Care este anul Cocoșului 2017

Vacanța de Anul Nou se apropie într-un ritm rapid. Și, deși rămân încă câteva săptămâni înainte de Anul Nou, mulți se pregătesc deja. Ei cumpără mâncare, aleg cadouri și gândesc ce să poarte și ce să sărbătorească Anul Nou 2017.

Ce culori să poarte pentru Anul Nou al Cocoșului

Anul Nou - un eveniment care are loc o dată pe an. Pentru ca aceasta să rămână în memorie pentru o lungă perioadă de timp, ea trebuie să fie făcută vesel și luminos.

2017 vine anul Red Roye Cocoș, a cărui culoare preferată este roșie. În orice moment, nuanțele de roșu erau asociate cu impulsuri de dragoste, pasiune, senzualitate și activitate. În ceea ce privește simbolul anului care vine, nu are o dispoziție calmă. Nu există loc pentru plictiseală și deznădejde.

Pentru a înțelege ce costum de culoare să poarte în vacanța de Anul Nou, să ne familiarizăm cu gusturile patronului anului. Umbra îmbrăcăminții alese trebuie să se potrivească cu talismanul. Acordați preferință unor ținte strălucitoare.

 1. Alegerea opririi la nuanțe asociate cu focul. Rochii sunt de culoare coral, roz, roscat sau rosu. Nu durează adăugarea altor culori la gama de culori, deoarece simbolul anului îi place originalitatea și fantezia. Dacă vă uitați atent la flăcări, veți vedea nuanțe verde, albastru, galben, portocaliu și roșu.
 2. Acordați atenție culorilor, ale căror nuanțe pot fi văzute, având în vedere flacăra unei lumanari. Margelele de aur, auriu, bej și cenușă, în combinație cu nuanțe roșii vă vor ajuta să creați o compoziție care să decoreze îmbrăcămintea festivă.

Îi sfătuiesc pe bărbați să renunțe la îmbrăcămintea de Anul Nou. Opțiunea ideală pentru ei este clasicul de culori stricte și reci. Nu este interzis să purtați un costum strălucitor, dar în acest caz nu puteți face fără accesorii accesibile.

Ce să poarte pentru partidul corporativ de anul nou 2017

Parteneriatul corporativ, care se desfășoară înainte de Anul Nou, este un eveniment distractiv și interesant care îi ajută pe membrii echipei să se întâlnească și să se facă prieteni. Acest lucru este bun, deoarece oamenii vor trebui să colaboreze tot anul.

Deci, la următoarea întâlnire, nu trebuie să fii jenat și să te frămiziți, reamintind imaginea festivă și petrecerea de Anul Nou, selectați hainele în avans și corect.

Ce să poarte o femeie pe corporație

Participanții la o petrecere corporatistă au libertatea de a alege un stil, dar nu vă lăsați deloc îndepărtați, mai ales dacă dețineți o poziție înaltă sau aspirați să vă deplasați pe scara de carieră. Un costum extrem de sincer sau fără gust nu va contribui la acest lucru. Astfel de haine vor avea un efect negativ asupra autorității, pentru că par să-i fie colegii o persoană frivolă și frivolă.

Parte corporatistă - o oportunitate de a demonstra gustul și personalitatea. Acest lucru se poate face numai cu ajutorul unor haine perfect amenajate, accesorii adecvate și pantofi frumosi.

 • Aruncați hainele de lungime sau formă neregulate. Vorbim despre rochii de mișcare scurte, înguste, lungi sau constrângătoare. Eșarfa nu va permite să demonstreze aptitudinea pe ringul de dans.
 • Cea mai bună opțiune este o rochie elegantă de Crăciun, oferind un confort maxim. Elementele sale decorative nu ar trebui să interfereze în timpul dansului. Dacă tinuta se îndoaie sau se încruntă fără griji, nu vă veți bucura de vacanță.
 • La petrecerea de corporație nu merge neapărat la rochie. Pentru a crea o imagine solemnă, utilizați o bluză festivă în combinație cu pantaloni sau o fustă. Principalul lucru este să faci articolele dulapului să arate elegante și costisitoare.
 • Opțiune - bluză de mătase împerecheată cu pantaloni din satin sau o fustă din piele, brocart sau piele de căprioară.
 • Nu țineți cont de spălătorie. Dacă alegeți greșit, aceasta va distruge chiar și un costum scump și frumos. Lenjeria nu trebuie să fie evidentă și să iasă din haine. Sunt de acord, linii vizibile de chiloți pe fundalul fustei sau sutienului aproape va strica doar aspectul. Curelele pentru bretele ar trebui, de asemenea, să fie invizibile. Dacă nu vă puteți ascunde, utilizați curele de silicon.

Încercați să fiți pe o vacanță vizibilă și luminată și mergeți la eveniment numai într-o stare bună. Emoțiile și impresiile pe care le obțineți depind de aceasta.

Ce să poarte un bărbat pe corporație

Răspunzând la întrebarea ce să poarte un bărbat pentru o petrecere corporatistă, am ajuns la concluzia că cea mai bună soluție este un costum clasic, completat de un punct culminant original. O cravată care va face imaginea elegantă, elegantă, elegantă și frumoasă va ajuta la obținerea rezultatului.

 1. Vândute diferite tipuri de fluturi, care diferă în culori. Vă recomand să cumpărați un fluture cu un model original, reprezentat de o combinație de mai multe nuanțe diferite.
 2. Atunci când alegeți o culoare fluture, fiți ghidați de date externe sau preferințe proprii. Dacă vă străduiți să subliniați individualitatea și să impresionați, opriți alegerea unui model luminos. Versiunea roșie este potrivită pentru cele mai bune companii.
 3. Bărbații cu ochi negri și piele echitabilă vă sfătuiește să acordați atenție nuanțelor întunecate, iar băieții cu piele închisă recomandă alegerea unui fluture colorat în pastel. În caz contrar, imaginea se estompează și devine inexpresivă.
 4. Alegerea unei cravate, nu țineți cont de cămașă. Culoarea accesoriului trebuie să fie mai închisă decât cămașa. Dacă îndepliniți această cerință, veți obține succes garantat.
 5. Mulți bărbați preferă nu cămăși monocromatice, ci modele cu modele geometrice, modele, linii și ornamente. În acest caz, utilizați un fluture monocrom, altfel va exista o suprapunere de flori.
 6. În ceea ce privește încălțămintea, nu este nimic de adăugat. Principalul lucru este că este combinat cu costumul și completează imaginea generală a imaginii solemne.

Dragi bărbați, eu vă consider norocos, pentru că vă este mai ușor să vă pregătiți pentru o petrecere corporatistă. Costum stresat, păr frumos, bună colonie și tot. Noi, femeile, va trebui să încercăm să fim atrăgători la corporație.

Ce sa poarte copiilor pentru Anul Nou 2017

Pentru copil, sărbătorile de Anul Nou sunt un eveniment luminos, memorabil pentru o lungă perioadă de timp, iar părinții sunt pur și simplu obligați să creeze o atmosferă festivă pentru copii.

Puteți obține rezultate prin organizarea de jocuri, concursuri și concursuri. Principalul lucru este că în fruntea programului de divertisment au fost Moș Crăciun și Snow Maiden. Și este imposibil să vă imaginați o vacanță de Anul Nou fără un costum elegant și neobișnuit.

Costume pentru copii mici

 • Pentru preșcolari, Anul Nou este un adevărat carnaval. Pentru ei li se oferă un costum frumos și luminos. Pe baza temei din anul care vine, oferiți copilului dvs. ocazia de a se simți ca un locuitor al tropicelor.
 • Mulți copii vor dori să se îmbrace în costumul simbolului Anului Nou 2017 - Cocosul. Principalul lucru este că ar trebui să fie original pentru fiecare copil. Faceți-o ușor. Utilizați fantezie.

Costume pentru copii de vârstă medie

Copii mai în vârstă, cum ar fi tinutele creative și originale de carnaval. Pentru a satisface dorințele copilului, părinții trebuie să încerce. Cu toate acestea, puteți să faceți fără surprize și să întrebați copiilor ce vrea să fie la sărbătoare.

 1. Nu toți copiii de la această vârstă îi place să portreteze Thumbelina sau Pinocchio, pentru că vor să devină adulți. În acest caz, vă recomand să cumpărați un costum clasic cu o cravată pentru fiul dvs. și o rochie la modă pentru fiica dvs.
 2. Încercați să găsiți o fată care nu vrea să fie regina în Anul Nou. Pentru a crea un astfel de costum, căutați o rochie frumoasă și completă cu o tiară radiantă. Decorul pe cap se fixează în mod corespunzător, altfel părul rupt va distruge starea de spirit festivă.

Costume de Crăciun pentru adolescenți

 • Îmbrăcarea unui adolescent ca un astronaut sau un personaj fabulos nu va funcționa. La această vârstă, copiii se consideră adulți. Oferiți copilului dvs. un subiect interesant și invitați să participați la crearea unui costum.
 • La vârf de filme de popularitate și de benzi desenate ale companiei Marvel, astfel încât copilul se poate îmbrăca ușor cu Iron Man, Terminator, Predator sau Tor. Oricare dintre aceste imagini va face apel la un adolescent.

Nu este necesar să creați un costum complet sau rochie pentru un adolescent. Puteți limita simbolurile simbolice ale unui anumit caracter.

Cu o organizare corespunzătoare, sărbătorile de Anul Nou vor lăsa un număr mare de amintiri. Un costum grijuliu va face gazda veselă și fericită, va aduce succes și fericire în noul an. Mult noroc!

Vizionați videoclipul: Anul cocosului 2017 - Previziuni feng shui (Octombrie 2019).

Lasă Un Comentariu