Cadouri originale și neobișnuite pentru soțul ei

Luați în considerare darurile originale și ieftine pentru soțul ei pentru sărbătorile de sărbători. Am ales acest subiect dintr-un motiv, pentru că uneori este dificil să surprinzi un om. Iar atunci când vine o zi memorabilă sau sărbătoare, femeile se confruntă cu probleme.

Ce să-i dea soțului ei o zi de naștere originală și ieftină

Pentru orice om, ziua de nastere este cea mai importanta sarbatoare. Nu este surprinzător, pentru că în această zi se poate întoarce la copilărie pentru o clipă. Din aceasta devine vulnerabil și sensibil.

Chiar și un mic cadou poate aduce bucurie de neconceput și, din moment ce un soț este o persoană care întotdeauna susține și ajută, îți voi spune cum să cumpăr soțul meu pentru ziua lui de naștere. Pentru o percepție mai bună, voi împărți opțiunile în categorii.

 1. intelectual. Cumpărați o colecție de lucrări preferate sau o carte bună. Dacă aveți îndoieli, alegeți o carte electronică. Acest dar este la modă și modern. De asemenea, vă sfătuiesc să vă rog un soț intelectual cu un puzzle sau un joc de bord.
 2. culinar. Dacă soțul îi place să gătească, alege un grătar electric, o carte de bucătărie, un set de lopate și cuțite, un brazier.
 3. cosmetic. Nu este vorba despre creme, pulberi și cupoane pentru a vizita salonul SPA. Adică apa de toaletă și parfumul.
 4. tehnic. Este dificil să găsești un om care nu-i plac lucrurile tehnice. Achiziționați o unitate flash USB, o tabletă, o consolă de jocuri, o cameră video, difuzoare pe computer, un aspirator auto sau căști.
 5. practic. Pentru soțul dvs. iubit, cumpărați un rucsac, ceas, geantă sau organizator pentru mașini. Această categorie include îmbrăcămintea. Un soț va aprecia o cravată, o centură, o cămașă elegantă sau o jachetă din piele naturală.
 6. sport. Abonament anual la piscină sau la sală de gimnastică, simulator, set pentru gantere, geantă de dans, set pentru tenis de masă, costum sportiv sau adidași.
 7. economic. În viața fiecărui om vine o vreme când acordă mai multă atenție casei. Oferiți o piesă utilă, fie că este vorba de o cutie de scule, de un burghiu sau de un set de chei.
 8. Un hobby. Ca soție, ar trebui să știi hobby-urile soțului tău. Dacă da, face un cadou original este ușor. Cumpărați un cort, un set de picnic, o tijă de pescuit, o cutie de arme, un cuțit sau o cutie de plastic pentru pescar și vânător.
 9. plăcere. Cadouri care se încadrează în această categorie, provoacă o furtună de emoții și o mulțime de impresii. Aceasta este paintball, go karting, zbor balon, salt parașută, rafting fluvial.
 10. romantic. Aceasta este o seară romantică, care include cină și dans privat ca parte a programului de divertisment. În final, nu puneți un inel gravat sau un pandantiv.

Cred că, cu ajutorul acestei liste, se va găsi o opțiune de cadou pentru iubitul dvs. soț. Doar nu uitați să o împachetați frumos și adăugați o carte cu cuvinte calde. Crede-mă, această zi de naștere va rămâne în memoria unui soț pentru o lungă perioadă de timp.

Ce puteți oferi soțului dumneavoastră aniversare de nuntă

Aniversarea de nunta este un eveniment special. Unele cupluri căsătorite așteaptă o întâlnire rotundă, altele sărbătoresc anual. Fiecare persoană tratează această zi cu atenție și respect. Soții se pregătesc în avans pentru vacanță, vin cu un scenariu, aleg cadouri.

Aniversarea nunții nu este lipsită de daruri reciproc. Vom înțelege ce să-i oferem soțului ei în legătură cu acest lucru. Cred că multe femei căsătorite se confruntă cu această problemă.

Sfat uite în gusturile și hobby-urile iubitului. Nu durează să se conecteze și fantezie.

 • Calico nunta. Pentru o vacanță, obțineți o cămașă la modă, un tricou elegant sau lenjerie sexy. Un astfel de cadou va aduce o mulțime de bucurie tânărului soț și va fi profitabil, deoarece în primul an de viață de familie nu este întotdeauna posibilă cumpărarea de haine scumpe din cauza lipsei de bani.
 • Hârtie nunta. Pentru a prezenta o aniversare de nuntă, trebuie să fie făcută din hârtie. Un frumos album foto sau o carte săptămânală sau o enciclopedie va face.
 • Nunta din piele. Produsele din piele naturală costă foarte mult, dar de dragul unui bărbat îl iubește. Alegeți o centură, portofel, sacou, pantofi sau pungă de piele. Dacă nu există restricții în ceea ce privește finanțele, opriți alegerea pe o canapea din piele.
 • Lenjerie de nuntă. Produsele potrivite pentru casa, inclusiv o față de masă sau un pat. Dacă doriți să vă faceți soțul frumos, căutați un costum de in văr natural în magazine. Astăzi, o astfel de haină la înălțimea modei.
 • Nunta din lemn. Dacă v-ați căsătorit cu soțul dvs. timp de 5 ani, căutați un cadou în salonul de mobilier. El va fi încântat dacă alegeți un scaun balansoar confortabil, o masă de calculator sau un raft.
 • Tin nunta. Pentru cea de-a zecea aniversare de nuntă, oferiți soțului dvs. un produs metalic. Un breloc, un set pentru un kebab, un balon sau o lingură de nume.
 • Porțelan nunta. Dacă împliniți aniversarea unei nunți de porțelan, vă rog să-l întrebați pe soțul dvs. cu o ceașcă sau o cană, o sticlă de whisky sau brandy.
 • Argintiu nunta. Și aici, nimic complicat sau abstru. Țineți minte că în spatele unui sfert de secol de viață împreună. Ideale - inele de argint. Pentru un soț fumător, cumpărați o cutie de țigară de argint sau un cuțit de suveniruri acoperit cu argint.

Multe doamne tinere le dau anumite lucruri soților lor pentru aniversarea lor, dar nu iau în considerare faptul că darul poate fi imaterial. O călătorie comună la cinema, teatru sau restaurant merită atenție.

Dacă soțul / soția lucrează neobosit, faceți o odihnă. Aceasta este o excursie la mare sau la munte. Rezervați un bilet în avans și faceți o surpriză preferată în ajunul zilei memorabile.

Dacă nu aveți dorința sau posibilitatea de a pleca în străinătate, închiriați o cameră de hotel pentru câteva nopți și aranjați un weekend de lună de miere. Vă sfătuiesc să ajungeți la hotel în salonul de limuzină în timp ce beți șampanie.

Ce puteți oferi soțului dvs. pentru Anul Nou

La orizont, sărbătorile de Anul Nou și soțiile care se îngrijesc gândesc ce să le dea soțului.

Toată lumea se află într-o situație în care imaginația eșuează la momentul potrivit, iar ideile originale nu apar. Acest fragment al articolului va fi util pentru soțiile care s-au epuizat.

Puteți să vă rugăm soțul / soția dumneavoastră cu ajutorul unui suvenir drăguț, dar un lucru practic va aduce mai multă bucurie.

 1. Accesorii pentru activități în aer liber. Dacă iubitul tău conduce un stil de viață activ, prezintă echipament de pescuit de iarnă, un cort, un sac de dormit, o faianță funcțională sau un set pentru gătit pe câmp.
 2. Echipamente sportive. Dacă soțul visează la o bicicletă de schi sau montană nouă, mergeți la magazin și faceți o achiziție. Un astfel de dar îl va lovi în șoc.
 3. Accesorii auto. Dacă soțul / soția deține "calul de fier", el va fi încântat de un cerc încălzit, un navigator modern, un organizator multifuncțional sau un înregistrator video. Este important ca accesoriul să fie util. Este mai bine să refuzați jucăriile suspendate.
 4. Aparate și electronice. Este dificil să surprindeți o persoană cu o noutate tehnică, dar un laptop, un smartphone sau un comprimat nu va face rău nimănui. Vă sfătuiesc să cumpărați un laptop modern pentru soțul dvs. și să stabiliți un salut de Anul Nou ca pe un economizor de ecran.
 5. Lucruri utile. Categoria acestor cadouri este reprezentată de rucsaci, organizatori, portofele, pungi și alte bunuri. Atunci când alegeți un accesoriu, luați în considerare decizia de design și stil. Dacă cumpărați un portofel, puneți împreună o factură mare, o felicitare și o fotografie.
 6. ore. A susținut că ceasul - un dar rău. Cu toate acestea, mulți sunt fericiți să accepte noul mecanism, care contează timpul și decorează mâna. Nu uitați de ceasul de birou, care ocupă un loc vrednic pe desktop. Ce să spun despre diversele coșuri, cadre, pentru fotografii și figurine, echipate cu un ceas.

Ce puteți da fostului dvs. soț

Oamenii se întâlnesc, creează familii, câteodată fac parte. Divorțul nu este întotdeauna însoțit de încetarea relației. Fostul soț adesea continuă să comunice, mai ales dacă este legat de copii, de muncă și de amintiri plăcute.

Chiar dacă cunoașteți pasiunile fostului soț, alegeți un cadou în care va vedea sensul secret sau sugestia. Voi face o listă cu cele mai practice și versatile cadouri, datorită cărora vă puteți alege repede.

 • Hobby. Pentru un iubitor de lectură, prezentați o carte interesantă, un pescar adevărat vă va iubi uneltele de pescuit și accesorii și un sportiv un bilet de intrare în gimnastică sau un bilet la competiții sportive.
 • Album foto cu poze ale copiilor. Cu ajutorul fotografiilor, el învață cum s-au maturizat copiii și cum a trăit viața în timpul absenței tatălui ei.
 • agrement. Dacă nu există nici o problemă cu banii, cumpărați un fost soț / soție un bilet de vacanță și permiteți-mi să iau copilul cu tine. Acest lucru vă va permite să comunicați cu copilul și să vă petreceți timpul împreună. În același timp, toată lumea va câștiga.
 • Auto. Dacă fostul soț are o mașină, el va fi încântat de comunicatorul de mașină, ionizatorul de aer sau frigiderul compact. Astfel de dispozitive pentru masina va lumina o călătorie lungă sau plictisitor inactiv în blocaje de trafic.
 • accesorii. O bună opțiune Consider că lucrurile sunt utile în muncă. Dosar adecvat pentru documente, notebook, stilou, unitate flash sau ceva de genul asta. Dă-i un om de afaceri punctual un ceas.
 • Obiecte. Nu uitați de lucruri practice care pot simplifica cu ușurință viața unui burlac. Dă-i unui om singur un fier, un set de ochelari, o mașină de cafea, un ceainic, o pătură caldă sau o menajeră.

După cum înțelegeți, fostul soț poate fi mulțumit de diferite cadouri. Principalul lucru este că ei sunt neutri. După ce a trăit cu această persoană de ceva timp, probabil că ați studiat hobby-urile și ați luat cunoștință de tipul de activitate. Toate acestea vor oferi asistență neprețuită. Mult noroc.

Vizionați videoclipul: Idei de cadouri (Martie 2020).

Lasă Un Comentariu