Dieta "Șase petale" - meniu, recenzii, rezultate

Tema conversației va fi dieta "Șase petale", dezvoltată de un nutriționist din Suedia. Să ne uităm la meniu pentru fiecare zi și recenzii ale medicilor. Baza metodei de a pierde în greutate este alimentul separat. Timp de șase zile, trebuie să urmați secvența stabilită de mono-dietă, în fiecare zi - produse cu aceeași compoziție chimică. Cea mai strictă secvență este cheia dietei Six Petals.

Potrivit creatorului tehnicii, pentru a pierde în greutate, trebuie să faceți o "floare" cu 6 petale și să o atârnați într-un loc proeminent. În fiecare zi trebuie să îndepărtați petalele și să urmați dieta indicată pe ea.

Dieta Șase petale se bazează pe fiziologia digestiei. O persoană măncă produsele separat. Autorul susține că dezvoltarea are un efect pozitiv asupra proceselor metabolice, iar 650 de grame de exces de greutate pot fi eliminate în fiecare zi.

Lucrarea dietei este explicată foarte simplu. Ficatul este un fel de depozitare a nutrienților. Ea primește în mod regulat o combinație de produse incompatibile. În absența carbohidraților, a proteinelor sau a grăsimilor, ficatul își petrece rezervele organismului, reprezentate de depozitele de grăsimi. Ca urmare, efectul de a pierde în greutate este atins.

Aderând la o astfel de dietă, o persoană determină corpul să-și exercite grăsimea, fără foamete de energie. Grasimile necesare provin din produse lactate, pui și pește.

Autorul se concentrează asupra faptului că secvența de produse nu poate fi schimbată, deoarece fiecare element al dietei "Șase petale" afectează scăderea în greutate. Schimbând succesiunea, rezultatul nu este atins.

Meniu pentru fiecare zi

Hrana separată, baza alimentării, implică utilizarea produselor caracterizate de conținut identic. Alimentele monotone contribuie la scăderea în greutate, deoarece organismul, care nu așteaptă produse noi, își petrece rezervele. Mai mult, metabolismul nu include un regim de economisire a energiei, care este caracteristic pentru dietele pe termen lung bazate pe produse identice. Să ne uităm la meniul dietei "Șase petale" pentru fiecare zi.

  1. Prima zi. pește. În prima zi de utilizare a produselor din pește care sunt o sursă de acizi omega-3. Acești acizi sunt o grăsime utilă care nu se acumulează și nu este transformată în depozite subcutanate. Grasimile nesaturate reduc colesterolul și ajută la curățarea șoldurilor. Proteina conținută în pește umează organismul și este ușor digerată. Pollock sau somon este perfect.
  2. Ziua a doua. legume. Această etapă a dietei suedeze se distinge prin conținutul redus de calorii, conținutul ridicat de fibre și vitamine. Celuloza hrănește și curăță intestinele. Carbohidrații și zahărul sunt absorbiți încet, care este plin de costuri de energie, astfel încât efectul de a pierde în greutate este furnizat. Pentru a păstra calitățile sănătoase ale legumelor, aburiți-le.
  3. A treia zi. Carne de pui. Puiul cu conținut scăzut de grăsimi este un aliment preferat cu dietă. Proteina conținută în carnea de pui este extrem de utilă. Carnea albă este bogată în fosfor, potasiu, fier. Dieta de pui compensează lipsa de proteine, care este folosită pentru a întări masa musculară atunci când usucă corpul și nu este transformată în grăsime.
  4. A patra zi. cereale. În această etapă, mâncați cereale cu coajă de tărâțe. Branul are multe oligoelemente. La digestia carcasei, organismul va cheltui resurse suplimentare de energie si rezerve de grasime. În a patra zi, mâncați pâine integrală cu cereale fierte, care sunt pre-înmuiate.
  5. Cincea zi. Brânză brută. Branza de brânză hrănește organismul cu componente minerale și calciu. Dieta presupune utilizarea brânzei naturale cu conținut scăzut de grăsimi. Acest produs este bogat în proteine ​​care sunt împărțite în aminoacizi implicați în reînnoirea celulelor.
  6. A șasea zi. fruct. Ca parte a etapei finale, mâncați numai fructe. Această abordare este concepută pentru a oferi organismului carbohidrați complexi și un complex extins de vitamine. Fructele vor constitui baza pentru curățarea finală.

Setul descris de monodietă este un lanț bine coordonat al unui program consistent și extrem de eficient, axat pe lupta împotriva depozitelor de grăsimi. Prin urmare, schimbarea ordinii de zile nu merită, și trebuie să ieși treptat dintr-un astfel de program de alimente. Dacă este făcută corect, dieta va oferi un efect pe termen lung.

Comentariile medicilor despre dieta "Șase petale"

Dacă credeți că recenziile pe Internet, acest mod de a pierde în greutate este sigur și incredibil de eficient. Cu toate acestea, nimeni nu garantează faptul că cuvintele de pe unul dintre site-urile tematice sunt scrise de o persoană care a obținut rezultate bune cu ajutorul unei diete. Este posibil ca recenziile să fie scrise cu taxă.

Pentru a afla adevărul, vă propun să luați în considerare revizuirile medicilor despre dieta "Șase petale".

Nutriționiștii spun că o astfel de abordare a nutriției poate dăuna corpului. Aceasta este o tulburare metabolică. Dieta poate provoca stres metabolic, care are loc cu lipsa unei componente și a unui exces de altele.

Ei bine, dacă corpul are suficientă forță pentru a face față unei astfel de sarcini. Dacă o persoană nu se poate lăuda de sănătate bună, metaboliții toxici vor apărea în corpul său, ceea ce poate duce la dureri de cap cronice și vărsături de acetonă. Acetona provoacă leziuni semnificative celulelor creierului.

Experții nu recomandă o astfel de dietă din cauza lipsei de gândire. Este mai bine să se acorde atenție unei alimentații echilibrate, care implică utilizarea de uleiuri vegetale, proteine, grăsimi sub formă de produse lactate, ouă și pește. Te sfătuiesc să intri în sport. Citiți, de asemenea, materialul privind creșterea atractivității. Cultura fizică cu o alimentație adecvată vă va permite să purtați haine de dimensiuni mici și să fiți mândri de forme atractive.

Vizionați videoclipul: Dieta indiana - Slabesti 8 kg in 7 zile (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu