Cum să crești unghiile la domiciliu

La sfârșitul secolului al XX-lea, unghiile prelungite erau o minune. Astăzi pentru prelungirea unghiilor de fete este o procedură obișnuită de cosmetică. Articolul vă va spune cum să crească unghiile la domiciliu cu gel, mătase și acrilic.

Cum să crească unghiile la domiciliu gel - instrucțiuni pas cu pas

Gelul este potrivit pentru incepatori sa se construiasca, pentru ca are o calitate remarcabila: atunci cand intarzie, elimina si elimina defecte minore. Contrar loialității față de lipsa de experiență, instrumentul necesită o manipulare atentă.

 • În primul rând, pregătiți locul de muncă. O masă obișnuită va face. O lampă ultravioletă va fi instalată liber pe ea și nu există suficient spațiu pentru manipulare.
 • Principalul lucru este că există un soclu lângă masă, iar lumina directă a soarelui nu cade pe suprafață. Gelul se întărește rapid sub influența radiației ultraviolete, iar la lumina zilei viteza de întărire împiedică formarea de gălbenele.
 • Înainte de procedură, pregătiți unghiile naturale. Taiați-le cu atenție și modelați-le cu un fișier de unghii. Îndepărtați cuticulele și spargeți suprafața într-un bloc. După efectuarea acestor manipulări, îndepărtați polenul de la tăiere cu un șervețel sau o perie.
 • Următorul pas implică degresarea. Dacă acest lucru nu se face, gelul se va lipi prost de plăcile de unghii și se va exfolia. Utilizați un instrument special. Maeștrii îl numesc un primer deoarece oferă formare preliminară.
 • Atașați matrița la unghia pregătită, care trebuie să se potrivească sub marginea plăcii unghiei. Pentru a fixa marginile libere cu adeziv, înfășurați-le în jurul plăcuțelor și apăsați ușor. Forma pentru extensie este făcută astfel încât chiar și un începător să poată determina poziția corectă. Principalul lucru este că nu există găuri.

Folia de temelie asigură lungimea și forma unghiei, poziția corectă. Dacă este setat incorect, unghiile prelungite vor crește în lateral. Verificați poziția matrițelor de sus și în profil.

 • După instalarea șablonului, continuați să aplicați gelul cu o perie mică. Ca rezultat, placa de unghii trebuie acoperită cu un strat continuu, uniform. După ce porniți lampa și uscați gelul aplicat sub raze purpurii timp de 30 de secunde. Nu folosiți uscător de păr.
 • Apoi, luați din nou peria și continuați formarea unghiei. Extindeți-l în funcție de model, ghidat de gabaritul de lungime. Cu ajutorul ochiului de plasă, faceți lungimea unghiilor la fel. Apoi, rețineți din nou sub lampă timp de aproximativ un minut pentru a fixa complet gelul. Când unghiul acumulat devine ferm, scoateți șablonul de sub el. Este disponibil și nu mai este necesar.
 • Folosind un fișier, ajustați neregulile și ajustați lungimea. Această procedură se efectuează imediat sau după extinderea tuturor unghiilor. A doua opțiune este preferabilă, deoarece permite obținerea simetriei.
 • Vă sfătuiesc să pictați cuiele extinse, să pictați sau să decorați cu un decor. Maeștri pentru a realiza efectul de a efectua decorarea mai multor tipuri de gel multi-colorat. La domiciliu, limitați la colorarea standard.

Instrucțiuni video în trepte

În prezența unui instrument bun, acumularea de acasă folosind un gel este o sarcină realizabilă. Cu respectarea tehnologiei, unghiile prelungite se mențin bine, dar după câteva săptămâni va exista o nevoie de corecție datorată creșterii unghiilor naturale și deplasării stratului de gel. Faceți-o ușor. În cele din urmă, unghiile prelungite în combinație cu o coafură vor face imaginea unică.

Cum să crești cuie fără gel - capacitatea de mătase

Clădirea de matase ajută la obținerea de gălbenele frumoase. Această tehnologie oferă un aspect mai natural din punct de vedere al aspectului. Unghiile naturale primesc daune minime. Baza construcției de mătase este utilizarea de bucăți mici de mătase, fibră de sticlă sau mătase artificială.

Procedura cosmetică se realizează de către maestru, deoarece începătorii, din cauza lipsei de experiență în timpul acumulării, aleg o abordare prea agresivă a tratamentului unghiilor sau o depășesc cu cantitatea de adeziv.

Mătasea este un material ușor și subțire, care servește ca o opțiune ideală pentru plăcile de unghii fragile și slabe. Utilizarea sa nu interferează cu unghiile naturale de respirație, ceea ce nu este cazul gelului sau acrilului.

Datorită fragilității ridicate a mătăsii nu este potrivită pentru fetele care joacă sport sau manoperă. În toate celelalte cazuri, acumularea de mătase este o opțiune excelentă.

Avantajele și dezavantajele extensiilor unghiilor de mătase

În construcția de mătase există avantaje, printre care: costuri reduse de întreținere, calitate excelentă a reparațiilor, deteriorarea minimă a unghiilor naturale. Unghiile de mătase arată naturală și realistă. Pentru comparație, utilizarea acrilică pentru a obține un astfel de rezultat este problematică. Căutați pe Internet fotografii ale lucrărilor terminate și comparați rezultatele. Diferența este vizibilă.

Înmulțirea și dezavantajele mătăsii nu lipsesc. Acesta este un rezultat redus și un rezultat pe termen scurt. Unghiile de mătase nu mai sunt de o săptămână.

Dacă vă decideți să creșteți unghiile cu mătase, vă sfătuiesc să o faceți în salon, ceea ce minimizează probabilitatea deteriorării unghiilor naturale. În caz contrar, va dura mult timp pentru a efectua operația la domiciliu.

 1. În primul rând, curăță-ți bine unghiile naturale, degresați-le și lustruiți-le, astfel încât materialul să adere bine la placa de unghii. După acoperirea gălbenelei cu un strat de adeziv special.
 2. Aplicați o bucată de țesătură de mătase pe adeziv pentru a se potrivi cu lungimea și forma unghiilor pe care doriți să le obțineți. Folosind un baston de portocaliu, slefuiți ușor mătasea și îndepărtați excesul cu un trusă de unghii.
 3. Aplicați un strat de gel activator. De îndată ce stratul este uscat, se aplică nisipul și vopselele după cum doriți. Dar multe frumuseți refuză să folosească mijloace decorative, preferând unghiile de mătase "curate".

Dacă, cu ajutorul extensiilor de mătase, încercați să acoperiți plăcuța de unghii deteriorată pentru o vreme, nu recomand să folosiți lac. Ca rezultat, unghiile deteriorate pot crește fără dificultăți și veți putea să urmăriți creșterea și, dacă este necesar, să faceți ajustări. Mai jos veți găsi un videoclip care va dezvălui secretele și subtilitățile extensiilor de mătase.

Instrucțiuni video

Cum să crească acrilicele

Orice salon de înfrumusețare va oferi servicii pentru extensii acrilice. Maestrii vor face unghiile frumoase și bine îngrijite, iar datorită designului autorului, ele sunt și ele unice. Acest tip de procedură poate fi efectuată acasă.

Extensia acrilică ajută la creșterea lungimii unghiilor în condițiile unui apartament și aplică un model frumos pe suprafață. Dar, în ciuda complexității scăzute a procedurii, nu se poate face fără pregătire și instrumente.

O procedură cosmetică necesită un spațiu confortabil de lucru. Toate activitățile și manipulările se desfășoară convenabil pe o masă spațioasă. O astfel de suprafață de lucru este suficientă pentru a plasa uneltele și a instala lampa.

 1. Spălați-vă mâinile și tratați-le cu o soluție de alcool. Amintiți-vă că acumularea acrilică se efectuează numai pe o suprafață degresată.
 2. Folosind un băț portocaliu, îndepărtați cuticula. Dacă acest lucru nu este făcut, va provoca multe inconveniente, iar unghiile vor fi neglijente.
 3. Folosind fișiere de unghii, tratați suprafața unghiilor și eliminați strălucirea. Tehnologia considerată presupune lucrul cu o suprafață aspră. Procedați cu atenție în timpul prelucrării plăcii de unghii, altfel deteriorați-o.
 4. Lipiți cuiele scurte de pe formular și apăsați-l astfel încât să nu existe goluri. Dacă efectuați mai întâi o procedură cosmetică, vă sfătuiesc să faceți o cuie de o jumătate de centimetru mai lungă decât cea naturală.
 5. Suprafața șablonului de plastic pentru a da fișierul mânerului dorit. Apoi, acoperiți suprafața gălbenelei naturale cu un agent de degresare și așteptați până când se usucă.
 6. Următoarea etapă implică lucrul cu o pensulă și o pulbere acrilică. Periați înmuiată în monomer, apoi din pulbere, faceți bucăți de acril. Faceți curse mici folosind presiunea.
 7. Răspândiți bucata pe placă pentru a crea o peliculă, a cărei grosime trebuie să crească spre marginea unghiei. Cuiul extins la vârf trebuie să fie mai gros decât deasupra nivelului natural.
 8. Următorul pas este să netezi unghiile acrilice cu o perie și un monomer. Nu uitați, pe această suprafață va proiecta ulterior.
 9. După uscare, procesați cu fișiere de unghii și lustruiți. Va rămâne cu ajutorul lacului pentru a aplica imaginea de pe suprafață. Sub unghiul acrilic ultraviolet, unghiile devin galbene. Prin urmare, protejați-i de astfel de radiații.

Cu ajutorul instrucțiunilor de mai sus, fără probleme, cresc gălbenele fără ajutorul unui vrăjitor. În timpul creării designului, setul clasic de manichiură și lac de mai multe culori vor fi necesare. Amintiți-vă, acrilicul nu-i plac sculele decorative, care includ acetona, deoarece această substanță distruge structura sa.

Poate femeile gravide să crească cuie

O femeie caută mereu să pară imbatabilă, iar perioada de a purta un copil nu este o excepție. În general, această procedură cosmetică în timpul sarcinii este inofensivă. În materialele de construcție există compuși chimici care pot dăuna teoretic copilului nenăscut, dar concentrarea lor nu este suficientă pentru acest lucru.

Femeile insarcinate nu au voie sa efectueze procedura atunci cand folosesc materiale de calitate. În compoziția lor nu ar trebui să fie metacrilat de metil - o substanță interzisă pe teritoriul Americii și Europei. La concentrații mari, aceasta duce la perturbări grave în dezvoltarea fătului. În același timp, producătorii coreeni și chinezi o utilizează încă.

Sarcina este o perioadă crucială. Prin urmare, vă sfătuiesc să efectuați procedura într-o încăpere cu ventilație. Utilizați tot felul de antiseptice. În timpul procedurii, viitoarei mame se recomandă să fie într-o mască medicală și, după finalizare, spălați-vă mâinile și clătiți-vă nasul.

 1. Atunci când sarcina nu este interzisă pentru a utiliza gelul pentru a construi. Nu are miros puternic, dar se evaporă în timpul solidificării. Înainte de a intra în spitalul de maternitate, asigurați-vă că eliminați unghiile acumulate, deoarece medicii vor examina plăcile unghiilor.
 2. În ceea ce privește acrilicul, se caracterizează printr-un miros puternic. Prin urmare, construcția trebuie să fie în condiții de ventilație îmbunătățită. În caz contrar, respirați în perechi, ceea ce nu vă va fi benefic pentru dvs. sau pentru copilul nenăscut.

În timpul sarcinii, structura unghiilor sub influența modificărilor hormonale. Ca urmare, fetele de la unghii devin fragile sau puternice. În ceea ce privește unghiile prelungite, acestea sunt lipite prost și ușor respinse.

Nu sfătuiesc să construiesc în această perioadă interesantă și să aștept cu frumusețe până la vremuri mai bune. Praful de praf provoacă o iritare gravă a mucoasei nazale și duce la o reacție alergică. Din cauza deficienței de calciu, unghiile naturale devin fragile, ceea ce demonstrează încă o dată invazia procedurii.

Aveți grijă de unghiile prelungite

Grijă ușoară. Vizitați periodic un salon de înfrumusețare și efectuați o corecție. Maestrul va corecta ușor și rapid lungimea și va aplica materialul pe partea care a crescut.

Între vizitele salonului, aveți grijă de unghiile prelungite. Este ușor, dacă urmați regulile general acceptate.

 1. Dacă în arsenal nu există nici un remediu pentru îndepărtarea unghiilor, care să nu includă acetonă, asigurați-vă că ați cumpărat. Acetona este un solvent care poate distruge apariția gălbenelelor acumulate.
 2. Purtați mănuși de cauciuc atunci când utilizați detergenți agresivi. Acestea vor proteja placa de unghii și pielea mâinilor de efectele dăunătoare ale chimiei.
 3. Adesea, în intervalele dintre vizitele la salon există o nevoie de prelucrare a marginilor unghiilor. Fileurile de unghii utilizate în cazul unghiilor naturale nu vor funcționa din cauza înălțimii lor ridicate. Aveți nevoie de ferăstraie, care au caracteristici abrazive scăzute.
 4. Artificiale par durabile, dar asta nu înseamnă că nu pot fi rupte. Nu-i sfătuiesc să prindă, să apese sau să înghită. Damage acumulate placă, vă oferi un cui natural o mulțime de probleme.
 5. Materialele folosite în construcții nu sunt prietenoase cu temperaturi ridicate, impactul acestora conducând la apariția crăpăturilor și a stării de galbenitate. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunțați la saună sau la solar. Principalul lucru nu este să le supuneți unei schimbări puternice a temperaturii.
 6. După ce a construit cuticula crește mai încet. Uneori este necesar să o eliminați. Este mai bine să nu recurgă la metoda mecanică, să deteriorezi unghia. Cumpărați un instrument special pentru îndepărtarea cuticulelor. Aplicați-o pe piele, care este adiacentă la unghie, așteptați un pic, apoi îndepărtați-o cu un baston de lemn.
 7. Reglați în mod regulat pielea din jurul unghiilor cu uleiuri. Pătrund adânc, hrănesc plăcile de unghii și îmbunătățesc creșterea.

În concluzie, voi adăuga că nu se recomandă auto-îndepărtarea unghiilor acumulate. Este mai bine să așteptați un pic și să vă uitați la salon, mai degrabă decât pentru o lungă perioadă de timp pentru a trata unghiile deteriorate.

Vizionați videoclipul: Unghii cu gel acasa Unghii cu gel pas cu pas Unghii cu gel naturale (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu