Cum să faci meringu acasă - 7 rețete pas cu pas

Cum să faci meringu acasă? Pregătește o rețetă clasică de meringue la domiciliu în unul din următoarele moduri. Principalele diferențe nu sunt în alegerea ingredientelor (perechea clasică - ouă și zahăr), ci în caracteristicile tehnologiei de preparare - în cuptor, cuptor cu microunde, baie de apă, în aragazul lent.

Meringue - o rețetă clasică

ingrediente:

 • Proteine ​​de ou - 4 bucăți,
 • Zahăr - 240 g

Mod de preparare:

 1. Se separă albii de gălbenușuri. Se toarnă într-un vas separat. Bateți și trepați treptat zahărul.
 2. Se amestecă bine ingredientele de maieu. Se toarnă în vase, se pune într-o baie de apă (tigaie cu apă clocotită). Îndepărtați ușor amestecul de zahăr-ou la viteză mare.
 3. Am o masă omogenă de alb. Pentru comoditate, mișc punga culinară.
 4. Foaia de copt este acoperită cu hârtie de pergament. Scoateți delicat prăjiturile din sac. Am pus în cuptor la 100 de grade. Meringue de gătit 80-120 de minute.

Mănâncă pe sănătate!

Meringue de mere de casă

ingrediente:

 • Mere - 3 bucăți,
 • Suc de lămâie - 1 lingură mare,
 • Zahăr - 4 linguri,
 • Pulbere de zahăr - 160 g,
 • Pui de ou - 3 lucruri,
 • Apă - 1 lingură mare.

Mod de preparare:

 1. Ouăle mele cu un burete. Smash în feluri de mâncare. Separați gălbenușurile. Veveritele trimit în frigider. Lăsați un galbenus.
 2. Merele mele. Scoateți cu grijă pielea, îndepărtați tulpina și semințele. Tăiați în particule subțiri. Merele se răspândesc într-o tavă adâncă, se toarnă zahărul. Puneți o lingură de acid citric. Trimis la aragaz. Tommy și amestecați-l din când în când. Căut fructul. Gust, verificând cantitatea de zahăr.
 3. Amestecul de mere se răcește. După răcire, toarnă gălbenușul bătut pe mere. Am răspândit-o într-un vas de copt.
 4. Veverițele din frigider bate cu un mixer. Fără a opri aparatul de bucătărie, puneți zahărul cu glazură. Bateți până la o masă spumoasă omogenă.
 5. Pornesc cuptorul și îl încălzesc la 180 de grade. Am răspândit amestecul de ou deasupra stratului de mere. Distribuiți uniform pe căpșuni (aliniați dacă doriți).
 6. Am trimis în cuptor timp de 15 minute. Înainte de a servi meringul delicios cu umplutură de mere, așteptați 20-30 de minute, lăsând desertul rece.

Placinta cu mere de mere

Reteta pentru produse de patiserie proaspete cu meringue. Incredibil de gustos și ușor de pregătit. Draga domnișoară, ia notă.

ingrediente:

Pentru test

 • Zahăr - jumătate de pahar,
 • Făină de grâu - o jumătate de ochelari
 • Unt - 70 g,
 • Galbenus - 3 bucăți,
 • Pudră de copt - 1 plic.

Pentru umplutură și meringue

 • Mere - 5 bucăți,
 • Scorțișoară - 1 lingură mică,
 • Unt - 10 g,
 • Proteină - 3 bucăți,
 • Zahărul granulat - 150 g,
 • Acid citric - la gust.

Mod de preparare:

 1. Efectuați o procedură standard pentru separarea proteinelor de gălbenușuri. Bateți gălbenușele într-un castron separat într-o stare spumoasă. Proteinele se pun în frigider timp de 30-60 de minute.
 2. Eu adaug o gramada de zahar galben. Se amestecă până când amestecul se îngroașă.
 3. Se adaugă untul topit la gălbenușuri și zahăr. Beat în sus.
 4. Siftați făina. Am turna praf de copt.

Sfaturi utile. La baza de placinta de mere cu meringue nu a ieșit din greu și greu, nu recomand să ia o cantitate mare de făină. Este mai bine să luați 1,5 cesti și să luați un tort delicat și fript.

 1. Am turna amestecul la făină. Frământați aluatul.
 2. Formez o minge mare. Îl las în bucătărie, acoperindu-l cu un prosop pentru a preveni intemperii. 30-40 de minute este suficient.
 3. În timp ce aluatul este infuzat, întoarceți-vă la fructe. Am coaja mere, tăiat în cuburi.
 4. Am pus untul într-o tigaie și l-am topit. Apoi răspândiți merele tăiate, carcasa la căldură scăzută timp de 10-15 minute.
 5. Pentru condimente și aromă se adaugă o lingură de scorțișoară. Se amestecă merele.
 6. Gresesc formularul pentru coacerea cu unt. A ajuns la aluat în formă. Distribuită uniform.
 7. Se încălzește cuptorul la 180 de grade. Am trimis coacerea timp de 10-15 minute. Punctul de referință al aluatului este ușor roz.
 8. Albii răciți ușor. Pentru a accelera procesul, folosesc un mixer la viteză mare. Am o spumă groasă.
 9. Pe aluatul finit, distribuiți uniform umplutura de mere cu scorțișoară. De sus mă acoper cu o masă omogenă frumoasă pe bază de zahăr și proteine.
 10. Trimiteți placinta de meringu la cuptor. Temperatura de gătit este de 140 de grade, timpul de gătire este de 15 minute.

Înainte de a servi, vă recomand să oferiți produse de patiserie delicioase cu decor de meringu pentru a se răci timp de 10-20 de minute. Bon apetit!

Cum se face meringu fără zahăr

Rețeta de meringue fără zahăr dietetic este un dar pentru dulceții dulci care iubesc deliciul desert francez. Datorită folosirii îndulcitorului în loc de zahărul granulat obișnuit, cantitatea de calorii pe 100 g de meringue este redusă la un minim de 52-55 kcal.

ingrediente:

 • Ou alb - 4 bucăți,
 • Suc de lămâie - 3 linguri mari,
 • Vanilie - 1 lingură mică,
 • Îndulcitor - pentru gust.
Mod de preparare:
 1. Smash ouăle. Gălbenușuri separate de la baza de meringue - proteine.
 2. Veveritele împreună cu sucul de lamaie sunt biciuite într-un recipient separat.
 3. Treptat adăugați extract de vanilie și îndulcitor. Numărul de ingrediente depinde de gustul dumneavoastră. Căut să obțin o masă omogenă, spumoasă în consistență.
 4. M-am răspândit pe hârtia de copt pe hârtie de copt. Folosind o seringă specială de cofetărie cu un diametru mare, fac prăjituri curate.
 5. Se pregătește gătitul în cuptor la 100 de grade. Timp de gătire - 60-90 de minute.

Când prăjiturile "se potrivesc", nu deschideți clapeta cuptorului. Lăsați meringue-ul pentru câteva minute în interior, apoi deschideți-l ușor și numai după 10-20 minute ajungeți.

Cum să faci o meringură pentru tort

ingrediente:

 • Proteine ​​de ou - 4 bucăți,
 • Suc de lămâie - 1 lingură mică,
 • Zahăr - 200 g,
 • Sare - 1 pinch,
 • Lapte condensat - 300 g
 • Unt - 200 g,
 • Ciocolata amara - 100 g,
 • Nuc - 100 g,
 • Lapte mediu de vacă - 50 ml.

Mod de preparare:

 1. Pentru a face o meringură pentru tortul "Earl ruins", iau un vas de sticlă profund. Bateți proteinele la mixer cu viteză mică, trecând treptat la mediu. După formarea spumei, se toarnă suc de lămâie.
 2. Am pornit viteza mare a mixerului și am bătut cu atenție 60-100 secunde. Pe măsură ce amestecați, adăugați pulberea și o lingură mare de zahăr. Am realizat o bătaie uniformă și o dizolvare completă a ingredientelor dulci de meringue în masa totală.
 3. Amestecul trebuie să fie aeros, dar dens și gros.
 4. Pentru a obține o formă frumoasă blanks folosind o pungă culinară. Prefer duză "trandafir".
 5. Cutia de copt acoperită cu pergament. Peste o distanta suficienta una de cealalta am plasat o meringa cu diametrul de 3,5-4 cm. Daca amestecul este biciuit corect, meringu va pastra forma si nu se va raspandi.
 6. Pentru desertul de deshidratare (gătit), porniți cuptorul la 90 de grade. Am setat cronometrul timp de 1 oră. Din când în când, deschid clapeta pentru a monitoriza starea prăjiturilor. Meringue ar trebui să mențină culoarea albă naturală caracteristică albului de ou.
 7. Se transformă untul într-un vas separat. Bateți cu un mixer, setând o viteză mare.
 8. Treptat adăugați lapte condensat, continuând să se amestece. După 3-4 minute de biciuire, obțineți o masă pufoasă și netedă.
 9. Angajat în asamblarea tortului. Am o placă mare. Îmbrăcăminte uniformă. Lăsând distanța dintre prăjituri. Partea inferioară a fiecărei creme de grăsimi delicatese din lapte condensat cu unt.
 10. Apoi puneți din nou un strat de meringue cu un fund pătat. Am pus meringue într-un tobogan frumos. Top crema de decorare.
 11. Într-o bucată separată, ciocolata se topește în felii. Se toarnă laptele fierbinte pe partea de sus. Amestecați în mod activ până la netedă, astfel încât ciocolata nu este curbată de la căldură.
 12. De sus, decorez un tort cu glazură de ciocolată.

Sfaturi utile. Pentru a face tortul de merișor nu prea dulce și dulce, utilizați ciocolată amară, nu ciocolată.

Cum se face meringues în cuptorul cu microunde

Exprimați rețeta pentru caciulețe delicioase în cuptorul cu microunde într-un timp limitat. Trei ingrediente și câteva momente libere, iar un tratament este gata!

ingrediente:

 • Ou alb - 3 bucăți,
 • Suc de lămâie - o jumătate de linguriță,
 • Zahăr pulbere - 1 pahar.

Mod de preparare:

 1. Beat alb de ou. Eu adaug zahar pudra. Am bătut-o din nou.
 2. Pentru confort, am răspândit masa blândă și aerisită în sacul de patiserie.
 3. Eu iau o placă plat și mare. Puneți hârtia de patiserie deasupra. Răsturnați cu blândețe frumoasele meringuri la o distanță scurtă una de cealaltă.
 4. Am pus desertul aerian în cuptorul cu microunde. Puterea expusă la 800 de wați. Timp de gătire - 30 de secunde. În absența unei puteri mari la cuptorul cu microunde, creșteți timpul de gătire la 60-120 secunde.
 5. După gătire, nu deschideți ușa pentru microunde timp de un minut. Merengues "coace".

Meringue de gătit cu ciocolată și susan în cuptor

ingrediente:

 • Zahăr - 100 g,
 • Ciocolata neagra - 60 g,
 • Proteine ​​- 2 bucăți,
 • Sesame - 50 g,
 • Suc de lămâie - jumătate de linguriță.
Mod de preparare:
 1. Sosama se răspândește în tigaie. Mă prăjește fără ulei pe foc mediu până când apare o culoare aurie deschisă. M-am răcit.
 2. Grind ciocolată amară într-o răzătoare mare. Lăsând deoparte.
 3. Smash ouăle. Răspândiți proteinele în vase profunde. Bateți cu viteză mare. După ce masa se îngroațește, adăugați treptat suc de lămâie și puneți zahăr în părți, fără a opri mixerul.
 4. Am împrăștiat susanul de aur răcit împreună cu ciocolata rasă în amestec.
 5. Strângeți bezele pe o foaie de copt acoperită cu hârtie de copt. Puteți folosi lingura obișnuită, dar este mai bine să recurgeți la utilizarea unei pungi culinare (patiserie).
 6. Am pregătit timp de 30 de minute în cuptor la un regim de temperatură selectat de 150 de grade.

Serviți o meringă delicată și gustoasă cu indicii de susan și ciocolată cu cafea tare cu lapte.

Meringue este un desert aerisit și blând, dar cu un conținut ridicat de calorii, datorită conținutului ridicat de zahăr. Mănâncă o delicatesă franceză cu moderatie, pregătind una dintre rețetele tale preferate. Opțional, faceți schimbări în tehnologia de preparare și compoziție a ingredientelor, concentrându-vă asupra gusturilor și dorințelor oamenilor pentru care gătiți.

Mult noroc!

Vizionați videoclipul: Bezele de casa. Meringues Homemade CC Eng Sub. JamilaCuisine (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu