Uscarea corpului la domiciliu - program, dietă și meniu

Uscarea corpului este un proces în care o persoană scapă de grăsime subcutanată. Cu ajutorul uscării atletul face ca mușchii să fie mai proeminenți. Deoarece nu toată lumea poate merge la sala de sport, vă voi spune cum să usuce corpul pentru fete și bărbați acasă.

Uscarea corpului pentru bărbați

Procedura de uscare a corpului la domiciliu este un set de măsuri simple care vizează eliminarea grăsimii subcutanate fără a afecta masa musculară câștigată. Rețineți că uscarea în afara sălii de gimnastică trebuie făcută numai sub supravegherea unui instructor bine informat și după lucrările privind creșterea în greutate.

De ce este necesar să se usuce corpul? Prin creșterea masei musculare, băieții nu acordă atenție hranei și consumă aproape totul. Adesea ele includ în dieta suplimentelor sportive, accelerarea creșterii musculare.

În mod natural, împreună cu creșterea mușchilor pe grăsime corporală apare. Pentru ca figura de sex masculin să arate fără cusur, este necesar să se scape de grăsime și să se sublinieze relieful muschilor. Acest efect este obținut prin uscarea corpului.

Baza procesului de uscare a corpului este o schimbare completă a nutriției. Grăsimile și carbohidrații sunt excluși din dietă, accentul fiind pus pe alimentele pe bază de proteine. O astfel de dietă fără formare și experiență adecvată - un eveniment periculos. Uscați corpul numai în absența contraindicațiilor medicale. În bolile organelor nu se recomandă.

În plus față de dieta cu proteine, ar trebui să se respecte un regim strict de zi și un exercițiu regulat, luând în considerare vârsta și tipul de corp. Mai jos vom examina în detaliu caracteristicile programului de nutriție și de formare.

Program de instruire pentru bărbați

Exercitarea în sala de gimnastică este mult mai convenabilă, deoarece există echipamente sportive necesare. La domiciliu, un program de antrenament și echipament sportiv trebuie să fie la îndemână.

 • Fiind angajat acasă, este necesar să se mărească durata de formare și să se reducă greutatea de lucru. Opțiunea ideală sunt exercițiile cu exerciții aerobice. Astfel de exerciții ard rapid grăsime, iar dieta proteică păstrează volumul muscular.
 • La domiciliu puteți să vă ocupați în mod eficient de ganterele, barba și frânghia. Rezultatele excelente vor oferi o bicicletă sau role. Dacă nu există astfel de unități sportive în arsenal, barele orizontale ale curții și barele paralele vor ajunge la salvare. Principalul lucru este că în timpul antrenamentului sarcina este distribuită uniform. În acest caz, trebuie să legeți toți mușchii.
 • Vă mulțumim pentru antrenamentele obișnuite la domiciliu, veți câștiga experiență. Prin urmare, în timpul inspecției figurii, veți putea identifica grupuri de mușchi care nu se antrenează bine și ajustați programul de antrenament pentru a elimina acest defect. Chiar dacă studiați acasă, utilizați un program dezvoltat de un profesionist, luând în considerare datele dvs. individuale.
 • Preparate sportive pentru uscarea corpului. Când o persoană se antrenează acasă, nu vorbim de hrana sportivă. Puteți limita complexul vitamin-mineral, care va ajuta la umplerea deficienței nutrienților.
 • Nu recomand utilizarea suplimentelor profesionale de ardere a grăsimilor pe cont propriu. Este mai bine dacă un antrenor profesionist ajută în această problemă.
 • Durata de uscare la domiciliu pentru prima dată este de cinci săptămâni. Sportivii profesioniști petrec o perioadă de uscare timp de trei luni, totuși, ei sunt ghidați de un program special dezvoltat ținând cont de caracteristicile corpului.

Alegerea exercițiilor specifice pentru uscarea corpului este imensă. Alegeți un set optim pentru antrenamentele la domiciliu va ajuta un antrenor profesionist. Consultarea nu costă prea mult, dar banii cheltuiți sunt mai mult decât compensați de rezultat.

Exemplul video de uscare a 8 kg de grăsime în 8 zile!

Dieta si meniuri pentru barbati

Acum vom vorbi despre caracteristicile alimentelor în timpul uscării.

Desprinderea depozitelor de grăsimi subcutanate este un proces complex și energetic intensiv. Cu un deficit de zahăr, organismul consumă glicogenul muscular și numai apoi grăsimile subcutanate. Cum trebuie să mănânci dieta cu condiția ca un astfel de efect?

În timpul uscării, consumați alimente cu conținut scăzut de carbohidrați. Lista conține supă de carne, apă minerală, fructe de mare fierte, ouă fierte, produse lactate, pește și carne albă, castraveți, varză, ridichi, ardei verzi, verdeață și dovlecei.

Printre produsele alimentare interzise sunt pâine, dulciuri, produse de patiserie, sare și legume bogate în amidon. Am prezentat o versiune generalizată a dietei de sex masculin în timpul uscării, rupându-l în câteva săptămâni.

 1. Prima săptămână. Rata zilnică de carbohidrați pe kilogram de greutate corporală nu trebuie să depășească 2 grame. Numărul de mese pe zi - 6. În dieta include albușuri de ouă, brânză de vaci cu conținut scăzut de grăsimi, orez brun, brânză, piept de pui fiert, fructe sărate, legume și uleiuri vegetale.
 2. A doua săptămână. Din a doua săptămână, nutriția devine mai rigidă, iar rata de carbohidrați pe kilogram de greutate corporală este redusă la 1 gram. În prima jumătate a zilei puteți mânca terci. Nu mancati mai mult de 120 de grame de mancare la un moment dat.
 3. A treia săptămână. Carbohidrații (pe kilogram de greutate corporală) reduși la 0,5 grame pe zi. Frecvența meselor nu se schimbă, iar din dietă să se aducă fructe cu brânză.
 4. A patra săptămână. O singură porție de terci nu trebuie să depășească 6 linguri, iar lista alimentelor interzise include morcovi și ridichi. Când apar slăbiciune, somnolență și gură uscată, se retrag din dietă, deoarece acestea sunt semne de oxidare a sângelui. Carbohidrații vor ajuta la eliminarea senzațiilor neplăcute.
 5. A cincea săptămână. O lună mai târziu, rata zilnică de carbohidrați a scăzut la 50 de grame pe zi. Din dieta pentru a exclude toate cerealele. Se permite să mănânce salate, legume proaspete și verdeață. Lipsa fibrei de plante poate duce la otrăvirea cu cetonă.
 6. A șasea săptămână. Dieta devine extrem de săracă, iar meniul este foarte limitat. Produsele lactate ar trebui excluse din dietă, deoarece conțin zahăr, care este interzis în această etapă de uscare.
 7. A șaptea săptămână. Din acest punct, puteți începe o retragere treptată din dietă și creșteți cantitatea de carbohidrați la 0,5 grame pe kilogram de greutate corporală. Adăugați legume și fructe de mare proaspete la regimul alimentar.
 8. A opta săptămână. În dieta introduceți treptat carbohidrați, îmbogățind meniul cu cereale, fructe, produse lactate și legume. Deplasați-vă în direcția opusă.

Recomandările nutriționale sunt generale. Pentru a obține rezultate maxime fără a compromite sănătatea, se recomandă să consultați un nutriționist profesionist.

Uscarea corpului pentru fete la domiciliu

Multe fete au auzit despre uscarea corpului la domiciliu, cu toate acestea, nu toată lumea înțelege ce reprezintă această tehnică de slăbire.

Uscarea corpului este redusă la arderea rapidă și eficientă a masei de grăsime. Această metodă de pierdere în greutate este preferată de culturistii profesioniști în timpul pregătirii pentru concurs.

Potrivit profesioniștilor, nu trebuie să vă implicați în această tehnică, deoarece uscarea mușchilor cu o pierdere drastică de depuneri de grăsime pentru un corp feminin nepregătit este supus unui mare stres, ceea ce duce deseori la consecințe nedorite.

Uscarea corpului - etapa finală a unei alimentații speciale, ale cărei rezultate trebuie susținute de o pregătire intensivă, de o rutină zilnică adaptată și o alimentație adecvată.

Program de instruire pentru fete

Pentru fiecare fată, programul de antrenament pentru uscarea corpului este individual. Recomandările sunt generale.

Toate grupurile musculare ar trebui să fie implicate în formarea de forță. Dacă acest lucru nu este făcut, corpul va considera masa musculară ca o "povară inutilă" și o va distruge.

 • Experții recomandă combinarea antrenamentelor cu aerobic. Antrenamentele aerobice completează formarea de forță. În acest caz, nu trebuie să exagerați. Aerobica arde grăsimi, dar în timpul uscării organismul suferă deficiențe nutritive, astfel încât procesul de ardere a masei musculare poate începe.
 • Un set universal de exerciții nu există. Numai un antrenor profesionist poate alege opțiunea perfectă. Când uscați corpul la domiciliu, este necesar să monitorizați în mod regulat modificările din organism. Dacă apare chiar o ușoară derapare, programul trebuie corectat imediat.
 • În antrenamentul de acasă includeți câteva abordări pentru o duzină de repetări ale coardei.
 • A alerga în parc este o mare plus față de sarcina principală. Rulați timp de 30 de minute. Rularea va pompa picioarele si va elimina grasimile.
 • Alternative la alergare - mersul pe jos, înotul, sporturi de echipă: fotbal, baschet, volei.
 • Conform opiniei general acceptate, dimineața o persoană arde mult mai multă energie decât la prânz sau seara.

Pentru ca uscarea acasă să fie extrem de eficientă, întoarceți-vă antrenamentele cu o nutriție adecvată.

Program de formare video

Dieta și meniul pentru fete

Era rândul să vorbim despre hrănire în timpul uscării corpului feminin. Dieta și meniurile în această perioadă includ alimente bogate în proteine ​​care contribuie la creșterea masei musculare.

 1. În dieta include piept de pui, pește macră, ouă, lapte și brânză de vaci. Găină de găină fără piele și ouă - gătiți.
 2. În timpul uscării, excludeți alimente afumate, alimente grase și prăjite, conserve și muraturi.
 3. Când uscați corpul, este mai bine să fiți aburit sau să fierbiți alimente. Ar trebui să pariați pe legume și legume cu fibre mari.
 4. Numărul meselor - cel puțin opt, în două ore.
 5. Planificați calorii.
 6. Renunță la dulce. Excludeți din dieta de biscuiți, dulciuri, produse de făină, produse de patiserie și condimente. Puteți înlocui o cantitate moderată de fructe.
 7. Beți până la trei litri de lichid pe zi. Refuza cafeaua pentru că îndepărtează apa din corp. În schimb, vă sfătuiesc să beți ceai verde.

În timpul regimului alimentar nu este interzis să se organizeze zile de repaus. O dată pe săptămână puteți mânca ceva cu moderatie. Acest lucru va oferi o ușurare psihologică și va menține regimul. Fetele care posedă o voință de invidiat fac fără ea și obțin rezultate impresionante.

Subtilitățile pierderii în greutate și dieta pentru fete dezmembrate în videoclip

Împărțiți uscarea corpului pentru fete în 3 etape. Dacă urmați instrucțiunile, totul se va rezolva și răspunsul organismului la schimbări va fi mai puțin pronunțat.

 • În stadiul inițial al dietei sunt alimente bogate în carbohidrați, legume și alimente fierte. După câteva zile, începeți o tranziție lină la proteine. Să mănânci în porții mici.
 • După 15 zile, vă puteți răsfăța cu o cantitate mică de dulciuri, care normalizează zahărul din sânge. Dimineața, mâncați carbohidrați, în al doilea - proteine. Gătitul trebuie să fie cu ulei de măsline sau de in.
 • A treia etapă de uscare a corpului este cea mai dificilă. Aportul de proteine ​​a scăzut la 5% din greutatea corporală, iar rata zilnică a carbohidraților la 80 de grame. Suplimente nutritive cu activitate fizică. Agitați umerii, lucrați la brațe, pregătiți-vă picioarele și acordați atenție dezvoltării altor grupuri musculare.

Durata acestor etape nu depășește trei luni. În această perioadă, puteți pierde cu ușurință până la 7 kilograme. Înainte de începerea procesului, trebuie să contactați un antrenor profesionist și un nutriționist pentru a elabora un plan de formare și a elabora o dietă care să țină cont de caracteristicile corpului.

În concluzie, aș adăuga că într-o persoană care respectă în mod consecvent aceste recomandări, țesutul adipos lasă destul de repede. Dar rata intensivă de pierdere în greutate este inacceptabilă, astfel că pierderea în greutate trebuie controlată. Corpul unei fete pe zi nu ar trebui să piardă mai mult de 200 de grame de greutate. La o viteză mai mare, puteți conduce organismul într-o stare de stres sever, ca rezultat, acesta va începe să stocheze pe grăsime.

Țesutul adipos este în mod necesar prezent în corpul uman. Pentru femei, rata minimă de 12% din greutatea corporală. În construirea atletică, cantitatea de grăsime reprezintă până la 10%.

Vizionați videoclipul: 872 days in Leningrad. In the loop of starvation (Noiembrie 2019).

Lasă Un Comentariu