De ce are loc efectul deja vu

Pentru umanitate, efectul deja vu este un fenomen misterios. Apare brusc și durata de câteva secunde. Mă întreb de ce există un efect deja vu?

Efectul deja vu într-un vis

Ați văzut într-un vis un loc pe care l-ați vizitat deja, dar nu în viața reală? Aceste sentimente - o manifestare a efectului deja vu într-un vis, care sporește mințile oamenilor de știință timp de o sută cincizeci de ani. Lumina științei, explicând fenomenul, a prezentat o varietate de motive pentru apariția sa. În material, voi lua în considerare trei dintre ele.

Primul motiv: ecouri ale trecutului

În vise reflectă experiența personală a unei persoane obținută într-o viață anterioară. Fenomenul transmigrației sufletului. Oamenii după astfel de vise și-au adus aminte de lucruri pe care nici nu le-au putut ghici. De exemplu, un călător, care a decis să se odihnească vara într-o altă țară, fără probleme, a găsit ruinele unui castel pe un teritoriu necunoscut, în care, conform visului său, a lucrat ca un majordom.

Unii psihiatri susțin că somnul poate reproduce într-adevăr evenimentele pe care o persoană le-a experimentat într-o viață trecută.

Al doilea motiv: amintiri uitate

Oamenii de știință care nu cred în transmigrarea sufletelor explică fenomenul deja vu într-un vis cu amintiri uitate. Acestea sunt impresii copilărești sau evenimente minore care au fost înregistrate odată. În timpul somnului, astfel de "memorii" se ridică din adâncul memoriei și se îndreaptă spre conștiință.

Al treilea motiv: darul predicției

Conform celui de-al treilea motiv, deja vu într-un vis sunt predicții și amintiri care nu s-au suprapus la suprafață și care nu s-au ridicat. Viitorul se formează în subconștient, iar imaginea finală a evenimentelor viitoare se reflectă în visuri.

Teoria spune că o persoană în gânduri poate pătrunde atât în ​​trecut, cât și în viitor. Când o persoană doarme, el vede ceea ce sunt îndrăgite de cele mai puternice emoții. Acesta poate fi un succes în carieră, o odihnă la mare sau o împărțire cu a doua jumătate. Experiențele provoacă vise, inspirând încrederea pe care evenimentul le-a văzut deja. Este un fenomen al somnului care vă va ajuta să vă pregătiți pentru viitorul test, bucurie sau succes.

Deja vu într-un vis - vocea subconștientului, care merită o atenție deosebită. Scrieți un astfel de vis pentru a analiza ulterior și a trage anumite concluzii.

Există adesea cazuri în care visul este ceva familiar - o persoană, o clădire sau un oraș, dar nu-l ții minte. Este posibil ca amintirile pierdute în memorie să se reflecte în vis. Dacă vedeți un astfel de vis, studiați istoria strămoșilor, găsiți fotografii vechi sau colaje. Acest lucru vă va ajuta să găsiți răspunsul la noaptea deja vu.

Dacă într-un vis aspirațiile și dorințele sunt reflectate, cel mai probabil, în viitorul apropiat te vei găsi într-o situație asemănătoare cu un complot visat. Unii cred că astfel de vise sunt cheia pentru gestionarea vieții și modelarea viitorului.

Vizionați videoclipul: Efectul Mandela. Amintiri Din Universuri Paralele? (August 2019).

Lasă Un Comentariu