Cum să devii o cățea într-un timp scurt pentru un bărbat

După cum arată practica, dacă o femeie este rece și nu demonstrează simpatie, interesul omului pentru ea crește și există dorința de ao cunoaște cât mai aproape posibil. Dacă aspirați să vă alăturați ligii unor astfel de doamne, citiți recomandările despre cum să deveniți târfă într-un timp scurt.

Fără îndoială, uneori o astfel de reacție devine o cauză a durerii. Rolul cățea necesită multă putere. În acest caz, o fată cu un fel, blând și iubitoare, uneori vrei să fii tu. Dacă doriți să câștigați dragoste, respect și interes, va trebui să uitați temporar aceste calități minunate.

Acest lucru nu înseamnă că din primul minut este necesar să acționați și să risipiți nervii unui bărbat. În caz contrar, nu veți avea cele mai bune rezultate. Cum de a deveni o cățea? Cum să atingi obiectivele în cel mai scurt timp posibil?

Reguli și psihologie

 • Modificați caracterul dincolo de recunoaștere, stăpâniți tehnica de acțiune. Cea de-a doua opțiune este mai preferabilă deoarece vă va învăța să schimbați măștile și să vă deschideți unui om din partea nouă. Va fi mult mai greu pentru o persoană tânără să vă rezolve ghicitul.
 • Fiecare fată la inimă este o actriță de primă clasă. Din copilărie, femeile consideră că relațiile sunt un fel de joc, în care este necesar să se intereseze în mod regulat propria persoană, iar în căutarea atenției trebuie să folosiți tot felul de trucuri și trucuri. Principalul avantaj al doamnelor este masca.
 • Bitch - o femeie care este capabilă să gândească cu răceală. Acordați o atenție deosebită dezvoltării gândirii logice. Prin orice mijloace, aduceți un caracter puternic. Lucrați constant pe aspectul dvs., dezvoltați societatea, acordați timp carierei și dezvoltării complete.
 • Intelectul și mintea sunt lucruri diferite. Cu ajutorul intelectului, pari ca un conversant interesant, iar mintea este considerată un semn de gândire practică.
 • Nu vă fie frică să faceți greșeli. Chiar și eșecurile aduc experiență. Din fiecare eveniment trage concluzii. Această abordare va ajuta la înțelegerea vieții reale.
 • Bitchiness implică o anumită rigiditate, uneori cruzime. A recurge la cruzime este necesară numai în cazuri extreme. Oamenilor nu le place să fie tratați în acest fel. În mod ideal, învățați să refuzați, să oferiți sugestii, să încurajați și să o faceți la momentul potrivit.
 • Bitch - o persoană care poate insista asupra ei. Dacă sunteți o fată neconflictă, moale și conformă, trebuie să vă depuneți eforturi în mod special. Fiecare femeie ar trebui să aibă un egoism sănătos. O femeie ar trebui să fie dornică să-și protejeze interesele. Acest lucru nu înseamnă că pentru a atinge acest obiectiv va trebui să stricați relațiile cu oamenii. Vă recomand să acționați cu înțelepciune, fără a extinde armata de dușmani. Uneori va trebui să fie mai bună și să se retragă de la planul planificat.
 • Doar o femeie cu încredere în sine este capabilă să devină o cățea reală într-un timp scurt. Din păcate, lumea nu este fără oameni invidios. Persoanele înșelătoare încearcă să umilească o persoană cu calități dezirabile. Cu toate acestea, cei mai mulți încearcă să nu iasă în evidență. Învățați să mergeți dincolo și nu acordați atenție bârfei. Aceasta este puterea ta.
 • Nu vă temeți de opinia publică. Fără îndoială, poate răni sau foarte supărat. Trebuie să înțelegeți că un caracter schimbat va afecta în mod necesar comunicarea. Unii vor reacționa la acest lucru cu neînțelegere, alții vor aproba schimbarea. Este important ca bărbații să comunice cu fetele inteligente și puternice și încearcă să ignore rigiditatea în circulație.

Video Top 10 sfaturi

Încă un lucru. Nu uitați că o cățea este rolul tău ca o personalitate fără sens care acționează conform calculului rece. Inițial, va beneficia și atrage atenția. Dar când un om devine atașat, veți deveni atractiv și interesant pentru un tânăr, asigurați-vă că demonstrați toată feminitatea.

De ce sunt stinkers ca oamenii

Relația dintre o femeie și un bărbat seamănă puternic cu un amestec de ingrediente, combinația cărora nu aduce întotdeauna rezultatul așteptat. Omenirea nu a creat o rețetă universală pentru relații fericite, cu excepția anumitor principii caracteristice jumătății adulte a populației. Printre ele se află și opinia pe scară largă că bărbații ca niște femele. Să vedem de ce târfa ca bărbații.

Potrivit enciclopediei, curva adevărată este o femeie scandaloasă și proastă. Dar această definiție nu corespunde pe deplin conceptului modern.

În ultimii ani, imaginea cățelușului sa schimbat semnificativ datorită presei, televiziunii și internetului. În lumea modernă, o cățea este o femeie de afaceri absolut independentă de succes, care atinge un scop prin orice mijloace și nu tolerează o atitudine lipsită de respect.

Sunt de acord, o imagine foarte pozitivă, dacă nu țineți cont de faptul că în cele mai multe cazuri femele suferă de singurătate? Nu este surprinzător, pentru că nu fiecare om îi place să fie în umbra doamnelor. În ciuda dificultăților relațiilor, bărbații visează cel puțin o legătură pe termen scurt cu o astfel de persoană.

Câtă târfă câștigă inimile oamenilor?

 1. frumusețe. Practica arată că astfel de doamne văd aspectul. Make-up, coafura, manichiura la cel mai inalt nivel, imaginea este gandita la cele mai mici detalii. Bitchless urmăresc întotdeauna cifra. Încercați să găsiți un bărbat care poate rezista unei tinere bine îngrijite, într-o rochie frumoasă.
 2. respect. Niciunul din cățea nu-i va permite tânărului să se umilească. Aceste fete nu-i iartă trădarea, iubesc punctualitatea la date și îl pun pe infractor. Potrivit cățea, relație respectuoasă - o garanție a stabilității în relație.
 3. diversitate. Bărbați buni și minunați îi deranjează pe bărbați. Un comportament constant în decursul anilor nu va reînvia relația. Este sub puterea litigiilor, scenelor de gelozie, scandaluri și showdown-uri. Fără această doamnă furioasă nu își apără propria opinie.
 4. inteligență. Se pare că principalul avantaj al băieților fetelor este frumusețea. Nu este. Este bine cunoscută reprezentanților sexului mai puternic că este bine să fii cu o femeie frumoasă numai în faza inițială a unei relații, când rațiunea și logica sunt în umbra iubirii și a admirației.
 5. descatuseala. Bitch este diferit de o femeie modestă lipsă de constrângeri în demonstrarea sexualității și a feminității. Acest factor este cauza principală a adulterului de către soții lor. Fetița fetițoasă senzuală este de dorit, iar caracterul ei nu contează.

Se pare că cățea este femeia ideală care este potrivită pentru o viață de familie lungă și fericită. De ce, atunci, doamna tânără, potrivită pentru descrierea cățea, de obicei singură și nu poate găsi un soț? Răspunsul este dureros de simplu.

A trăi constant cu o astfel de persoană este extrem de dificilă. O mică parte a experienței va beneficia de corpul masculin, dar tensiunea constantă duce la depresie, insomnie și boli grave. O doamnă puternică ar trebui să se potrivească din punct de vedere material, și nu fiecare om are un venit decent.

Fragmente video din cartea Sherry Argov "De ce bărbații iubesc o cățea"

//www.youtube.com/watch?v=yIAMjy8VbO8

Este greu să construiești o relație cu un stinker, să arăți înțelegerea și să menții galanterie, atunci când remarcile sunt în permanență auzite de buzele frumoase și nici măcar nu trebuie să conta pe afecțiune și căldură. O dată în mijlocul unei relații cu o astfel de fată, tânărul își dă seama că se poate îneca și încearcă să înoate în ape calme ...

Lasă Un Comentariu