Alegerea unui nume pentru un copil în funcție de luna de naștere

Nume - un identificator de persoană, un mijloc de personalizare. În timpul selecției numelui copilului trebuie să gândiți cu atenție și să cântăriți totul.

Nume de bebeluși după luna de naștere

Fiecare familie are propria tehnică pentru a alege un nume pentru un nou-născut. Unii folosesc calendarul bisericii, alții urmează semne, iar alții ascultă sfatul unei rude. Există părinți care sunt interesați de cum să numească un copil născut într-o anumită lună.

Ianuarie.

 • Băieți: Valentin, Pavel, Yegor, Kirill, Fedor, Artem, Nikita.
 • Fetele: Evgenia, Irina, Vasilisa, Anastasia, Polina, Maria, Tatyana.

Februarie.

 • Băieți: Grigore, Boris, Oleg, Yuri, Roman, Timofey, Kirill.
 • Fetele: Maria, Zoya, Christina, Veronica, Valentine, Anna, Rimma.

Martie.

 • Băieți: Leonid, Anton, Matvey, Yuri, Yaroslav, Vasile, Alexey, Danil.
 • Fetele: Christina, Marina, Nika, Galina, Margarita, Antonina, Marianna.

Aprilie.

 • Băieți: Danil, Zakhar, Filip, Ivan, Nikolay, Samson, Antip, Peter.
 • Fete: Lydia, Anastasia, Alexandra, Maria, Eva, Sofia, Akulina.

Mai.

 • Băieți: Konstantin, Serghei, Vitaly, Mikhail, Lawrence, Gregory.
 • Fetele: Valentina, Zoe, Alexandra, Pelageya, Irina, Taisiya, Christina.

Iunie.

 • Băieți: Oleg, Michael, Dmitry, Jan, Gabriel, Cyril, Tikhon.
 • Fetele: Antonina, Theodora, Cyrus, Kaleria, Theodosius, Valeria, Nelly.

Iulie.

 • Băieți: Stepan, Efim, George, Eugen, Stanislav, Ivan, Roman.
 • Girls: Inna, Anna, Olga, Zhanna, Marina, Efrosinia, Alevtina.

August.

 • Băieți: Rodion, Iuri, Vladimir, Maxim, Konstantin, Denis, Boris.
 • Fetele: Praskovya, Valentina, Magdalena, Milena, Maria, Svetlana, Serafim.

Septembrie.

 • Băieți: Lawrence, Denis, Arkhip, Victor, Ilya, Zakhar, Gleb, Timofey.
 • Fete: Credință, Natalia, Nadezhda, Martha, Raisa, Lyudmila, Anfisa.

Octombrie.

 • Băieți: Nikolay, Georgy, Pavel, Alexander, Khariton, Vyacheslav, Nikita.
 • Fetele: Marianna, Praskovia, Jonah, Zlata, Pelageya, Ariadne, Veronica.

Noiembrie.

 • Băieți: Dmitri, Taras, Vasili, Kuzma, Zinovy, Artem, Andrey, Atanasie.
 • Fetele: Natalia, Zinovia, Maria, Nelly, Anna, Anastasia, Euphrosyne, Claudia.

Decembrie.

 • Băieți: Artem, Mark, Trifon, Moise, Semyon, Valerian, Zakhar.
 • Fetele: Augusta, Olga, Angelina, Marina, Zoya, Anfisa, Ekaterina, Anna.

Acum, la dispoziția dumneavoastră, o listă de nume populare. Pe baza lunii în care sa născut copilul, veți găsi o opțiune excelentă. Amintiți-vă, materialul este informativ, acesta este doar un indiciu.

Planul pas cu pas

Nume - un simbol al omului, care reflectă caracterul. Când părinții se confruntă cu acest exercițiu fascinant, apar dificultăți. Nu este surprinzător, deoarece mama asociază opțiunea pe care tatăl ei o place cu o persoană neplăcută și invers. Ce să spun despre bunicii care se străduiesc să participe la ea.

În această parte a articolului voi împărtăși recomandări, vă voi prezenta sfaturi utile și puncte pe care ar trebui să le acordați atenție în timpul rezolvării problemei.

 1. Combinație cu patronimic și prenume. Joncțiunea numelui și a numelui intermediar ar trebui să fie fără un număr mare de vocale sau consoane consecutive. Această combinație nu va aduce nimănui plăcere.
 2. Lipsă de disonanță. Deseori numele nu este în legătură cu numele sau patronimicul. Motivul pentru acest fenomen - diferită "naționalitate". Prin urmare, dacă tatăl este chemat în mod vechi rusesc, alege același copil și viceversa.
 3. exotice. Numele de o natură exotică sunt combinate cu nume care sunt rare în rândul locuitorilor din Rusia. Principalul lucru este că nu rimează cu numele de familie, deoarece astfel de combinații sunt comice și urâte.
 4. Numele animalului. Trebuie să existe opțiuni diminutive armonioase. Dacă nu sunt acolo, copiii vor mai veni cu ceva și nimeni nu va garanta că noțiunea va fi bună.
 5. iniţialele. În timpul selecției, nu toată lumea acordă atenție inițialelor, dar în zadar. Uneori, un astfel de lucru este neplăcut, mai ales dacă inițialele ajung la un cuvânt indecent sau urât.

Cu un nume de succes, copilul va deveni o persoană independentă, încrezătoare, cucerind vârfuri și atingând succesul.

Cum să sunați la un băiat

Nu știu ce opțiune vă place cel mai bine, dar principalul lucru este că acesta armonizează cu numele și prenumele. Mulți oameni aleg nume populare, nu acordă atenție faptului că sună rău cu alte componente.

Moda este instabilă. Ceea ce este acum la vârful popularității va deveni obișnuit și răspândit în câțiva ani.

 1. Arthur. Această variantă universală are rădăcini celtice. Transportatorii săi sunt, de obicei, ospitalieri, entuziaști, personalități emoționale. Sunetele din orice țară aduce noroc.
 2. Herman. Iritabil, viclean, încăpățânat. Dar răbdarea lor cu aspirația ajută la realizarea succesului în viață și în carieră. La începutul secolului era ceva obișnuit, dar apoi popularitatea sa a scăzut.
 3. Lubomir. Popular în Republica Cehă și Polonia. Lubomire, oameni consistenți, inteligenți, pragmatici care vin în orice moment la salvare. Dacă opriți alegerea, veți observa că copilul diferă de colegii săi printr-un sunet armonios.
 4. Nathan. Cu câțiva ani în urmă, sa întâlnit numai în Israel. Sub influența modei a câștigat popularitate printre popoarele slave. Purtătorii acestui nume universal și frumos sunt oameni înzestrați, flexibili și înțelepți. În original, accentul se pune pe ultima literă "a", deși cealaltă opțiune este, de asemenea, corectă.
 5. Stanislas. Rădăcini poloneze. Stanislavii sunt oameni persistenți, decenti, amabili, cu opinia lor. Stas - o versiune prescurtată, mai armonioasă. Versiunea feminină a lui Stanislav este rară.
 6. Felix. Rădăcinile latine, foarte rare. Felixes sunt norocosi in viata si cariera. Obținerea popularității, a căzut pe lista celor mai frumoase nume din Rusia.

Aceasta este o listă de eșantioane de nume populare de sex masculin. Du-te la alegere în mod responsabil, pentru că îl va însoți pe fiul său toată viața.

Cum să numești o fată

Mulți părinți încep să fie interesați de alegerea unui nume din momentul concepției, deoarece medicina ajută la cunoașterea sexului cu mult înainte de naștere.

 • Anna. Nu va lăsa vârful popularității. Ann are o inimă mare, un gust delicat, mâini de aur. Sunt aduși, dezinteresați, atenți, atenți.
 • Olga. Anul Nou dă popularitate pentru acest nume norvegian vechi. Olga este o persoană feminină, serioasă, ambițioasă, grijuliu, o excelentă gazdă și soție. Dacă vă numiți fiica dvs. Olya, ea va reuși și va construi o familie fericită.
 • credință. Rădăcinile slave. Credintele sunt înțelepte, prudente, prudente, cu gândire logică. Fiind o persoană ascultătoare, blândă și afectuoasă, Vera își stabilește obiective mari și nu le schimbă niciodată. Comoara sa este considerată modestie.
 • speranță. Era comună printre slavii. Speranțele sunt personalități intenționate, aventuroase, emoționale, zgomotoase care prețuiesc autoritatea și valorile familiei. Mintea și sociabilitatea Nadi susține rudele și prietenii.
 • milena. Întâlnirea cu o fată cu acest nume este rară. Dacă vrei ca fiica ta să fie moale, bună, blândă, aceasta este cea mai bună opțiune. Pentru Milena nimic nu este mai important decât familia. Pentru că virtutea și loialitatea față de părinții ei îl iubesc pe soțul ei, colegii.
 • Nina. Nu înțeleg de ce acest nume grec este acum o raritate. Este uitat nedrept. Nina este o persoană independentă, independentă, auto-iubitoare și încăpățânată, care este pregătită de orice pentru dreptate. Datorită punctualității, responsabilității și principiilor, se simte confortabil în funcția de președinte. Softness, feminitatea, farmecul aduce popularitate între oameni.

De la mine voi adăuga că părinții iubesc să studieze dicționare, căutând sensul și originea numelui. Nu vă recomand să aveți încredere necondiționată în interpretări. Utilizați recomandările general acceptate pentru a face alegerea corectă, iar copilul va primi un motiv de mândrie.

Lasă Un Comentariu