Brut șampanie - ce este?

Șampanie reală este un vin spumant, originar din provincia franceză cu același nume, și nu un pop obișnuit, care se fabrică în fabrici care pompează dioxidul de carbon în sticle. Nu contează dacă producătorul aderă la tehnologia originală. Ce este brânza șampanie este un secret pentru mulți dintre noi.

Soiurile și caracteristicile sampaniei crude

Locuitorii din țările CSI preferă soiurile semi-dulci de șampanie, în timp ce în alte regiuni ale planetei Brut este considerat cel mai sofisticat. Prin urmare, vinificatorii de frunte fac mult efort pentru a face băutura mai uscată. Voi examina soiurile și caracteristicile existente ale lui Brut.

  • Brut natura (extra brut, brut zero, extra brut, brut cuvee). În producția acestui tip de șampanie, zahărul nu este deloc folosit, deoarece afectează grav gustul brutului. Pentru fabricarea de soiuri scumpe utilizate materiale de vin de înaltă calitate. Zahărul rezidual este obținut prin fermentare. Per litru de băutură reprezintă doar 6 grame de zahăr. Alcoolul din acest vin nu depășește 10%.
  • Brut (cel mai uscat). Brut soiurile de șampanie au fost cele mai frecvente printre restul. Se caracterizează printr-un conținut scăzut de zahăr de 1,5% sau 15 grame pe litru. Conținutul de alcool este de aproximativ 10%. Pentru comparație, în soiurile dulci de alcool șampanie 18%.

Potrivit iubitorilor de vin, nu există nici o mahmureală după șampanie. Are, de asemenea, o aromă bogată, un gust delicat și un buchet bogat.

Interesante despre brut

Puteți spune multe lucruri interesante despre orice produs sau băutură vândute în magazine, iar sampania brută nu face excepție. Partea finală a materialului este dedicată unor fapte interesante, după ce ați citit că veți ști cât costă să cumpărați o băutură, cum să o utilizați, ce să mâncați.

Cât de mult este?

Puteți cumpăra o astfel de șampanie în fiecare magazin de alcool. Costul este, de obicei, 250-2000 de ruble, deși adesea există vinuri spumante mai scumpe. Prețul este determinat de numele producătorului și de durata expunerii.

Calorii conținut

Calorii pe 100 ml de șampanie Brut - 64 kcal

Practica arată că, după ce bea această băutură, nu există simptome de mahmureală și indigestie din cauza cantității minime de zahăr.

Cum să bei

Mulți oameni cred în mod greșit că un vin spumant bun ar trebui să tragă un dop, rezultând o mulțime de spumă. De fapt, brut-ul autentic se deschide usor si se pare un pic. Înainte de utilizare, se răcește la 8 grade și se recomandă să se toarne în pahare înalte cu gât îngust. Beți în gâturi mici, savurând gustul.

Ce să mănânce

Alegerea gustării este determinată de varietatea vinului spumant și de cantitatea de zahăr din conținutul său. Brut se amestecă perfect cu deserturi ușoare, fructe proaspete, salate de fructe și produse din ciocolată.

Video de la transferul programului Galileo în producția de șampanie

Pe site-ul nostru veți găsi articole care descriu regulile de utilizare a whisky, brandy, rom, tequila, liquor beyliz. Cred că acum cumpărați astfel de șampanie în orice moment, pregătiți-o corect pentru consum și alegeți gustarea potrivită.

Vizionați videoclipul: How to Open a Bottle Of Champagne (Noiembrie 2019).

Lasă Un Comentariu