De ce nu poți fotografia oamenii care dorm?

Conform regulii nerostite, împușcarea unei persoane care dorm pe o cameră este strict interzisă. Această superstiție are o vârstă decentă. Este greu de spus de unde a trecut. Este cunoscut faptul că el a reușit să stea ferm în mintea omenirii. Prin urmare, îmi voi da seama dacă este posibil sau nu să fotografiezi oamenii care dorm și de ce.

În afara ferestrei, epoca de înaltă tehnologie care, fără îndoială, plăcută. Să ne amintim ce a fost primul telefon mobil. Era o mică cutie de plastic cu un ecran alb-negru care comunica cu prietenii și cu oamenii apropiați. Telefoanele inteligente din ultimii ani apelează în orice direcție, trimite SMS-uri, redau muzică, încep jocuri, filme și ia fotografii profesionale.

Dezvoltate și aparate de fotografiat. Dacă ați folosit un film, care a necesitat un efort considerabil, acum este suficient să aveți o unitate flash și un calculator cu o imprimantă la îndemână. La listarea întregului pachet de fotografii de înaltă calitate pleacă câteva minute.

După cum ați înțeles deja, vom lua în considerare versiunile principale, cauzele și factorii care nu sunt recomandați pentru a fotografia oamenii care dorm.

Principalele motive ale interdicției

 1. O fotografie este un purtător al unei cantități mari de informații despre persoana capturate pe ea. Dark magicians folosesc aceste informații pentru a distruge de la distanță imaginea descrisă în fotografie ca o vraja, daune sau ochi răi. Prin urmare, fotografiile unei persoane care dorm, nu ar trebui să fie postate pe Internet pentru ca toți să le vadă. Nu este exclus ca magicianul întunecat să-și poată face munca cu ajutorul unei fotografii electronice.
 2. În antichitate se credea că sufletul părăsește corpul în timpul somnului și se duce în cealaltă lume. Prin urmare, o persoană de dormit este mai vulnerabilă la blesteme. În plus, nu se recomandă trezirea bruscă a unei persoane, altfel sufletul nu va avea timp să se întoarcă. Motivul pentru trezirea bruscă poate fi un blitz de cameră. Au existat cazuri în care o persoană care sa trezit brusc a început să se bâlbâie.
 3. Primele camere au fost caracterizate de dimensiuni mari și costuri ridicate, iar oameni bogați au fost implicați în fotografie. Atunci când un prieten apropiat sau o rudă a părăsit această lume, familia sa întristat din greu. Rezultatul a fost o tradiție teribilă, când decedatul a fost adus în formă, îmbrăcat și fotografiat. În același timp, seamănă puternic cu o persoană vie. Căpitanul are ochii închise și multe asemănări cu cel decedat.
 4. În timpul somnului, persoana se relaxează cât mai mult posibil, din cauza căruia o gură se poate deschide involuntar, se formează o expresie ridicolă a feței și începe să curgă saliva. Fără îndoială, puțini oameni vor să fie fotografiați în această formă. Unii meseriași publică astfel de imagini în domeniul social. rețele care aduc puțină bucurie pentru a le prezenta.
 5. Internetul este plin de fotografii ale unor oameni aleatorii care au adormit în transportul public, pe o bancă dintr-un parc, într-o audiență universitară sau în altă parte. Jumărașii jolly care îndepărtează de bunăvoie colegii, vecinii și străinii care dorm într-o poziție interesantă, nici măcar nu cred că o astfel de imagine poate fi neplăcută.

Am enumerat 5 motive principale pentru care nu ar trebui să îndepărtați oamenii care dorm. Bineînțeles, numai tu decizi dacă o faci.

De ce nu pot fotografia copiii care dorm

Aproape fiecare mamă la vederea unui copil dormit are o dorință de a face o fotografie. Nu este surprinzător, deoarece în vis copilul este drăguț și nemișcat și va fi posibil să-i luați o fotografie ca un suvenir. Dar experții nu recomandă acest lucru. Care este motivul?

 • Sănătate. Când un copil doarme, funcțiile corpului său încetinesc, activitatea creierului scade semnificativ - corpul cu sufletul se odihnește și lucrează într-un mod diferit. În timpul somnului, copiii încearcă să înțeleagă și să învețe ceea ce au întâlnit înainte. Un bliț strălucitor al camerei, însoțit de un clic puternic, poate să trezească și să sperie copilul. Acest lucru va duce la fobii și probleme cu sistemul nervos. Sănătatea și fotografierea copiilor în somn sunt lucruri incomparabile.
 • Afectarea vederii. Photo flash-ul este dăunător ochilor copiilor, mai ales dacă fotografia este făcută noaptea. Desigur, într-un vis pleoapele sunt închise, dar acest lucru nu protejează ochii de efectele dăunătoare. Dacă aparatul foto este adus aproape de fața copilului, aparatul său vizual va fi deteriorat.
 • Aura copiilor. Există o opinie că aura copilului rămâne în fotografie. În consecință, chiar și o persoană apropiată, uitându-se la o fotografie, poate să-l rănească neintenționat. Ce să spun despre oameni care pot face acest lucru cu intenție.
 • Suflet. Ca și în cazul adulților, sufletul copilului în timpul somnului părăsește corpul. Fotografierea bruscă poate provoca o trezire ascuțită, ca rezultat, sufletul nu va putea să se întoarcă. Obișnuia să explice moartea bruscă a nou-născutului. Oamenii de știință încă nu pot explica acest fenomen.
 • Superstiții. Dacă faceți o fotografie a unui copil adormit, ochii din imagine vor fi închise, care este asociat cu cei morți. Prin urmare, probabilitatea de deces iminent poate fi atasata copilului capturat. Acest lucru se datorează atragerii negativului în domeniul energiei copiilor.
 • Viața personală. Fiecare persoană are dreptul la intimitate, iar copiii nu fac excepție. Un copil dormit nu are ocazia să aprobe fotografia și publicarea ulterioară a imaginilor. Părinții care decid să lucreze puțin cu aparatul de fotografiat ar trebui să ia în considerare acest lucru.

În concluzie, voi observa că fiecare mamă trebuie să decidă singură dacă să creadă în prejudecăți și să facă poze cu copiii ei care dorm. Unele dintre motivele descrise au o explicație logică, veridicitatea celorlalți este îndoielnică. Unele mame își iau copiii fără teamă, împărtășesc fotografiile și nu cred în prejudecăți, alții, din cauza superstiției, categoric nu susțin această practică.

Vizionați videoclipul: CE SE INTAMPLA CU TINE CAND DORMI ? (August 2019).

Lasă Un Comentariu