IMHO - ce înseamnă în vKontakte și mesaje

Fiecare minut milioane de mesaje sunt publicate pe Internet, în care există cuvinte și abrevieri interesante de vorbire. Un utilizator neexperimentat nu le poate descifra, ca urmare, el nu înțelege despre ce este vorba conversația. Voi înțelege ce înseamnă IMHO și cum să aplicați corect această abreviere la Vkontakte și la mesaje.

Istoria IMHO

Potrivit Wikipedia, abrevierea IMHO a fost folosită pentru prima dată de unul dintre participanții la forumul de ficțiune. După ceva timp, sa răspândit prin rețea în interpretări diferite.

Există o altă versiune. Ea spune că expresia apare în procesul de a juca tată și fiu în jucăria "Scruble". Copilul nu a putut să facă nici un cuvânt, a prezentat o combinație de litere IMHO. Un tată mai târziu a început să folosească cuvântul nou pe forumul jocurilor.

IMHO a reușit să depășească Internetul. Tineretul modern îl aplică în viața de zi cu zi într-o comunicare reală.

Clarificare video

Cum se utilizează abrevierea IMHO?

În timpul colectării materialelor pentru scrierea unui articol, am reușit să găsesc o altă teorie a aspectului expresiei IMHO. Acesta afirmă că autorii expresiei sunt specialiștii care dezvoltă produse software.

După cum știți, crearea unui program bun necesită mult timp și, pentru a păstra în cadrul unui plan stabilit, timpul trebuie să fie cheltuit corect. Prin urmare, programatorii folosesc IMHO pentru a economisi timp.

Acum voi vorbi despre intricaciile folosirii unei expresii IMHO.

  1. Dacă doriți să explicați interlocutorului că vă exprimați opinia voastră proprie, care nu pretinde o axiomă neclintită sau o recunoaștere a societății, puneți IMHO la sfârșitul declarației.
  2. Cuvântul IMHO este un semn de atitudine respectuoasă față de interlocutorul rețelei. Prin urmare, acesta poate fi folosit în timpul conversațiilor cu colegii din comunitatea de rețea.
  3. Folosind această abreviere, vă puteți sublinia dreptul la libertatea de exprimare sau la exprimarea unei atitudini personale.

De-a lungul timpului, abrevierea folosită pe scară largă IMHO a obținut mai multe semnificații diferite, indiferent de limbă. Înțelesul este determinat de contextul cuvântului și adesea are culoarea semantică sau emoțională opusă.

IMHO pe Internet

IMHO este ideal pentru utilizatorii care nu caută să-și impună propriile opinii asupra altor persoane. Poate fi folosit în siguranță de cei care își recunosc greșelile.

În traducerea rusă, abrevierea IMHO și-a pierdut practic sensul original. Anterior, fraza a mărturisit că persoana care a folosit-o a exprimat o opinie personală și nu exclude greșeala sa. Acum recurgerea la utilizarea de oameni care consideră că părerea lor este corectă și nu are nevoie de critici.

Este greu de identificat adevăratul motiv pentru care sensul original a fost semnificativ denaturat. Poate că e vina mentalității interne. Dacă în segmentul de engleză al IMHO de pe Internet se folosesc pentru a exprima o opinie modestă, îl folosim pentru a pune capăt dezbaterii emergente. Nu exclud faptul că această frază este folosită de indivizi încrezători în sine, cărora nu le place critica.

IMHO este adesea folosit pentru a numi pagini publice și grupuri care publică imagini amuzante, glume, meme. Proiectul online Imkhonet invită utilizatorii să își împărtășească părerile cu privire la anumite subiecte.

În concluzie, voi adăuga că mediul Internet este o lume independentă în care își domină denumirile și numele. Particularitatea acestui limbaj neobișnuit este redusă la îmbinarea straturilor lingvistice, transformarea cărora duce la o denaturare a semnificației originale. De aceea, sensul frazei engleze IMHO după traducere sa schimbat în direcția opusă.

Lasă Un Comentariu