Cum să scrii o scrisoare lui Moș Crăciun

Cu puțin timp înainte de Anul Nou, oamenii se grăbesc, cred că intenționat, vizitează magazine. Excitarea se datorează pregătirii pentru sărbători. Dacă pentru adulți, Anul Nou este un alt motiv pentru a petrece timp cu familia, concediul pentru copii este asociat cu un miracol. Pentru a face acest lucru, asigurați-vă că ați scris o scrisoare lui Moș Crăciun împreună cu copilul dumneavoastră.

Adresa de contact a lui Moș Crăciun în Rusia și Finlanda

Puteți pune o scrisoare lui Moș Crăciun oriunde: în frigider, sub pomul de Crăciun, pe balcon sau sub pernă. În acest caz, părinții știu că copiii doresc să se angajeze în sărbătorile de Anul Nou, dar trebuie, de asemenea, să răspundă la mesaj.

Pentru a primi un răspuns de la bunul bunic, scrisoarea este trimisă prin poștă, după ce a introdus-o anterior într-un plic, a lipit o ștampilă și a scris adresa în Rusia sau Finlanda.

  1. Rusia: Mos Craciun, Veliky Ustyug, Regiunea Vologda, Rusia, 162340.
  2. Finlanda: Moș Crăciun, Joulupukin kamman, 96930 Napapuri, Rovaniemi, Finlanda.

Vă recomand să transmiteți în avans mesajul de Anul Nou, deoarece bunicul și asistenții lui au mult de lucru.

Mulți părinți iau în considerare dorința copilului de a trimite o scrisoare lui Moș Crăciun ca un minut de distracție. De fapt, procesul întărește credința celor mici în minuni. Ce să spun despre bucuria nelimitată a răspunsului primit.

3 exemple de scrisori de text către Veliky Ustyug

Acum ia în considerare exemplele și exemplele de scrisori de text către Moș Crăciun. După ce ați citit cu atenție, voi și copilul dumneavoastră vă prezentați gânduri și dorințe pe scurt și clar. În plus, informațiile sunt utile celor care întâmpină dificultăți în scrierea mesajului.

  1. Salutări, bunicul Frost! Sasha vă scrie din Sankt-Petersburg. Anul acesta m-am mutat la clasa a treia, studiindu-ma cu sârguință și ascultând părinții mei. Îmi place să joc fotbal. La sărbătorile de Anul Nou chiar vreau să-mi fac un catelus. Sper să împliniți acest vis. Promit să se comporte cu sârguință în anul următor și să se descurce perfect. La revedere!
  2. Draga bunică Frost, aștept cu nerăbdare sosirea ta. În ajunul Anului Nou, împreună cu părinții mei voi îmbrăca un pom de Crăciun, voi pregăti un cadou pentru tine, pe care o voi face și voi învăța o poezie. Promit să studiez bine, să fiu bună și politicoasă. Aș vrea să vă mulțumiți cu dulciuri magice de la Great Ustyug și cu o mașină radio controlată. Misa.
  3. Bună, bunicul Frost! Masha vă scrie. Am 10 ani. Mulțumesc pentru darurile pe care mi le-ai plăcut mai devreme. Îmi plac jocurile de matematică, desen și jocuri de masă. Visul meu este să primesc un ursuleț de pluș. Promit să fiu o fată bună și ascultătoare. Aștept cu nerăbdare să mă întâlnesc cu nerăbdare.

Copiii scriind scrisori sunt interesați de ce adulții nu scriu mesaje lui Moș Crăciun. Dacă copilul este persistent și dorește și părinții să participe, sunteți de acord. Atât de distractiv pentru sărbătorile de Anul Nou de a găsi sub copac, deși un dar mic, dar frumos. Nu contează cine face munca vrăjitorului. Principalul lucru este să păstrăm credința copiilor în magie și minuni.

Vizionați videoclipul: SCRISOARE lui Moș Crăciun Ce CADOU vrea Irochka (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu