Lapte castan lichid pentru pierderea în greutate - recenzii reale ale medicilor

Subiectul conversației de astăzi va fi slăbirea lichidului de castani, revizuirile reale ale medicilor, cum să luați acest instrument. Multe fete se luptă cu obezitatea. Unii dintre ei folosesc acest nou instrument, așa că vă prezint castanul lichid și spuneți întregul adevăr.

Comentariile medicilor despre castan lichid

Oamenii care vând o castan mai subțire susțin că activează organismul pentru a lupta împotriva excesului de greutate și ajută la pierderea a până la 7 kilograme pe lună. Cumpărarea la farmacie nu funcționează. Puteți comanda numai prin Internet.

Dacă sunteți interesat de acest mijloc de a pierde în greutate, asigurați-vă că ați citit materialul înainte de a cumpăra. În această parte a articolului veți găsi recenzii ale medicilor despre castan lichid. Pe baza informațiilor primite, veți lua decizia finală.

  • Pe paginile de site-uri de vânzare postate informații, în conformitate cu care castan lichid distruge ușor celulele grase. Acest lucru se datorează accelerației metabolismului și creșterii consumului de energie. Potrivit medicilor, medicamentele care oferă un astfel de efect nu sunt produse.
  • Descrierea medicamentului spune că întărește sistemul imunitar, crește rezistența și restabilește vitalitatea. De fapt, rezistența fizică nu afectează imunitatea, iar vitalitatea este un concept filosofic. În ceea ce privește cofeina, care este substanța activă a castanului lichid, nu este capabilă să consolideze sistemul imunitar. Ați auzit vreodată că, în caz de epidemie de gripă, medicii au recomandat ca pacienții să bea cafea?
  • Castanele lichide reduc pofta de mancare. Acesta este singurul element adevărat din descriere. Dacă cafeina este folosită în doza corectă, aceasta reduce pofta de mâncare și aceasta este cheia pentru a scădea în greutate. În cazul apetitului crescut, oamenii se hrănesc și corpul lor este saturat de calorii.
  • Vanzatorii sustin ca castanul lichid restabileste echilibrul natural. Medicii nu sunt capabili să comenteze acest lucru, deoarece producătorul nu a specificat ce fel de echilibru este în discuție. Nu există echilibru natural în corpul uman.
  • Potrivit producătorului, castanul lichid este un produs natural fără contraindicații, dar aceasta este o farsă. Suplimentul conține cafeină, care este interzisă în cazul hipertensiunii și a altor boli ale sistemului cardiovascular. Cafeina produce insomnie și este interzisă pentru persoanele care suferă de diabet. În plus, caracterul natural al produsului nu este o garanție a siguranței sau un avantaj distinct. Wolf fructe de padure sau amanita sunt produse naturale, dar acest lucru nu le face utilizabile.
  • În reclame se spune că eficacitatea aditivului a fost dovedită în mod repetat. Într-adevăr, experții au efectuat studii care au confirmat eficacitatea castanului lichid în lupta împotriva obezității, dar cu condiția ca medicamentul să fie combinat cu exerciții fizice. În ceea ce privește certificarea, aproape toate produsele vândute prin Internet sau într-o farmacie, au un certificat de calitate.
  • Pe paginile site-urilor de vânzare sunt publicate opiniile experților - "doctori" în haine albe. Nu este greu de ghicit că astfel de fotografii ale medicilor sunt concepute pentru a câștiga încrederea vizitatorilor și pentru a crește vânzările. Cel mai adesea, fotografiile sunt preluate din fotografii sau motoare de căutare, fără acordul acestor persoane.

Rezumând, vreau să rețin că, cu ajutorul castanului lichid, dacă puteți pierde în greutate, atunci numai în combinație cu o nutriție adecvată și sport. În plus, este necesar să utilizați medicamentul cu precauție extremă, deoarece există contraindicații. În sine, acest aditiv este ineficient și, pentru a obține un rezultat printr-o abordare integrată, instrucțiunile trebuie respectate cu strictețe.

Cum să luați castan lichid

Lapte castan lichid - un medicament inovator pe bază de plante, prin care, după cum spun vânzătorii, puteți pierde în greutate. Contrar numelui, o substanță stimulatoare numită guarana este inclusă în produs.

Dacă decideți să încercați suplimentul în practică, învățați cum să îl luați în mod corect. Cu toate acestea, vă sfătuiesc să atingeți obiectivul într-un mod diferit.

  1. Luați înainte de mese de două ori pe zi, pre-dizolvate în apă curată sau iaurt de casă.
  2. Pulberea trebuie diluată în lichid. Utilizarea în formă uscată este interzisă. Pot fi preparate ca ceai obișnuit. Lichidul castan nu este un medicament care nu conține substanțe sintetice. Pentru a obține rezultatul necesită o utilizare prelungită, exerciții suplimentare și dietă. Numai în acest caz va fi posibilă îndepărtarea șoldurilor și reducerea volumului abdomenului.
  3. Dacă prietenii vă asigură că ar putea să piardă în greutate cu acest instrument, nu-l credeți. Nu te baza pe acest medicament. Mult mai bine dacă reevaluați dieta și jucați sport. Principalul lucru pe care organismul la primit în mod regulat activitate fizică. Nu este necesar să mergeți la sală. Alternativ, puteți merge la lucru pe jos.

Aditivul datorat efectului de stimulare nu este lipsit de contraindicații. Medicamentul crește tensiunea arterială și accelerează bătăile inimii. Este interzisă utilizarea pentru persoanele cu probleme cardiace, hipertensiune arterială sau insomnie.

Dacă doriți să scăpați în greutate, încercați să utilizați mai multe metode în același timp. Sportul combinat cu nutriția adecvată este mai eficient decât un supliment alimentar. Nu se bazează complet pe droguri, chiar și în cazurile în care eficacitatea lor este confirmată de rezultatele cercetării. Practica arată că persoanele cu probleme grave de obezitate participă de obicei la astfel de evenimente. Rezultatul este mai vizibil atunci când se dovedește a pierde în greutate cu 20-30 kilograme. Dacă este vorba de câteva kilograme, utilizarea acestor aditivi se poate transforma într-o pierdere de bani.

Unde pot cumpăra castan lichid?

Cumpara castan lichid poate fi exclusiv prin intermediul internetului. Când am aflat despre asta, am avut imediat o altă întrebare. De ce un astfel de medicament inovatoare și eficient nu este vândut în farmacii?

Paginile site-ului conțin informații conform cărora vinde produsul original și au certificatele și licențele necesare. În același timp, din motive necunoscute, instrumentul nu este menționat nici în Registrul aditivilor de origine biologică. Ce să spun despre lipsa de informații despre înregistrarea unei mărci comerciale.

Se poate spune cu încredere că castanul lichid, fără o combinație cu dieta și exercițiul fizic, este un instrument inutil pentru pierderea în greutate. În lupta împotriva kilogramelor, vă sfătuiesc să vă țineți gura închisă, să ocoliți frigiderul, să jucați sport și să încredințați publicitatea mai puțin.

Lasă Un Comentariu