitate de invidiat în rândul locuitorilor din multe țări.

Cele mai bune desene pentru 1 aprilie în școală

Mulți oameni doresc să râdă zi, în special copiii de școală. Ei sunt întotdeauna gata să se păcălească, pentru că pe 1 aprilie nimeni nu-i pedepsește. În același timp, fiecare elev nu uită de atenție și așteaptă în mod constant un truc murdar din partea colegilor. În această parte a articolului voi examina mai multe idei pentru desenul elevilor. Ele necesită puțină pregătire și oferă un efect incredibil.

 • "Fâșia de hârtie". Înainte de vacanță, pregătiți câteva foi de hârtie cu o varietate de inscripții. O notă de reparație, lipsă de apă sau anularea orelor este ideală. Postați graffiti în școală și în curtea școlii. Doar nu prinde ochii profesorilor.
 • Caramida festivă. Pentru rolul victimei se va potrivi unui coleg de clasă, care are un rucsac spațios, cu o mulțime de buzunare. Când obiectul raliului va părăsi proprietatea nesupravegheată, ascundeți o cărămidă sau o piatră mare într-unul dintre buzunare. După ore, elevul va pune automat un rucsac și nu va acorda atenție faptului că povara a devenit mai greu. Rezultatele tragerii vor deveni cunoscute a doua zi.
 • - Adio, școală. Dragul este potrivit pentru colegii de clasă care adesea duc lipsă de cursuri. La 1 aprilie, trimiteți o scrisoare colegilor dvs., în numele profesorului de clasă, cu o notă de excludere de la școală.
 • "Fantomas"Începeți o duzină de meciuri, folosiți cenușa rămasă pentru a acoperi ambele mâini, apoi întoarceți-vă la victimă și închideți ochii. Odată ce obiectul ralurilor vă ghicește, îndepărtați-vă mâinile și ascundeți repede în buzunarul dvs. Colegul de clasă nu va bănui că a trecut prin tratamentul facial.
 • "Săpun și tablă școlară"În ziua râsului se joacă nu numai elevii, ci și profesorii. Dacă mânia profesorului nu este teribilă, frecați bordul cu săpun înainte de orele de curs, încercările profesorului de a scrie ceva pe tablă vor fi încorporate cu eșec.

Alegerea unui miting, amintiți-vă, acțiunile nu ar trebui să ofenseze un coleg de clasă. În general, în această zi se recomandă să fie atenți atît elevilor, cît și profesorilor, deoarece copiii de vârstă școlară sunt imprevizibili.

Pranks populare pentru prieteni

Râsul îmbunătățește starea de spirit și are un efect pozitiv asupra longevității. Iar primul aprilie este o ocazie minunată de a juca un truc pe prieteni și de a râde la limită. Este posibil ca datorită tragerii unei vieți apropiate unui prieten să crească cu o zi strălucitoare. În această parte a articolului veți găsi idei care vă vor ajuta să organizați un râs de cinci minute.

 1. "Capul într-un borcan". Invită-i pe prietenii tăi să se întâlnească și să petreacă Ziua nebunului la domiciliu. Înainte de sosirea oaspeților, umpleți borcanul cu apă, puneți o fotografie a unui prieten în lichid și păstrați-l la frigider. În timpul petrecerii de seară, cereți victimei să aducă o sticlă de bere din frigider. Efectul surprizei va avea o sută la sută.
 2. "Pop". Felicitări excelente de a vă deplasa. Invită prietenii tăi acasă, oferă o cola cu gheață. Numai în loc de gheața obișnuită, puneți în pahare bucățile cu bomboane Mentos înghețate în interior. Când gheața s-a topit, bomboanele vor reacționa cu băutura, ca urmare o fântână va ieși din pahar.
 3. E timpul să te ridici. Înainte de o zi de râs, întrebați un prieten pentru un număr de telefon pentru a efectua un apel. Părăsiți-vă deoparte și setați în mod secret alarma la 5 dimineața. Apelați-vă înapoi la un prieten dimineața și întrebați dacă i-a plăcut ascensiunea timpurie.
 4. "Ecranul morții". Dacă un prieten își petrece mult timp la calculator, el recomandă raliurile următoarelor Fools din aprilie. Faceți o captură de ecran a ecranului albastru și setați în mod secret imaginea rezultată ca economizor de ecran pentru computerul prietenului dvs. Nu uitați să creați un dosar și să eliminați toate scurtăturile din el pentru a crește probabilitatea.
 5. "Desenarea prin telefon". Apelați un prieten pentru orice motiv și, după câteva minute de conversație, spuneți că sunați înapoi în 5 minute. În timpul următorului apel, asigurați-vă că un prieten, în locul salutului obișnuit, a auzit un strigăt neașteptat.

Majoritatea desenelor listate oferă pregătire preliminară, dar oferă un rezultat impresionant. Da, iar emotiile si amintirile rezultate merita. Așa că pregătește-te pentru o vacanță plăcută în avans.

Cum sa te distrezi de parinti

Dacă decideți să jucați părinții pe 1 aprilie, va trebui să încercați destul de mult. În cazul părinților, glumele de actualitate sunt irelevante, deoarece tatăl și mama sunt cei mai apropiați oameni care necesită atenție și atitudine reverențioasă. În ceea ce privește obiectivul principal al remizelor rudelor din aprilie, este vorba despre distracția familiei. Cum să joci un truc?

 1. "Desert cu o surpriză." Treceți brânza topită prin răzătoare, adăugați usturoiul zdrobit și piperul fiert. Din bilele de amestec care rezultă, care se presara liber cu chipsuri de nucă de cocos. Gustul plin de desert delicios este garantat pentru a surprinde părinții.
 2. "Scrisoare bruscă". Într-o zi de râs, puneți o scrisoare în cutia poștală în numele uneia dintre utilități. În scrisoare, indicați că în viitorul apropiat va fi pus un nou cablu pe acoperișul casei și atunci când se vor lucra fragmente de beton ar putea cădea de pe acoperiș. Pentru a proteja ferestrele, recomandăm să le lipiți cu bandă. Dacă părinții cred, nu-i lăsați să meargă prea departe. Spune-ne ce glumă.
 3. "Pasta de dinți cu o răsucire". Pentru agitația de zi cu zi, părinții uită, de obicei, de abordarea din prima lunii aprilie și căderea regulată pentru această glumă. Strângeți folia de plastic pe tub în locul în care pasta este stoarsă. După aceea, închideți capacul și îndepărtați excesul de material. Când părinții vor să-și reîmprospăta respirația, ei nu vor putea să-și stoarcă pastele.
 4. "Bad News". Cereți unui prieten să-și cheme părinții în numele directorului școlii și să raporteze demiterea copilului din cauza absenteismului regulat. Principalul lucru este să informați rudele despre desen în timp util.
 5. "Merry communal". Scanați vechea plată utilizând un editor grafic, modificați informațiile importante și setați o sumă excedentară. După aceea, imprimați noua chitanță de pe imprimantă, tăiați ușor cu foarfece și alunecați sub ușa.

Amintiți-vă, jucând părinții pe 1 aprilie este mult mai greu decât prietenii sau colegii de clasă. Prin urmare, pentru a obține rezultatul, conectați imaginația fantezistă și arătați cât mai mult posibil abilitățile dvs. de actorie.

Funny glume în birou pentru colegi

Primul din aprilie - cel mai bun motiv pentru a dezamorsa ușor mediul de lucru, a juca colegi și a râde împreună. În ultimii ani, tot mai mulți oameni aranjează fani de birou peste colegii lor. Dacă doriți să vă alăturați, căutați mai jos idei originale care vă vor ajuta să vă jucați colegii și să faceți o vacanță de neuitat.

 • "Mouse-ul obraznic". În ajunul primului aprilie, rămâneți în birou, lipiți soarecii optici cu hârtie subțire sau bandă de papetărie. Efectul așteptat va apărea în dimineața următoare, când, după pornirea calculatorului, colegii observă o pierdere a controlului asupra sistemului.
 • "Spot". Se amestecă amoniacul cu fenolftaleină. Ambele produse sunt vândute într-o farmacie. Rezultatul este un lichid roșu. Se toarnă compoziția în stiloul și, dacă reușește, scutură un coleg pe cămașă sau bluză. După câteva secunde, alcoolul se va evapora și petele vor dispărea.
 • "Mizeria clericală". În organizarea raliului va ajuta colegul de papetărie. Înlocuiți stilouri cu analogi, în care capacele sunt lipite cu clei, iar vârful creionului este acoperit cu un strat de lac de unghii incolor. La sosirea la locul de muncă, observați chinul victimei.
 • "Un oaspete neașteptat". Dacă biroul primește zilnic mulți vizitatori și fiecare dintre colegi are un birou separat, înlocuiți semnul pe ușa victimei. Se va face inscripția "Toaletă".
 • "Top secret". Desenul este ideal pentru contabilitate sau birou cu o mare cifră de afaceri. Colectați un pachet de lucrări inutile, cusați-l într-un dosar, lipiți nota "top secret" deasupra și plasați unul dintre angajați pe masă. Crede-mă, nu ai văzut încă un spectacol de detectivi.

Instrucțiuni video

Atunci când alegeți o opțiune de raliu, asigurați-vă că aveți în vedere relațiile cu colegii. Aplicați cele mai "cele mai crude" glume practice pentru colegii cu care relațiile sunt calde. De asemenea, amintiți-vă că gluma nu trebuie să interfereze cu cursul normal al zilei de lucru.

Fără îndoială atrage fată

Fetele sunt diferite. Unii răspund adecvat glumelor nevinovate, alții se ofensează. Dacă decideți să jucați fata pe 1 aprilie, nu o exagerați. Glumele și glumele glumă și cinică în acest caz sunt inadecvate. Numai o glumă frumoasă și originală va oferi efectul dorit.

 1. "Cosmetica cu un truc." Cumpărați unei fete o mască de față costisitoare. Se toarnă conținutul borcanului într-un alt recipient și se toarnă în schimb maioneza groasă. Desigur, fata va fi încântată de un astfel de cadou și va dori să o experimenteze imediat. Râdeți, dați acest remediu.
 2. „Cositul“. În prealabil, obțineți un fir de păr artificial, care se potrivește cu părul părului colorat. După ce ați ales momentul potrivit, luați foarfecele mari, mergeți la fată din spate, faceți clic cu zgomot pe foarfece și aruncați părul pe podea. Efectul este pur și simplu uimitor.
 3. „Te rog.“ Sub pulover sau tricou, ascundeți bobina firului și vârful firului cu un ac ieșit. Cereți-i fetei să scoată firele din haine și să se bucure de spectacol. Eforturile descurajate de ajutoare arata comic.
 4. "Uscător de păr minunat." Dacă o fată folosește zilnic un uscător de păr, puneți niște făină sau amidon în ea. Când ea decide să-și usuce părul, o surpriză îl va aștepta. Un astfel de miting este foarte eficient, dar după focuri de artificii, instigatorul trebuie eliminat.
 5. "Sentimentul de teamă". Sa întâmplat astfel încât păianjenii fetelor să se teamă. În ajunul lunii aprilie, cumpărați un păianjen de cauciuc în magazin și legați-i un șir. La momentul potrivit, coborâți liniștit creatura fata de umăr. Veți auzi efectul în câteva secunde.

Jucând o fată, amintiți-vă că este o creatură blândă și fragilă. Deci, uitați de tombolele care aduc dureri fizice sau psihice. Veți face totul bine, dacă după raliu va râde prea.

Cât de distractiv este să te distrezi de un tip

În cazul băieților, sortimentul glumelor lui April Fool nu este mai rău decât cu fetele. Și dacă tânărul are și un simț al umorului, nu există restricții pentru punerea în aplicare a celor mai îndrăznețe idei. Principalul lucru este evitarea situațiilor sensibile.

 • „Inundații“. În timp ce tipul dormește, coaseți cu atenție capacul de duvet la foaia de pat. Dimineata, intrati in dormitor si spuneti ca vecinii au inundat apartamentul. Șocat de știri, tipul va încerca să iasă repede din pat, și nu aici a fost.
 • "Știri plăcute". Dacă tipul nu este pregătit pentru viața de familie, vă rog, pe 1 aprilie, următoarea glumă. Utilizați un marker colorat pentru a desena numărul de benzi necesare pentru un rezultat pozitiv al unui test de sarcină.
 • "Eroul Salvator". În ajunul lunii aprilie, spune-i tipului că nu te simți bine. Dimineața, cereți-i să meargă la farmacie pentru tinctura de ierburi. Numele tău pentru iarbă. Îmbrăcați-vă repede, urmați tipul din spate și urmăriți tânărul să încerce să cumpere un instrument inexistent. Foarte amuzant.
 • „Deturnarea“. Dacă tipul are o mașină în timp ce doarme, luați cheile și conduceți vehiculul într-o altă locație. După asta, trezește-l pe om și spune că mașina a fost furată. Doar nu uitați să raportați la loterie înainte de a apela la agențiile de aplicare a legii.

Am enumerat cateva idei pentru glumele originale din luna aprilie. Și nu toate aceste opțiuni. După ce ați conectat imaginația, veți gândi ceva de-al tău care să se potrivească temperamentului tipului și să nu dăuneze relației.

1 aprilie glumele pentru copii

Mulți oameni ca desenul, în special copiii. Se distrează când părinții lor le joacă. Mai jos voi lua în considerare câteva idei pentru tragerea la sorți a copiilor. Ei vor ajuta la umplerea casei cu râsul în prima zi a lunii aprilie.

 1. „Teleportarea“. Dacă bebelușii dorm noaptea serios noaptea, transferați cu atenție în altă cameră. Trezind, se vor afla într-o situație neobișnuită, care nu poate decât să surprindă.
 2. "Suc de lapte". Oferiți copiilor un mic dejun dintr-un pahar de suc de portocale. Numai în locul unei băuturi serviți lapte portocaliu la masă. Pentru a face acest lucru, adăugați un colorant alimentar.
 3. "Produse cu ochi". Cereți-i bebelușului să scoată lapte de la frigider. El va fi foarte surprins când va vedea pe raftul mijlociu o tavă cu ouă care are fețe amuzante desenate. Recomandați aspectul și sfătuiți fructele cu legume.
 4. "Zâmbet alb". Pentru a face mai multă distracție, spălați sare pe o periuță de dinți pentru bebeluș. Doar nu exagerați.
 5. - O surpriză plăcută. În timp ce copii dorm, scoateți lucrurile din dulap, și în locul lor puneți un număr mare de baloane pline cu heliu. Când copilul deschide ușa, bilele se vor flutura ca fluturii.

Copiii sunt publicul cel mai capricios și vulnerabil. De aceea, depuneți toate eforturile pentru a obține o impresie viu, și nu un alt lot de stres și frustrare. Lăsați-i să se distreze din inimă.

Cum să nu glumești pe 1 aprilie

Odată cu abordarea din aprilie, mulți se gândesc să se distreze și să se distreze pentru a juca tovarăși, colegi și rude. În această zi, puteți glumi pe diverse teme, dar există și excepții. Pentru a nu pierde fața sau pentru a intra într-o situație neplăcută, nu folosiți glume care menționează:

 • moarte;
 • Răpirea unei persoane;
 • accident;
 • Exploatarea clădirii.

Fiecare dintre opțiunile listate pentru un raliu este plină de probleme. Audind știrile șocante, persoana se îndreaptă imediat către autoritățile competente. Și pentru un astfel de miting, în loc de distracție și de râs, poți obține o amendă sau o pedeapsă mai gravă.

Încercați să faceți glume și glume practice nu depășiți limitele, dar în cele din urmă atât voi, cât și victima veți râde. Asigurați-vă că aveți în vedere că nu toți respondenții răspund în mod adecvat la glume și glume.

Acum aveți o mulțime de idei pentru tragerea la sorți a lui April Fool. Utilizați opțiunile preferate în practică și nu uitați de decență. Acțiunile tale ar trebui să fie frumoase chiar și în astfel de situații. Mult noroc!

Vizionați videoclipul: Glume de 1 Aprilie - Rovenica Dumitru (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu