De ce nu pot dormi în fața oglinzii

O oglindă este o piesă de mobilier prezentă în fiecare casă în mai multe exemplare. Din timpurile medievale, oamenii consideră că este un lucru misterios. Psihii spun că nu puteți dormi în fața unei oglinzi. Să vedem de ce.

Motivele interdicției

După ce am analizat o mulțime de învățături, prejudecăți și credințe, am reușit să aflu că nici o cultură din lume nu salută plasarea oglinzilor în dormitor, spre deosebire de o canapea sau un piept de sertare.

 • Daune la aura. Dacă o persoană din oglindă este reflectată împreună cu obiecte cu colțuri ascuțite, ei își vor deteriora aura.
 • Forțe străine. Credintele spun ca fortele celelalte lumi prin oglinzi privesc lumea noastra. Aceste vederi nu sunt întotdeauna caracterizate de o energie proastă, ci perturbă calmul dormitorului. Acest lucru se manifestă prin iritabilitate, stare proastă și somn sărac.
 • Alchimiștii medievali credeau că ghouls și vampiri, prin reflecții, au aspirat energia vitală dintr-o persoană.
 • Impact negativ asupra relațiilor de familie. În aceeași cameră există un cuplu real și reflecția lui, care poate provoca adulter.
 • Sufletul și sticla. În timpul somnului, sufletul merge într-o călătorie și, dacă o oglindă atârnă în dormitor, va cădea în sticla și nu va găsi o cale înapoi.
 • Lumini paralele. Oglinda este poarta spre lumea paralelă. O persoană care dormește începe să comunice cu alte forțe lumii și să spargă conexiunea stabilită, chiar dezmembrarea produsului nu va fi suficientă.
 • Sursa energiei negative. Într-un vis, o persoană este supusă influenței energiei negative care poate veni dintr-o oglindă. O astfel de energie va provoca o stare proastă și bunăstare.

Dacă vă simțiți ciudat în fiecare dimineață și starea dvs. de spirit este mai bună, oglinda din dormitor poate fi adevărata cauză a afecțiunilor, pe lângă problemele de sănătate. Există trei modalități de a ieși din situație - pentru a vedea un medic și a fi supus unei examinări a corpului, scoateți accesoriul din dormitor sau perdea înainte de a merge la culcare.

Cum să vă protejați de influența oglinzilor

În această parte a materialului voi împărtăși modalități de a proteja împotriva influenței rele a oglinzilor. Atunci când le folosiți, vă veți proteja și veți atrage bani și noroc în casă.

 1. Nu dorm în dormitor, mai ales pe tavan. Plasare acceptabilă în interiorul ușii dulapului.
 2. Dacă pe suprafață apare o fisură, aruncați-o imediat. Cauza defectului poate fi o energie negativă.
 3. Păstrați suprafața perfect curată. Locurile, praful și murdăria au un efect negativ.
 4. Nu atarna la intrarea in casa, ca sa nu sperii norocul. Când noroc vine în casă și se vede în reflecție, are impresia că totul este bine în locuință și se pornește în căutarea unui alt refugiu.
 5. Nu atârnați unul față de celălalt, altfel se formează un fel de coridor în apartament, care, asemănător cu o "gaură neagră", absoarbe energia pozitivă.

Nu exclud că cititorii vor găsi materialul absurd. În plus, spre deosebire de superstiție, mulți oameni dorm în liniște în fața oglinzilor și nu dau disconfort. Prin urmare, dragi cititori, doar tu decideți dacă să plasați oglinzi în dormitor.

Oglinda și istoria ei

O oglindă este o piesă de mobilier cu o suprafață netedă mare, capabilă să reflecte lumina. Primele oglinzi au apărut în secolul al XIII-lea și au fost realizate din argint, cupru sau bronz.

La începutul anului 1279, John Pekam a descris tehnica de a face o oglindă. Stofa lichidă a fost turnată într-un recipient din sticlă printr-un tub special, care acoperă suprafața interioară a vasului cu un strat uniform. După uscare, vasul a fost rupt în bucăți mari, ceea ce a distorsionat ușor imaginea, dar a rămas curat.

Un secol mai târziu, un atelier de oglindă a apărut în Germania, iar la începutul secolului al XV-lea, venețienii au obținut un brevet pentru producția de oglinzi, ceea ce ia permis să devină monopolisti în acest domeniu de 150 de ani. Produsele venețiene nu erau inferioare prețurilor locuințelor sau navelor mici de mare. Numai regii și nobilii au cumpărat astfel de lucruri.

Regina Franței, care a urcat pe tron ​​la mijlocul secolului al XVI-lea, a fost foarte îndrăgită de suprafețele reflectorizante și nu a răscumpărat bani pentru cumpărarea lor. Din motive de păstrare a trezoreriei, ministrul de finanțe a mituit mai mulți meșteri de sticlă pentru a se muta în Franța și a deschide o fabrică de oglinzi. Deci, prima fabrica a fost inaugurata in 1665.

În Evul Mediu, oglinzile au fost distruse, pentru că se credea că diavolul se ascundea de cealaltă parte și, cu ajutorul lor, vrăjitoarele chemau să le distrugă și să le ascundă secrete.

În prezent, oglinzile sunt folosite în designul interior, în industria automobilelor, în echipamentele fotografice și în științe.

Aș fi recunoscător dacă vă lăsați părerea în acest sens în comentariile. Ar fi minunat să descrii evenimentele misterioase care au avut loc în dormitorul dvs. cu o oglindă.

Lasă Un Comentariu