Nunta Fashion 2016 - tendințe, tendințe, spectacole

Fetele sunt responsabile pentru alegerea unei rochii de mireasa. Nu este surprinzător, deoarece se străduiesc să apară în fața viitorului soț și oaspeți în costumația perfectă, care va stabili tonul evenimentului și va deveni bijuteria ceremoniei. Ceea ce oferă moda nunții din 2016 de data aceasta?

Moda pentru gravide

Sarcina este un motiv mare pentru a vă actualiza garderoba. În vremurile vechi, fetele aflate într-o poziție purtau tunică, fuste și rochii, destinate să mascheze o burtă rotunjită. Acum, totul sa schimbat, iar moda pentru femeile însărcinate în 2016 recomandă echipamente care subliniază demnitatea figurii.

Reducerea modelelor pentru femeile însărcinate rămâne neschimbată. Pentru o burtă, există un loc făcut dintr-un alt material și pe o bandă elastică. În consecință, mama insarcinată se simte confortabilă, iar sânii, coapsele și picioarele sunt stresate.

Tendințe de modă pentru femeile însărcinate

 1. În primul rând de rochie. Designerii recomandă fetelor însărcinate să se uite la rochii, clopote, produse alungite și modele cu talie mare. Partea inferioară a rochiei este asimetrică, netedă sau plată. Într-o astfel de rochie, mama viitoare va simți confortul, indiferent de perioadă. Combinați rochii cu pantofi confortabili și accesorii de modă.
 2. Moda tendințele pentru femeile gravide nu sunt lipsite de atenție și pantaloni. Femeile gravide pot purta pantaloni scurți, jambiere și chiar blugi strâmți. Astfel de haine ar trebui proiectate special pentru femeile însărcinate și au o centură pentru burtă, care nu interferează cu circulația normală a sângelui. Dacă este exterioară caldă, vă puteți îmbrăca în pantaloni scurți care arată foarte bine cu un tricou sau cămașă luminos.
 3. La modă 2016 este marcată de popularitatea în creștere a cămășii lungi, bluze, jachete și pulovere. Tendința sezonului este concepută pentru a decora fetele însărcinate și pentru a proteja spatele inferior de hipotermie. Aceste haine sunt perfect combinate cu pantaloni scurți, jambiere și blugi. În ceea ce privește fuste, trendsetterii nu au spus nimic. Acest lucru nu înseamnă că acestea nu ar trebui purtate.
 4. Următoarea poziție este deținută de ponchouri, cardigane și veste de blană naturală. Se recomandă ca societatea să demonstreze astfel de haine într-o pereche cu cizme sau cizme cu toc.
 5. Accesorii și bijuterii ar trebui alese în funcție de stilul de haine și de starea de spirit. Când se schimbă starea de sarcină în mod regulat. În acest sezon, designerii nu leagă gama de accesorii de îmbrăcăminte. Poți elibera fantezia.

Dacă credeți că o femeie însărcinată nu poate purta haine la modă și frumoasă, vă greșiți.

Moda pentru femeile obeze

Multe fete aderă la opinia eronată potrivit căreia moda există exclusiv pentru doamne subțiri cu picioare lungi. În zilele noastre, imaginile pentru hostess de forme magnifice sunt extrem de populare. Este necesar doar să alegeți hainele potrivite, luând în considerare tendințele actuale.

Moda este loială. Învață cum să combine și să combine hainele. Fiecare fată, indiferent de fizic, poate arăta grozav.

Tendințe de moda pentru tot

 • Elegantul pyshechka poate purta aproape orice îmbrăcăminte - o fustă de creion, un vârf elegant, o jachetă elegantă, un tricou frumos sau un bolero neobișnuit.
 • Pantalonii care se lărgesc de la genunchi reprezintă o tendință pe care designerii o prezică pentru un viitor minunat. Doamnelor cu forme magnifice li se recomandă să poarte robe grațioase cu cocoașă, formând o talie. În 2015, moda pentru femeile obeze a salutat și astfel de decizii.
 • În arsenalul fiecărei fecioare cu forme magnifice ar trebui să existe o rochie frumoasă pentru oricine, subliniind stilul ei.
 • O rochie dungată este lovitura sezonului. Direcția barelor nu contează. Opțiunea cea mai la modă este considerată tema marină.
 • Nu mai puțin la modă în 2016 modele în podea. Designeri sunt încrezători, astfel de echipamente vor rămâne relevante în sezonul următor. Pyshechekam sfătuiesc să aleagă o potrivire clasică.
 • În special pentru noul sezon, legiuitorii de modă au creat un număr mare de articole de îmbrăcăminte de tip sport pentru doamnele luxuriante. Dacă sunteți în căutarea de a arăta la modă, încercați să purtați o tunică loose în combinație cu pantaloni bine fixați.
 • Pe partea de sus a popularității și a fundului asimetric. Pantalonii sunt drepți sau largi, lungi sau scurți. Completați acest aspect cu tricouri în vrac, cu tăieturi neobișnuite sau margini rupte.
 • Moda se întoarce la jachetele sportive echipate, ușor decupate. Caracteristica principală a acestor haine este absența decorului strălucitor și a nuanțelor extrem de calm la modă.

Video show de modă Plus Size

Aceste sfaturi nu ar trebui considerate cerințe obligatorii. Fiți întotdeauna ghidat de gusturile și sentimentele dvs., iar tendințele modei vor oferi sprijin.

Tricotate moda

Când este rece afară, pozițiile de conducere sunt luate de haine tricotate. Tricotaje practice, calde și incredibil de confortabile.

Tendințe asupra lucrurilor tricotate

 1. Pe partea de sus a popularității sunt pulovere lungi și libere tricotate. Frumos și confortabil, acestea sunt perfect combinate cu orice haine. Un hit al sezonului sunt pulovere cu un guler mare.
 2. Rochii tricotate de diferite lungimi nu sunt inferioare puloverelor. Doamnelor, dornici să fie în centrul atenției, ar trebui să vă uitați mai îndeaproape la rochiile de lungime minimă, care vor completa perfect blugi sau pantaloni strâmți. Designerii oferă o mulțime de rochii tricotate pentru recepții ceremoniale și petreceri.
 3. În 2016, moda se întoarce la tricotate. Acest element al dulapului, care amintește de anii șaptezeci, arată extrem de modern. Stilul Cape este diferit - clasic, avangardist sau vestul sălbatic.
 4. O atenție specială merită mănuși tricotate. Indiferent de lungime și decor, ele completează cu succes aspectul toamna-iarnă. Protejați sănătatea și adăugați atractivitatea unor eșarfe tricotate de dimensiuni mari.
 5. Designerii nu au înșelat cu atenție și pălării tricotate, jambiere, mănuși și berete.

Iarna se va termina in curand si va veni caldura mult asteptata. Cu toate acestea, este încă prea devreme să renunțăm la haine tricotate.

Vizionați videoclipul: Valery's Day 2019 (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu