Ce să dați sorei dvs. pentru ziua de naștere - liste de cadouri

În articol, vă voi spune ce să vă dau sora dvs. pentru o zi de naștere, să împărtășiți idei și liste cu daruri. În consecință, veți putea oferi sorei dvs. un cadou minunat care vă va arăta atenția și va aduce multă bucurie.

Exemple de liste de cadouri

 • Dacă sora este un adult și a reușit să înceapă o familie, prezintă un lucru mic care va ajuta la menținerea vetrei familiei. Un procesor de bucătărie, un mixer, un cuptor cu microunde, un fier modern sau un aspirator sunt perfecte pentru acest cadou.
 • Sora, dornică de gătit, poate fi prezentată pe ustensile frumoase pentru ziua de naștere. Un set de tigăi sau oale, castron pentru salată, boabe de soi, set de ceai. Ea va fi încântată și o carte de bucate bună. Dacă există dificultăți în alegerea dvs., consultați-vă cu mama. Ea va sugera o idee valoroasă.
 • Nu ignora cadouri personalizate. Vorbim despre cosmetice și parfumuri. Dacă nu există cunoștințe bogate în acest domeniu, dați sora dvs. un certificat de cadouri pentru produse cosmetice.
 • Un accesoriu elegant, fie că este un sac de ambreiaj, un rucsac din piele, o eșarfă de lână sau o brățară la modă, este o opțiune de cadou demnă.
 • Atunci când alegeți bijuterii, luați în considerare vârsta destinatarului. Sora mai tânără se potrivește cu cerceii de argint, iar doamna adultă - brățară de aur.
 • Cadouri emoționale, cum ar fi un bilet de vacanță, cumpărați, ținând cont de timpul liber al sorei.
 • Pentru sport, dați o bicicletă, un patine cu role sau un tracker modern de fitness. Dați-i un adevărat fan al sporturilor extreme un salt de parașută sau un zbor cu balonul de vizitare a orașului peste orașul tău natal.

După cum puteți vedea, există o cantitate imensă de daruri surorii sale iubite. Cu toate acestea, vă recomand să faceți un pic diferit. Este mult mai bine să inviți o soră la un restaurant sau la o cafenea pentru cină. Ziua de naștere va fi o mare ocazie pentru o întâlnire, în care vă veți aminti de copilărie, veți discuta problemele familiei sau planurile pentru viitor. Această opțiune este ideală pentru persoanele care rareori văd surorile lor.

Indiferent de opțiunea de cadou, asigurați-vă că ați completat-o ​​cu un buchet de flori. Și pentru ca adăugarea să fie originală, în loc de lalele sau trandafiri vii, puteți folosi flori uscate. Acest buchet va decora casa si de multi ani va va reaminti sora ta de tine.

Ce să-ți dai sora ta pentru Anul Nou?

Nu contează cât de mult plănuiți să cheltuiți pentru cumpărarea unui cadou de Anul Nou pentru sora ta. Principalul lucru este să vă pregătiți în avans vacanțele de Anul Nou. Puteți da ceva mic, elegant, sănătos, cald sau comestibil.

 1. Tort și o sticlă de vin bun. Vizitează-te, ia-ți tandemul cu tine. Vinul poate fi cumpărat la un magazin de specialitate și puteți comanda un tort sau îl puteți coace singur. Site-ul nostru vă va spune ce torturi de Anul Nou merită o atenție deosebită.
 2. Dacă sora ta preferă să gătească, dă o carte de bucate profesionistă scrisă manuală.
 3. Depășind Internetul în căutarea ideilor originale de cadouri, am găsit câteva opțiuni mai bune. Acestea includ un suport pentru pungi. Acest lucru simplu și util este convenabil de utilizat. Pe titular poți atârna o geantă, o umbrelă, haine.
 4. Diamond sharpener cuțit este o opțiune bună. Se pare că un astfel de lucru nu este cel mai bun cadou de Anul Nou. Dar așteptați. Nu fiecare fată este capabilă să aleagă în mod independent un set de cuțite de înaltă calitate și să le ascuțeze independent.
 5. Puteți găsi un număr foarte mare de cadouri pentru Anul Nou. De exemplu, oglinzi cosmetice, seturi de manichiură, cutii de sticlă.
 6. Dacă examinați cu grijă punga de machiaj a surorii ei, puteți observa absența oricăror mijloace - pudră, ruj sau cremă. Puteți oferi șampon, gel de duș, aparate mici, fier de curling sau uscător de păr.
 7. Cadouri la modă - o eșarfă luminată, mănuși calde, o pălărie tricotată în volum, un guler sunt ideale pentru Anul Nou.
 8. Dacă vă străduiți să faceți un cadou exclusiv, acordați atenție obiectelor realizate manual. Lumânările vor decora dormitorul, și săpunul de casă este un loc în baie. Această categorie de cadouri include, de asemenea, vaze, bile de Crăciun, case de ceai, tăvi, plăci decorative de tăiere și alte lucruri.

Sunt de acord, ideile cadourilor de Anul Nou pentru sora ei sunt bune și necostisitoare. Voi adăuga, adesea cluburi sportive în timpul sărbătorilor de Anul Nou dețin diferite promoții. Aceasta este o mare oportunitate de a cumpăra câteva bilete la un discount și de a începe să jucați sport împreună cu sora dvs. în anul următor.

Cum de a alege un cadou pentru sora mea

O soră este iubită, o prietenă loială și apropiată, care va sprijini, va da sfaturi sau ajutor în orice moment.

La începutul articolului, ați aflat ce este mai bine să oferiți daruri surorii ei pentru ziua ei de naștere și pentru Anul Nou. Cred că ați observat că recomandările sunt de natură generală și că vizează surorile adulte. În concluzie, vă voi spune cum să alegeți darul potrivit pentru sora ta mică în funcție de vârstă.

Sora mică

Dacă o soră merge la grădiniță sau școală primară, va fi ușor să alegeți un cadou. Lista articolelor include categorii - fapte, jucării și kituri de dezvoltare.

 • Designerul pentru fete, un set pentru creativitate, cartea în curs de dezvoltare, un joc de bord sau un puzzle. Principalul lucru este că lucrul ales este sigur și adecvat vârstei.
 • Alegerea unei jucării, ghidați de interese și hobby-uri. Opțiunea ideală este o jucărie moale sau o păpușă, făcută sub forma unui erou preferat din desene animate.
 • Acțiune cadou - o sărbătoare tematică, vizitarea unui delfinar, un parc de distracții și un planetariu, călărie. O instituție potrivită vă va ajuta să alegeți dorințele zgârieturilor.

Teen sora

Practica arată că fetele în adolescență îngrijesc în legătură cu aspectul. Prin urmare, alegeți un cadou pentru o sora adolescentă ar trebui să fie printre cosmetice, accesorii și îmbrăcăminte.

 1. Stiluri de brand faimoase. În timpul selecției, ghidați după gusturile, caracteristicile figurii și culoarea preferată a surorii mai mici.
 2. Bijuterii și bijuterii. Vă recomandăm alegerea să se oprească pe bijuteriile frumoase, dar inconspicuoase, cu cleme fiabile.
 3. Accesorii de moda - portofel, eșarfă, sac. Este important ca piesa aleasă să se potrivească cu dulapul în stil și culoare.
 4. Cosmetice de înaltă calitate, selectate în funcție de vârstă, tipul de piele și părul unui adolescent.
 5. Dacă aveți bani, puteți dona aparate mici. Lista de lucruri include: un jucător cu căști bune, un telefon mobil, un comprimat și alte gadgeturi.
 6. Dacă doriți să șocați pe sora dvs., organizați o sesiune foto pentru ea. Performanța ar trebui să implice numai profesioniști, inclusiv fotograf, artist de machiaj și stilist.

Dacă ideile mele nu se potrivesc și este imposibil să alegi un cadou pentru sora mea, încercați să recurgeți la ajutorul prietenilor ei. În timpul nostru de a rezolva această problemă este mai ușor prin intermediul rețelelor sociale.

Sora adulților

Femeile adulte nu sunt interesate de bastoane, și pot cumpăra lucrurile necesare pe cont propriu. Prin urmare, a face un cadou memorabil și impresionant nu este ușor.

 • Banii sunt prea drăguți. Este mai bine să opriți alegerea certificatului de cadou.
 • Certificat într-un salon de înfrumusețare sau o excursie la stațiune. Cu toate acestea, în ultimul caz, nu ar face rău să comunice cu colegii săi și să clarifice dacă ghidul va oferi vacanță pentru restul.
 • Subiectul articolelor de interior și de uz casnic. Un cadou excelent poate fi o statuie frumoasă, o pictură, o vază personalizată sau o plantă exotică, cum ar fi o orhidee phalaenopsis.

O soră este persoana care merită cel mai mult daruri din mâinile fraților și surorilor ei. Dacă încerci să-ți exprimi dragostea și grija, e minunat. Datorită ideilor mele, colectate și sistematizate în material, puteți găsi un cadou minunat.

Vizionați videoclipul: Steaua sus răsare - Colinde de iarnă pentru copii. TraLaLa (August 2019).

Lasă Un Comentariu