Cum să spălați vopseaua din păr la domiciliu - 7 căi

Fetele le place să facă experimente îndrăznețe cu aspectul lor. În căutarea frumuseții, ei folosesc machiaj personalizat, fac tunsoare îndrăznețe, schimbă culoarea parului. Nu întotdeauna rezultatul final corespunde așteptărilor. Ca urmare, se pune întrebarea cum se poate spăla vopseaua de păr de acasă.

Dorința irezistibilă de a fi fermecător și irezistibil împinge fată în pași îndrăzneți. În mod obișnuit victima unor astfel de experimente sunt părul, care sunt supuse unei colorări, tăierii și stilului obișnuite.

Din păcate, această situație este neplăcută. Acest lucru este valabil mai ales pentru tinerele doamne care își vopsesc părul pe cont propriu. Chiar și angajații salonului nu vor oferi o garanție absolută că rezultatul va îndeplini absolut cerințele.

Ce se întâmplă dacă culoarea părului nu este asemănătoare? Puteți să vă tăiați părul scurt, să încercați să creșteți părul sau să cumpărați o perucă. Poți să faci fără aceste extreme. Există modalități eficiente de spălare a vopselei de păr de la domiciliu. Înainte de procedura de spălare a vopselei nu durează să se familiarizeze cu unele dintre nuanțele.

 • Spălarea oferită de saloanele de frumusețe este extrem de agresivă și poate provoca rănirea părului. Prin urmare, este mai bine să spălați vopseaua folosind remedii de origine care sunt mai benigne.
 • Remediile interne sunt extrem de moi. Repetarea procedurii poate fi necesară pentru obținerea unui rezultat bun. Ai nevoie de răbdare.
 • Vopseaua închisă este foarte dificil de spălat. De multe ori, trebuie să utilizați simultan mai multe metode și să efectuați o serie întreagă de proceduri secvențiale. În general, într-un singur pas, este cu adevărat posibil să spălați numai câteva tonuri de vopsea.
 • De obicei, la finalizarea procedurii, culoarea părului nu se potrivește cu nuanța naturală. Cu toate acestea, remover-ul va pregăti baza pentru colorarea parului obișnuit, dar deja cu un instrument ales în mod corespunzător și cu ajutorul unui expert.

În magazinele de cosmetice vândute profesionale remover de păr, care este potrivit pentru utilizare la domiciliu. În astfel de instrumente nu există componente de amoniac și de albire. Îndepărtarea culorii greșite se face delicat și nu dăunează pigmentului și cuticulei naturale de păr.

Uneltele specializate scot un pigment artificial din păr. Acest lucru se datorează ruperii legăturii dintre moleculele de coloranți și structura părului, ca urmare a faptului că colorantul este ușor spălat.

Pentru a spăla vechea culoare necesită mai multe tehnici. O procedură elimină nu mai mult de trei tonuri. Sunt necesare cinci sau mai multe proceduri pentru a elimina complet substanțele colorante.

Cele mai populare și mai eficiente spalate Remake Color, Color Off, Backtrack.

Cum să spălați rapid vopseaua cu remedii folclorice

Multe frumusețe după o schimbare nereușită a nuanței de păr sunt trimise la un salon de înfrumusețare. Ei trebuie să plătească pentru serviciile profesioniștilor. În plus, procedurile salonului oferă mijloace extrem de agresive.

Remediile populare sunt mai ieftine și mai accesibile.

 1. miere. Efectul acestui produs apicol asupra părului seamănă cu peroxidul de hidrogen, numai mierea este mai blândă. Acoperiți buclele cu miere naturală încălzită și lăsați până dimineața. Înainte de spălarea măștii de miere, clătiți părul cu o compoziție de două pahare de apă și două linguri de sodă. Această rețetă populară prevede mai multe proceduri care nu fac rău părului, contribuie la un flux uniform de vopsea și umple blocurile cu putere și strălucire.
 2. Ulei vegetal. Pentru a spăla vopseaua, combinați un pahar mare de ulei de floarea-soarelui cu 30 de grame de margarină. Încălziți puțin amestecul și, când se răcește, aplicați părului. Apoi, înfășurați capul cu folie și împachetați cu atenție un prosop gros. După ce așteptați două ore, clătiți cu șampon. Tehnica este perfectă pentru a spăla vopseaua de păr roșu și blond.
 3. chefir. Compoziția acestui produs de lapte fermentat include acid, distrugând compuși chimici în vopsea. Răspândiți chefirul pe păr și acoperiți capul cu un film timp de două ore. O procedură luminează tonul. Rețeta repetată nu dăunează părului.
 4. Săpun de spălare. Prietenul meu a împărtășit această tehnologie de spălare a vopselei. În timpul testelor, rezultatele au fost excelente. Pentru a spăla vopseaua, spălați părul cu săpun în mai multe moduri, spălându-l bine cu apă. După procedură, tratați părul cu un balsam. Dacă acest lucru nu este făcut, ele vor deveni dure și vor dispărea.
 5. maioneză. Patru linguri de maioneza aburita si combinata cu o lingura de ulei vegetal. Apoi acoperiți părul cu compoziția și lăsați-l timp de două ore, înfășurați capul cu un film și cu o eșarfă. Clătiți cu șampon, apoi clătiți cu apă adăugând suc de lămâie proaspătă.
 6. Coca cola. O băutură populară va fi utilă într-o situație în care culoarea după colorare se dovedește a fi extrem de saturată. Pentru a spăla parțial vopseaua, aplicați Coca-Cola pe toroane timp de 20 de minute și clătiți sub un curent de apă caldă.
 7. sifon. Metodele descrise mai sus nu funcționează cu vopseaua întunecată. Rezolva problema de coacere sifon. O sută de grame de sodă combinate cu un vârf de sare și diluate într-un pahar de apă încălzită. Folosind un burete sau un bumbac, aplicați spălarea pe fire și, după înfășurarea capului cu un prosop, așteptați 40 de minute. Apoi spălați cu atenție capul și aplicați o mască de regenerare.

Înainte de a folosi spălarea la domiciliu, recomand să vă asigurați că ingredientele lor nu provoacă alergii. Pentru aceasta, aplicați câteva picături de produs pe antebraț și așteptați 2 ore. Dacă apare senzație de arsură sau roșeață, este mai bine să refuzați utilizarea produsului.

Eficacitatea procedurii depinde în mare măsură de efort, de respectarea tehnologiei de spălare și de starea părului. Hostessul de păr gros de păr pentru a spăla vopseaua va trebui să petreacă câteva sesiuni. Pe colorantul de păr deteriorat și slăbit păstrează mai puțin.

Fără îndoială, spălarea casei va dura mai mult timp decât în ​​cabină. Dar, remedii populare sunt complet sigure, nu lasa bucle arse si stralucire. Măștile de acasă se hrănesc, fac părul strălucitor și sănătos.

Și mai multe sfaturi. Dacă nu doriți să vă confruntați cu problema din nou, permiteți profesioniștilor să se ocupe cu vopsirea părului. Vă recomandăm să efectuați o astfel de procedură acasă numai cu agenți de nuanțare, pentru spălare, care necesită o spălare a capului.

Vizionați videoclipul: Spalare si curatare tapiterie auto profesionala (Noiembrie 2019).

Lasă Un Comentariu