Modă pentru copii 2016

Adulții tind să arate elegant. Îmbrăcămintea selectată calitativ vă permite să potriviți poziția în societate și statutul profesional. Dar trebuie să fiți atenți la micile comori - copiii, care ar trebui să arate perfect. Ce ne oferă modelul de modă pentru copii 2016?

Moda pentru copii de primăvară-vară

Inițial se pare că nu există căldură în moda copiilor, care domină pe podiumurile unui public adult. De fapt, pasiunile continuă să se clatine în direcția copiilor, iar noi tendințe apar regulat.

Designeri de vârf în crearea de colecții de copii noi copiază echipamente pentru adulți sau de a crea haine special pentru copii.

Sezonul de primăvară-vară din 2016 este dominat de culori strălucitoare din anii nouăzeci și de stilul militar. Ce alte sfaturi utile oferă experții?

  • În noul sezon la vârful popularității țesăturilor și materialelor naturale. Celula roșie se amestecă perfect cu nuanțele de ton gri. Prin tradiție, personajele de poveste și personajele animate prezentate pe haine rămân relevante pentru moda copiilor.
  • Stilul de stil. Fetelor li se recomandă să poarte rochii ușoare în combinație cu jachete de piele, caracterizate prin fitinguri agresive și modele luminoase. Bărbații designeri de modă vor fi mulțumiți de îmbrăcămintea din piele și modelele cu inserții din piele.
  • Orice lucru pentru copii în 2016 se caracterizează prin practicitate și confort. Imbracamintea denim, tricotajele, catifea, tricotajele rămân relevante. Băiatul poate cumpăra un costum de denim și un tricou cu un model luminos, iar fetița are pantaloni de mătase și un pulover tricotat.
  • În vreme caldă, fetele sunt sfătuite să poarte sarafane luminoase cu panglici și panglici. Copiii sunt ideali pentru un costum ușor de țesătură de întindere, fără a constrânge mișcarea în jocuri în aer liber.
  • Participă la evenimente oficiale într-o rochie specială. Designerii de fete îmbrăcați în rochii feminine clasice și elegante, de o nuanță delicată, cu o decorare modestă. Băieți în costume oficiale.

Videofilmul festivalului Mercedes-Benz Fashion Week din Rusia 2016

În sezonul 2016, moda pentru copii este plină de culori contrastante și strălucitoare. Părinții trebuie să-și amintească că îmbrăcămintea prietenoasă pentru copii ar trebui să fie confortabilă și liberă.

Moda pentru copii toamnă-iarnă

Selecția articolelor pentru copii este extrem de extinsă. Designerii sunt implicați activ în crearea colecțiilor pentru copii. Ele oferă un număr mare de lucruri, în dezvoltarea cărora interesele tinerilor fashionistas și fashionistas sunt luate în considerare în mod necesar. Ce oferă moda copiilor pentru toamnă-iarna 2016?

  1. O selecție largă de rochii în stil clasic. Ruffles, arcuri, broderii și diverse aplicații. Compoziția dulapului pentru copii include lucruri la modă caracteristice dulapului pentru adulți.
  2. În sezonul 2016, la vârfurile jachetelor de modă cu glugă, oferind confort copiilor în timpul unei plimbări. Pentru copii, designerii au creat o întreagă linie de haine confortabile și elegante, hota, buzunare și manșete care sunt împodobite cu blană naturală.
  3. Pentru perioada rece, designerii de moda au dezvoltat o colectie de rochii variate care sunt perfecte pentru uzul si sarbatorile de zi cu zi. Modelele luminoase, realizate în stil clasic, est și vest, au fuste pufoase. Pentru decorațiuni folosiți arcuri, maneci și panglici. În sezonul toamna-iarnă, nu puteți face fără tunici, care sunt perfect combinați cu blugi, jambiere și pantaloni.
  4. Băieții sunt oferite costume excelente și o varietate de cămăși pastelate și albe. Mai ales pentru iarnă, alegeți colecții de veste din lână care vor încălzi bebelușul și vor accentua stilul acestuia.

Video de la săptămâna modei din Florența

Culori și amprente colorate pentru copii

Cuplurile drăguțe preferă toate cele slabe și strălucitoare. Designerii favoriți sunt nuanțe colorate, culori metalice originale, imită pielea diverselor reptile și aurite.

În colecțiile pentru copii se găsesc imprimate de modă - modele florale, geometrice, text și etnice. Imaginile animalelor, peisajele frumoase și picturile animalelor se află la înălțimea modei. În sezonul 2016, ca și înainte, paleta de culori denim rămâne populară.

Copiii diferă de adulți în lipsa de răbdare. Acest lucru înseamnă că îmbrăcămintea care aduce disconfort și restrânge mișcarea va provoca nemulțumirea și starea de spirit proastă. De aceea, dragi părinți, trebuie să aveți grijă ca hainele să fie nu numai frumoase, ci și practice și confortabile.

Vizionați videoclipul: Mirela Colesnic - Super Model Picaturi Muzicale (August 2019).

Lasă Un Comentariu