Cum să vă albiți dinții fără a afecta smalțul - 10 metode și 11 metode medicale

Nu este recomandat întregului email zilnic. Din anumite motive, culoarea smalțului se deteriorează odată cu vârsta, dar toată lumea dorește un zâmbet uluitor. Cum să vă albiți dinții acasă fără a afecta smalțul? Răspunsul la această întrebare poate fi găsit în articol.

Folosirea albinelor dintilor

Picioarele speciale de dinți, clătirile din gură și procedurile tradiționale ajută la găsirea unui zâmbet strălucitor. Împreună cu mijloacele moderne se folosesc încă rețete populare.

 • sifon. O cantitate mică de sodă este amestecată cu o pastă și utilizată pentru perierea dinților. Realizați procedura o dată pe săptămână. Împreună cu floarea, elementele de smalț sunt, de asemenea, separate, ca urmare a faptului că acestea devin mai subțiri.
 • Peroxidul de hidrogen. Se folosește pentru clătirea gurii și freca dinții cu un tampon de bumbac. Prezent în multe produse profesionale de albire. Utilizarea zilnică devine albă timp de două săptămâni. Utilizarea prelungită a peroxidului duce la subțierea smalțului.
 • Carbon activ sau cenușă de lemn. O tabletă zdrobită de cărbune activat sau o anumită cenușă se aplică pe o periuță de dinți și se pătrunde. Utilizarea frecventă va afecta smalțul și va deteriora gingiile.
 • Arborele de ceai. Două picături de eter de arbori de ceai sunt adăugate într-o sticlă mică de apă caldă și amestecate. Pentru a albi soluția rezultată, clătiți gura de două ori pe săptămână.
 • vânătă. Legumele proaspete sunt coapte în cuptor până când pe suprafață apare cenușă neagră. Este folosit pentru a face o pulbere care este folosită pentru a peria dinții cu degetul.
 • căpșună. Boabele se freacă în dinți și se lasă timp de 20-30 minute. Procedura se face înainte de periajul dinților.
 • porumb. Pentru a vă albi dinții, oamenii mestecați pur și simplu porumb fiert. După procedură, dinții sunt șterși cu vată de bumbac umezită cu peroxid.
 • Miere și sare. Vindecarea și efectul de albire. Mierea naturală este amestecată cu sare fină. Un amestec de gume și dinți frecați. Efectuați procedura maxim două ori pe săptămână.

Alte câteva sfaturi. Nu experimentați cu agenți de albire. Utilizați mai bine instrumentul cu feedback pozitiv de la oameni. Înainte de procedură, vizitați medicul, deoarece albirea dinților pentru bolile dentare este interzisă. În timpul albinării la domiciliu, monitorizați starea dinților. Dacă există o sensibilitate sau o durere, este un semn că instrumentul utilizat este rău pentru email.

Metode medicale

Albirea dinților este o procedură populară, în jurul căreia se discută în mod constant discuțiile dintre dentiști și clienți. Noile metode fac un zâmbet uimitor, cu un risc minim. Există recenzii negative despre procedurile medicale, precum și "experți" fără scrupule care distribuie agenți de albire de calitate scăzută.

Fonduri achiziționate

Oamenii caută în mod constant instrumentul perfect pentru albirea dinților, deoarece un zâmbet frumos este incredibil de atractiv. Fiecare farmacie vinde paste, geluri, benzi, soluții și plăci, destinate curățării smalțului. Voi lua în considerare cele mai populare opțiuni.

 1. Albire creion. Modelele standard sunt asemănătoare cu aspectul rujului. Lightens smalțul, întărește dinții. Preț de la 400 de ruble, în funcție de caracteristici.
 2. Albirea pasta de dinti. Afectează mecanic smalțul datorită produselor chimice care îl compun. Uneori câteva curățări sunt suficiente pentru a ușura. Astfel de paste costă de la 100 de ruble.
 3. Geluri de albire. Peroxidul de hidrogen este componenta principală a gelurilor de albire. Aplicați dimineața și seara cu o perie specială. Este nevoie de aproximativ două săptămâni pentru a ușura smalțul. Costul minim al gelului este de 450 de ruble.
 4. Albirea sticlelor. Acestea sunt o duză impregnată cu un agent de albire sub formă de pastă sau gel. Kapu a pus pe dinți și a plecat timp de 15 minute. Durata procedurii și numărul de repetări sunt determinate de compoziția gelului, gradul de albire și toleranța individuală. Pentru versiunea standard va trebui să plătească cel puțin 2000 de ruble, iar modelul individual va costa de trei ori mai scump.
 5. Frize de albire. Agent de albire simplu și convenabil. O bandă impune dinții de sus, al doilea - în partea de jos. Durata cursului este de 2 săptămâni. Un dezavantaj - dinții sunt albiți numai în față. Prețul este de cel puțin 2000 de ruble.

Nu vă grăbiți să cumpărați propriul agent de strălucire pentru dinți. În primul rând, discutați cu dentistul, care, luând în considerare indicatorii individuali, va selecta cea mai bună opțiune. Înainte de procedură, dinții trebuie să fie tratați sau curățați de placa ingrasată, care nu se poate face singură.

Albirea în stomatologie

Metodele dentare de albire a dintilor difera in numarul de tonuri, durata procedurii, numarul sesiunilor si stabilitatea efectului.

 • Debit de aer. Se bazează pe curățarea dinților hardware. O duză specială servește un amestec de pulbere dentară, aer comprimat și sifon. Compoziția îndepărtează resturile de alimente și tartru, elimină întunecarea suprafeței smalțului și normalizează microflora gurii. Efectul se realizează într-o singură procedură, dar în cazul unei stări deplorabile a dinților sunt necesare mai multe sesiuni. Costul minim este de 1500 de ruble.
 • Zoom. Procedura se desfășoară în etape - lustruirea atentă a dinților, tratarea smalțului cu gel, tratamentul final cu produse care conțin fluor. Este popular cu lucrătorii de birou, deoarece efectul este vizibil chiar și după o procedură de cincisprezece minute. Pentru clarificarea semnificativă a smalțului sunt necesare aproximativ trei proceduri. Puteți efectua o astfel de albire de două ori pe lună. Prețul este de aproximativ 15.000 de ruble.
 • Albirea cu ultrasunete. Tehnica de albire cu ultrasunete este considerată cea mai blândă și este utilizată chiar și cu dinți sensibili. Sub influența undelor ultrasonice, resturile de alimente, pete, pietre și plăci sunt îndepărtate de pe suprafața dinților. La finalizarea procedurii, dinții sunt procesați cu un agent special care respinge coloranții. Rezultatul este stocat pentru o lungă perioadă de timp, dar tehnica nu este potrivită pentru albirea profundă. Pentru un dinte, medicul va lua de la 110 ruble.
 • Laser albire Oferă un efect punctual asupra smalțului și curățarea țesuturilor dentare superficiale și adânci. Albirea dinților pe 10 tonuri. Durata procedurii este de o oră. Se utilizează în absența bolilor dentare. Avantaje - eficiență ridicată, efect de lungă durată, nu este nevoie de repetiții frecvente. Cost - de la 15 000 de ruble.
 • Înălbirea chimică. Esența tehnicii este redusă la efectele asupra dinților cu substanțe chimice. Această tehnologie de impact profund luminează dinții pentru câteva tonuri. Adesea, trei sesiuni de treizeci de minute. Efectul durează trei ani, după care procedura poate fi repetată fără a afecta dinții. Cost - o medie de 5.000 de ruble.
 • Albirea fotografiilor Emaila este acoperită cu gel, apoi dinții sunt supuși procesării hardware cu o lampă specială. Această metodă delicată este folosită pentru dinți sensibili, pentru dinți cu umpluturi, răni și chipsuri. Albirea foto creează un "zâmbet de la Hollywood" cu efect dinții din porțelan. După procedură, este necesar să se renunțe la băuturi reci și calde, produse solide, sucuri naturale, alcool, cafea și produse cu coloranți. Costul începe de la 3 000 de ruble și ajunge la 15 000 de ruble.

Numai dentistul poate alege metoda corectă de albire.

Cum sa albiti dintii in Photoshop

Fotografiile sunt rar găsite oameni cu dinți îngălbeniți. Acesta este meritul echipamentului de calculator și al software-ului special. Cu un laptop și un editor foto, toată lumea poate face un zâmbet fermecător.

 1. Deschideți fotografia în Photoshop. Dacă nu există editor, puteți utiliza unul dintre multele servicii online.
 2. Se apropie de dinți pentru iluminare și se trece la procedură. Selectați un instrument numit "iluminare" și setați parametrii: o perie cu diametrul mediu, o gamă de tonuri medii și o expunere de 30.
 3. Reglați instrumentul petrecut pe dinți de mai multe ori pentru a obține efectul dorit.
 4. Nu vă albiți dinții prea mult, va avea un efect negativ asupra naturii.

Oamenii deseori procesează fotografiile în editorii grafici. Această tendință are multe avantaje, dar există și dezavantaje. Încercarea de a face imaginea perfectă, modifică culoarea ochilor, albirea dinților, îndepărtarea acneei. Acest lucru este lăudabil, dar naturalețea este mult mai bună. Încercați să vă limitați la mici ajustări.

Produsele periculoase și produsele medicale

Este imposibil să albiți permanent dinții odată. Efectul procedurilor cu îngrijire corespunzătoare nu durează mai mult de doi ani. Sub influența diverșilor factori, emailul se întunecă și smalțul alb întunecă chiar mai repede.

Revenirea dinților la albul acasă este un proces minuțios. Dacă nu respectați instrucțiunile și utilizați medicamente de calitate scăzută, iritări, reacții inflamatorii, probleme cu gingiile vor apărea.

Atunci când dentistul efectuează albirea, agenții puternici sunt utilizați pentru a obține un rezultat rapid. Desigur, acest lucru nu afectează pozitiv starea dinților.

Indiferent de metoda de albire, subțierea smalțului este principala consecință a procedurii. Cu albire constantă, smalțul este distrus și crește probabilitatea cariilor.

După albire, sensibilitatea dinților crește. Când se utilizează medicamente de calitate scăzută, smalțul devine slab.

Cea mai bună modalitate de albire a dinților la domiciliu

Cu siguranță, toată lumea trebuia să-și atingă dinții și să simtă patina slabă. Acestea sunt plăci care reprezintă o colecție de bacterii. Placa de email prelungită dăunează dinții și gingiile. Din fericire, există o modalitate mai bună de a albi, permițându-vă să faceți un zâmbet alb zăpadă și să evitați problemele dentare. Este vorba despre curățarea zilnică.

Toată lumea știe că procedura este efectuată în mod ideal de două ori pe zi, dar mulți oameni își perie dinții numai dimineața, pentru a-și reîmprospăta respirația. Pentru a albi dinții și pentru a preveni apariția plăcii, periați de două ori pe zi cu o perie moale și pastă care conține fluor.

Trebuie să tratăți toate zonele cavității orale: dinți, limba, gingii și obrajii din interior. Durata procedurii este de 3 minute. O astfel de îngrijire îngrijorătoare este suficientă, mai ales dacă refuzați să contribuiți la apariția raidurilor alimentare, băuturilor și obiceiurilor proaste.

Vizionați videoclipul: TOP 5 MODURI DE ALBIRE A DINTILOR ACASA (Decembrie 2019).

Lasă Un Comentariu