Ceaiul monastic - adevărul sau divorțul? Întregul adevăr despre ceaiul monastic

În condițiile moderne, oamenii în lupta împotriva diferitelor boli recurg la ajutorul remediilor populare, inclusiv ceaiul monastic. De fapt, această băutură este utilă, dar nu la fel de mult ca și producătorii. În articolul de astăzi veți găsi o poveste pe tema "Ceai monastic - este adevărat sau divorț?".

Compoziția ceaiului monastic

Viața vieții mănăstirilor nu este ușoară. Ea este însoțită de o muncă fizică tare și postul aspru. În același timp, călugării refuză în mod voluntar multe beneficii. Ei susțin puterea spiritului și a sănătății lor cu ajutorul unei băuturi unice - ceaiul monastic.

Pentru prepararea elixirului, ei folosesc ierburi, frunze și fructe de plante. Compoziția este determinată de scopul funcțional și de diversitatea iarba și plantele care cresc pe teritoriul mănăstirii.

Recolta materii prime numai persoane cu cunoștințe. Ele selectează cu grijă fructele, lăstarii și frunzele de plante și se usucă cu grijă. După aceea, materiile prime uscate sunt zdrobite bine. Rezultatul este un ceai care are un efect tonic și de întărire.

Compoziția ceaiului monastic poate include cimbru, căpșuni, coacăz negru, mușețel, eucalipt, păducel, marjoram, trandafir și alte ingrediente.

Opinia experților despre ceaiul monastic

Experții declară sincer că comercianții care se străduiesc să vândă produse le furnizează proprietăți pozitive. Lista acestor produse și ceaiul monastic și castanul lichid, potrivit acestora, care ajută la scăderea în greutate, scapă de obiceiurile proaste și chiar vindecă boala.

Cu toate acestea, nu a fost înregistrat un singur fapt de a pierde în greutate sau de a vindeca boala prin ceaiul monastic, care a putut găsi confirmarea. Pe Internet, este imposibil să găsiți recenzii pozitive de la experți de renume despre această băutură. Fiabilitatea recenziilor utilizatorilor obișnuiți este îndoielnică.

Desigur, în vremurile vechi, oamenii folosesc pe scară largă ceaiul monastic ca agent fortificant. Cu asta nu poți contesta. Cu toate acestea, băut-o pentru pierderea în greutate sau lupta împotriva alcoolismului nu are sens. Cuvintele de marketing - un truc planificat.

Aplicarea ceaiului monastic

Pentru a începe, voi lua în considerare principiile generale de preparare a unei băuturi, iar apoi mă voi concentra asupra variațiilor de rețete care se concentrează asupra utilizării în anumite condiții.

Ceaiul preparat într-un ceainic standard. 200 de mililitri de apă fiartă sunt suficiente pentru o lingură de frunze de ceai. Acoperiți iarba cu apă, așteptați puțin și lăsați-o să bea. Păstrați acest elixir "universal" mai bine în frigider, până la 48 de ore.

Observ că colecția conține substanțe active. Înainte de utilizare, vă recomand să consultați un medic.

Consumul de ceai monastic este interzis pentru persoanele cu intoleranță individuală la ingredientele care alcătuiesc compoziția. Fetele în situația de a folosi sunt nedorite, iar copiii sunt permise de la vârsta de 12 ani.

Când o persoană urmărește să vindece diabetul, să îndepărteze obiceiurile proaste sau să corecteze o figură, el recurge la folosirea diferitelor mijloace. Internetul este plin de eulogii despre ceaiul monastic miraculos, care se ocupă cu eficiență ridicată. Observați, recenzii, nimic nu a fost susținut.

Ceai monastic împotriva fumatului

Potrivit producătorilor, cu ajutorul acestui ceai din plante poți scăpa cu ușurință de obiceiurile proaste. Vom analiza compoziția în detaliu pentru a afla dacă problema fumatului poate fi rezolvată cu ajutorul unei băuturi.

 • Hypericum și Medunitsa. Aceste ierburi comune sunt folosite în medicina alternativă și au un efect antiinflamator asupra organismului.
 • Rădăcină rădăcină. Agent antiinflamator foarte eficient.
 • Flori Linden. Ajută la tuse cronică, care însoțește în mod constant fumătorii.
 • lumanarica. Ea are un efect expectorant, îndepărtează flegma și mucusul din plămâni. Ajută la curățarea sistemului respirator al gumei și al toxinelor.

După ce am studiat cu atenție compoziția acestei colecții, este sigur să spunem că în ea există doar două componente valoroase - flori de tei și mullein. Aceste plante curăță plămânii, ceea ce facilitează lupta împotriva dependenței de nicotină. Vândute în farmacii într-o formă separată, la un preț mult mai mic. Componentele rămase în lupta împotriva țigărilor nu sunt importante.

Din alcoolism

Abuzul de alcool este o boală cronică gravă. Rudele unui alcoolic fac eforturi de neconceput să-l ia de la alcool. În curs sunt chiar și mijloace neconvenționale care reprezintă o amenințare pentru organism.

Producătorii ceaiului monastic susțin că băutura - un mijloc eficient împotriva alcoolismului. Potrivit acestora, ceaiul este capabil să reducă pofta de băuturi alcoolice, să atenueze sindromul de retragere, să elimine toxinele din organism și să îmbunătățească funcționarea ficatului. Este posibil să nu mai bem în realitate?

 1. Eucalipt, mușețel, tămâie și sunătoare. Aceste componente ale colecției sunt caracterizate prin acțiunea anti-inflamatorie și reduc intoxicația corpului.
 2. Succesiunea. Îmbunătățește imunitatea și accelerează vindecarea rănilor. În timpul luptei împotriva dependenței de alcool este folosit ca ajutor.
 3. brusture. Planta provoacă o reacție puternică a organismului la alcool. Dacă se utilizează cu alcool, există heralduri de mahmureală puternică.
 4. maghiran. Nu există un sedativ mai bun. Când o persoană refuză să bea, el este depășit de stres. Iarbă îi ajută să facă față acestei situații.
 5. Pajiști și păducel. Îmbunătățește funcția cardiacă și reduce probabilitatea unui atac de cord sau a unui accident vascular cerebral.

Ceaiul monahal pentru alcoolism are o compoziție efectivă. Este adevărat, unele plante, otrăvitoare și reacția organismului la impactul lor este imprevizibilă. Prin urmare, este mai bine să folosiți ceaiul ca ajutor.

Pentru diabet

Diabetul zaharat este o boală gravă. Potrivit medicilor, pe planetă există 400 de milioane de oameni cu un astfel de diagnostic, iar numărul de pacienți crește constant și rapid.

A trăi cu această boală implică urmărirea celor mai stricte diete, pastile și injecții. Furnizorii de ceai monahal susțin că ajută la scăderea diabetului zaharat. Așa e?

 • brusture. Reduce probabilitatea unui salt ascuțit în glucoză. Este extrem de important pentru diabetici, deoarece reduce riscul de comă hiperglicemică.
 • afin. Antioxidant natural. Îmbunătățește vederea și reduce zahărul.
 • Hypericum și musetel. Efect antiinflamator. Îmbunătățește crampele stomacale și îmbunătățesc sistemul digestiv, care este util pentru diabet.
 • mărăcini. Stimulează inima, saturată cu vitamina "C", care întărește sistemul imunitar.

După ce am studiat cu atenție compoziția, concluzionăm că acest tip de colecție monahală este adecvată pentru utilizarea în diabet numai ca aditiv. Înainte de utilizare, consultați un medic. A vindeca diabetul cu ajutorul lui este imposibil.

slăbire

Fiecare doamnă se străduiește să aibă figura perfectă. Adevărat, nu vreau întotdeauna să lucrez la mine. Prin urmare, fetele cumpără în farmacii tot felul de ceaiuri, taxe și pastile care ajută, în funcție de publicitate, să piardă în greutate, să elimine șoldurile și să facă o cifră subțire.

Acest lucru este cunoscut producătorilor ceaiului monastic și nu ratați ocazia de a câștiga. Pe Internet poți achiziționa cu ușurință o colecție monahală pentru pierderea în greutate. Putem doar să dăm seama dacă este eficientă.

 1. Fenicul și musetelul. Efect antiinflamator asupra sistemului digestiv. Aducerea înapoi la normal a proceselor digestive este utilă pentru pierderea în greutate.
 2. Iarbă a Senei. Laxativ.
 3. Linden și menta. Datorită efectului diuretic, excesul de umiditate este îndepărtat din corp. Rolul acestui proces în scăderea în greutate este extrem de important.

Pe baza compoziției, concluzionăm că reducerea greutății este asigurată prin eliminarea fluidului din organism. Acesta este un proces periculos, deoarece împreună cu lichidul din corp lasă nutrienți. Fără consultarea medicului pentru a utiliza această colecție este nesigură pentru sănătate.

De la paraziți

În descrierea colecției monahale relevante a spus că este un instrument eficient împotriva paraziților. La prima vedere, se poate părea că ceaiul este compus din plante secrete, despre care reprezentanții științei nu știu nimic. De fapt, structura include plante ușor de asamblat pe cont propriu sau achiziționate la farmacie.

Lista de plante medicinale este prezentată: mușețel, șarpe, calendula, pelin, menta, frunze de mesteacăn și coaja de stejar. După ce a studiat compoziția, credința într-un miracol dispare repede și pentru un motiv bun.

Experții spun că niciuna dintre componente nu este capabilă să elimine viermi și alți paraziți din intestine. Sunt inutili împotriva bacteriilor, a ciupercilor și a virușilor. Cu ajutorul colecției, este imposibilă restaurarea organelor interne distruse de paraziți. O concluzie - un divorț.

În concluzie, voi adăuga că producătorii de pe site-urile lor recomandă folosirea ceaiului produs în mănăstire chiar și pentru tratamentul prostatitei, indiferent de formă. În același timp, medicii observă că prostatita acută este însoțită de durere ascuțită și sănătate precară. Prin urmare, în astfel de condiții, omul nu este dependent de ceai.

În forma cronică de prostatită, băutura va fi de asemenea inutilă. Dacă medicamentele avansate nu se pot confrunta cu această afecțiune, ce putem spune despre această "lucrare neglijentă" pe care o "iau" pentru o mulțime de bani. Poate că acest ceai este capabil să faciliteze evoluția bolii, dar instrumentele clinice oferă și un astfel de efect. În același timp, calitatea și originea lor sunt fără îndoială. Într-un cuvânt, ceaiul monastic este un aditiv la medicamentul principal.

Unde pot cumpăra ceai monastic adevărat

Practica arată că este imposibil să cumperi ceai monastic la farmacie. Nu este surprinzător, deoarece farmacistul care respectă auto-voința nu va oferi băutura călugărilor în locul medicamentelor. În ceea ce mă privește, aceste taxe ar trebui vândute în supermarketuri. Cu toate acestea, din cauza costurilor ridicate de aici, el nu va putea atrage un număr suficient de cumpărători. De aceea, astfel de produse sunt distribuite prin Internet, unde probabilitatea de a cumpăra un produs de calitate tinde la zero.

Puteți obține ceai adevărat numai în mănăstire. După cum înțelegeți, nu fiecare instituție are propriul portal. Prin urmare, aproape toate ofertele de pe Internet pot fi considerate divorț.

În mod similar, nimeni nu poate spune ce este parte din acest ceai misterios vândut pe Internet. Cine colectează materii prime și produce produsul finit este, de asemenea, un mister. În același timp, există oameni care cumpără acest instrument și folosesc fără cea mai mică idee din ce constă.

Pentru a nu fi pe lista victimelor frauduloase, înainte de a face o achiziție, este necesar să cunoașteți compoziția ceaiului și să citiți recenziile. Dacă se găsesc doar oudă laudativă, aceasta trebuie avertizată imediat. Nu va face rău vânzătorului să afle din ce ceai de mănăstire este adus pentru a contacta reprezentanții mănăstirii și pentru a vă asigura că nu sunteți înșelați.

Principala problemă în cumpărarea unei băuturi este considerată o cantitate mare de înșelăciune, pe care o înconjoară. Pachetul de ceai primit de obicei indică numele societății comerciale, și nu mănăstirea. Adesea, nu există nici măcar instrucțiuni de utilizare. Aceasta înseamnă că, în timp pentru o campanie de publicitate, vânzătorii se ascund pur și simplu în spatele numelui mănăstirii, ceea ce confirmă faptul că a fost divorțat.

Cred că dacă ar crea într-adevăr un astfel de instrument de vindecare, toată omenirea ar ști despre asta. Natura recompensa omul cu mintea lui, astfel încât să poată distinge adevărul de ficțiune. Nu crede publicitatea. În ceea ce privește ceaiul mănăstirii, nu poate vindeca bolile. Dacă doriți să-l gustați, mergeți la mănăstire în persoană. Deci, puteți achiziționa un produs de calitate și puteți aranja o mică odihnă pentru dvs.

Lasă Un Comentariu