Cum să scapi de acoperișuri numai acasă

Continuând subiectul combaterii parazitilor (purici, gandaci, furnici, molii) care apar in locuinte, va voi spune cum sa scapati de bug-urile patului acasa rapid si eficient. Mi se pare că astfel de informații sunt utile pentru mulți dintre voi.

Semne de ploaie

 • Când bug-urile apar în apartament, apare mirosul de coniac rasfatat. Miroase ca un secret pe care insectele adulte le secreta. Dacă nu vă place băuturile alcoolice, acest semn nu vă va ajuta.
 • Oamenii se plâng că, fără un motiv aparent, somnul devine neliniștit și există un sentiment de dăunători pe corp. Dimineața, în zonele deschise ale corpului, numeroase muscaturi apar sub formă de urme vizibile. Acest lucru este rezultatul ploilor.
 • Prezența dăunătorilor este indicată, de asemenea, de petele de sânge care apar pe o pătură sau așternut. Când un bug bate o persoană, sângele proeminent din rană nu se rostogolește imediat și cade pe foaie. În pat, găsiți corpurile de insecte zdrobite de un bărbat care se aruncă și se rotește.
 • Ca orice alt organism viu, gândacii lasă fecale. Excrementele de insecte seamănă cu mici pete întunecate care se găsesc sub pat sau în colțul camerei. Deseori, fecalele sunt ca semințele de mac.
 • În timpul molotării, bug-urile au eliminat acoperirea cu chitină. O astfel de constatare se găsește în timpul inspecției patului infectat. Uneori, în crăpăturile și canelurile de pe pat se găsește un depozit de cochilii chitinoase.

Dacă observați semnele enumerate, în cel mai scurt timp începe căutarea și distrugerea ploilor. Lupta împotriva flagelului va fi feroce și va fi nevoie în fiecare zi să facă mari eforturi pentru a depăși armata de suferinzi.

Chimia de la ploaie

Bedbug-urile au fost de multe ori în casă. Omul nu a putut să stea deoparte și a creat substanțe chimice care se concentrează pe lupta împotriva insectelor.

Pe rafturile magazinelor există o varietate de substanțe chimice de la găleți de ploaie. Este dificil să faci alegerea potrivită în astfel de condiții și să economisiți bani. Luați în considerare medicamentele, costul a cărui achiziție este mai mult decât eficiența plății.

 1. Raptor. Aerosol eficient. O insectă care se plimba de-a lungul suprafeței tratate cu acest agent va prinde o otrava cu labele și în contact cu rudele o va otrăvi. Atingerea otravului, bug-ul moare în 24 de ore. Un tratament este suficient pentru două decenii, deși eficiența instrumentului scade în fiecare zi.
 2. het. Suspensie care provoacă paralizie în patci. Acțiunea fondurilor durează șase luni. Chiar și indivizii tineri care vin în viitor vor fi distruși nemiloși.
 3. diclorvos. Aerosolul ieftin verificat de timp. Instrumentul are un efect paralizant asupra bug-urilor, astfel încât insectele să moară după câteva ore. Potrivit pentru prelucrarea mobilierului scump, deoarece nu lasă urme în urmă.
 4. Riapan. Experții recomandă utilizarea acestui medicament special pentru a controla albii de pat. Pudra prezentată este inodoră, complet sigură pentru câini, pisici și oameni. Se recomandă să-l împrăștiați în punctele de acumulare a insectelor și să lăsați timp de câteva săptămâni. După o perioadă de timp, curățarea se face folosind o cârpă umedă.
 5. raid. Instrumentul sa axat pe distrugerea rapidă a insectelor care zboară și se târăsc. În cazul bug-urilor de pat, aerosolul este ineficient, dar se va confrunta cu un număr mic de paraziți.

Chimia achiziționată, pe care am considerat-o, este considerată o armă comună și eficientă împotriva pistolilor de ploaie. Dar consultanții magazinelor pot oferi alte mijloace, printre care: Neofos, Karbofos, Combat, Fenax, Feverfew. Toate aceste medicamente sunt sigure pentru oameni.

Remedii populare pentru boabele de ploaie

Dacă nu există nici o dorință de a pune în pericol sănătatea gospodăriilor și de a procesa locuințele cu substanțe chimice achiziționate, remedii populare vor veni la salvare, ceea ce va ajuta la îndepărtarea bolilor de pat din apartament. Timp de mulți ani, oamenii au venit cu un număr mare de metode de combatere a acestor insecte și le-au testat în practică. Voi considera cel mai eficient.

 • Tratați toate suprafețele cu acid acetic. În acest scop, potrivit și valerian. Doar acest remediu este eficient din cauza unor bug-uri adulte, pe care larvele nu le pot face rău.
 • Introduceți un fierbător de apă, aduceți la fierbere și procesați panourile și plăcile cu apă clocotită. Din păcate, această metodă nu poate fi utilizată într-o cameră cu o acoperitoare de pardoseală care este frică de umiditate.
 • Aranjați ramurile pelinului sub scaune, canapele, pat și în dulapuri. Mirosul de plante nu-i place albii de pat și se grăbesc să se grăbească în căutarea unei noi case.
 • Insectele sunt adesea înghețate. Aplicați această metodă este posibilă numai în timpul iernii. Opriți sistemul de încălzire și deschideți geamurile. Expunerea prelungită la temperaturi scăzute pe patogeni este dăunătoare. Scoate hainele infectate și lenjeria de pat în frig.

Indiferent de modalitatea aleasă de a face față bolilor de ploaie, la sfârșitul procedurii, frecați hainele și înăbușiți lenjeria de pat. În ceea ce privește mobila veche și inutilă, este mai bine să o aruncați. Este posibil ca în vechea canapea să se fi așezat ouă, de la care vor ieși oameni tineri.

Vecinii buni nu mușcă. Toți vor fi de acord cu această afirmație. Prin urmare, lupta cu ardeii de ploaie în toate privințele, pentru că ei din proprie voință nu vor părăsi casa. Dacă autocontrolul este ineficient, utilizați serviciile serviciilor de sănătate.

Cum de a preveni apariția de bug-uri în apartament?

În cele din urmă, voi împărtăși sfaturile care vă vor ajuta să preveniți apariția paraziților care sugerează sânge în locuințe.

Păstrați-vă casa curată și aruncați lucruri vechi în mod regulat.

Nu uitați că acești dăunători minunați se înmulțesc la viteza fulgerului. Dacă în timpul încercării anterioare de a scăpa de patogeni pe cont propriu, ați pierdut o secțiune, asigurați-vă că vor apărea din nou în curând. Prin urmare, este mai bine să eliminați mobilierul sau lucrurile contaminate dacă acestea nu au o valoare materială.

Sper că, datorită acestui material, suflați bug-urile din casă sau apartament și vă puteți relaxa în mod normal și pe deplin, fără a suferi în dimineața de la următoarea porție de durere provocată de numeroase mușcături.

Vizionați videoclipul: Splash! Vedete la Apa. Daniela Crudu (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu